Nokia cep telefonu önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
N95 tabiki hiç pişman olmazsın.

Mebuchadnezzar

Üye
600 TL civarı saran varsa n79 700 TL civarı paran varsa 5800 al

aLone

aLone

Üye

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonumu çok seviyorum nokia 6280 ama keske ne kadarlık birşey istedıgını yazsaydın ona göre fikir veriridim

Evet o ayrıntıyı atlamışım canım 550TL kadar telefon önerisi

--------------- Ekleme ---------------

o telefon 600 lira ya sen kızaklı iyi bi telefon daha ne kadar ucuz bekliyon kardeş?

Hımm :oke:

Arkadaşlar telefon önerisinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum bütçem 550 TL ye kadar bu önemli ayrıntıyı da belirteyim önerilere devam :)

Bora

Bora

Üye
İ450 tavsiye ederim hem 3g de var N95 gibi çift kaydırmalı.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi ki uyarı cezası almamışsınız hakaretlerinizden sonra. Biraz daha sabırlı olun lütfen, 9 kişi değil 900 kişi bakacak konunuza, burası çok büyük bir forum.

Sorunuzun cevabı ise N73 / N95'tir bana göre.

Salihyet

Salihyet

Üye
n73'de joistik sorun olabiliyor ata abi :oke:

lovestar

lovestar

Üye
n95 al dahada imkanın varsa iphone.bende onu alcam yakında gerisi yalan...

aLone

aLone

Üye
55o lira diyo arkdaş ya ona göre yazın arkadşlar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
n73'de joistik sorun olabiliyor ata abi :oke:
Grey Market'ten 2 buçuk seneden fazla süre önce, ilk çıktığı dönemde aldım.
Denize mi düşürmedim, yerlere mi çarpmadım. Ben 5210 gibi takoz, dayanıklılığıyla ün salmış bir telefonu bile parçalamış biriyim. Gerçekten çok hoyrat kullanırım malımı.

Hala mükemmel bir şekilde çalışıyor ve çok memnunum :) Bende yeri başkadır N73'ün...

Mebuchadnezzar

Üye
550 ye kadar çıkabiliyon 600 ver n79 al

DeathDrain

DeathDrain

Üye
N96 al bence N95'in bi adım ötesinde

arslansem

arslansem

Üye
Bilmiyorum pek aşırı bilgim yok ama ben 5800 derim xpressmusic :) ben genelde tasarıma ve dış görünüşe hayran kalırım..Çok kullanışlı ve harika telefon.Şahsi fikrim :oke:

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
İ450 tavsiye ederim hem 3g de var N95 gibi çift kaydırmalı.

Saol arkadaşım ama samsung düşünmüyorum.Önerin için teşekkürler

İyi ki uyarı cezası almamışsınız hakaretlerinizden sonra. Biraz daha sabırlı olun lütfen, 9 kişi değil 900 kişi bakacak konunuza, burası çok büyük bir forum.

Sorunuzun cevabı ise N73 / N95'tir bana göre.

N95 e param yetmez N73 de joyıstıgı kafamı karıştırdı :ss

Saolun arkadaşlar 6300 kafama takıldı bu telefon hakkında bi fikri olan var mı??

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bnce ceptown.com a gir oradan fiyat aralığını ve telefonun özelliklerini seçip arama yapabiliyorsun .. en sağlıklısı bu olur bnce

ttgg

ttgg

Üye
n95 derim

aLone

aLone

Üye
n73 joistiğini düzgün kullanırsan bozulmaz arkdaşım bnm babmdada var kız arkdaşmdada var iksnnde sapasağlam n73 ün eksiği wlan olmamsı yoksa nokıanın en mükemmel telefonlarından

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Hımm öneri yazan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ama s40 telefon önerilerinde bulunursanız sevinirim önerilere devam :)

sergen48

Üye
kardeş eğer paran azsa 200 ytl ye nokia 3110c al çok güzel java oyun program,sesi yüksek çıkıyor,video tam ekran,kamera 1.3 mp,bas-konuş ve bir sürü özellik yani

Takipçi Satın Al

Üst Alt