Nokia c7 ye belle kuran arkadaşlar nasıl bi izlenim aldınız paylaşırmısınız

mükemmelde şu şarj yüzde kaç kalmış onu göremiyorum

uribaju

Üye
ya zaten %10lara falan geldiğinde kırmızı oluyo anlarsın ondan

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arldaslar belleyı yuklerken telefonun yanlıs yapılan bı durumdj çokme sansı varmı

Herkese tavsiye ederim.Bende çok bekledim Ovi'ye gelmesini ama Anna'dan sonra bu çok iyi geldi.

hangi uygulamaların açık olup olmadığını home tuşuna sürekli basarak görebiliyoruz

ekreem12

Üye
hangi uygulamaların açık olup olmadığını home tuşuna sürekli basarak görebiliyoruz

tesekkurler dostum yardımın için eksi olmaktan cıktı benim için bu durum sizin bunlar dısında baska farkettiğiniz neler war belki baska farklılıklarda wardır:d

ben beklemeden kurdum dead phone olmasından korkmuştum ama gerçekten beklediğime pişman oldum sızdırılmış olanını kurdum ve oldukça seri hareket ediyor. hiç bir problemim yok

sanki anna daha kullanışlı oturumlar bildirimler falan yok daha görsel olmuş ama zaten spb kullaniyordum . . Arkadaşlar bi sorum vVAR ben hackli olanı yükledim sitede olan . Peki orjinali çıktığında onu yükleyebilirniyim ? Bunun için özel bir işlem yapmam gerekir mi ?

romaz

Üye
arkidaşlar belle yi yukledim fakat şu rss ler widget olarak ekrana yuklenmıyor deneyen varmı aranızda

annaya göre çok hızlı.
batarya 1 gün daha uzun gidiyor.
harita gps ve wifi daha iyi çekiyor.
int. gezmek daha hızlı.
yani ne duruyorsun hala geçin belleye

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
kardş blmene gerek yok çok bsit ya

kardş blmene gerek yok çok bsit ya
riske atmak istemiyorum telefonu benim telefon yurt dışı çıkışlı zaten Anna güncellemesinin orjinali 1 hafta önceden geldi bana bellede öyle olur diye tahmin ediyorum onun için birazdaha sabretcem

MertcaN9

Üye
şu flash atma işinde bana tam yardımcı olacak biri olsa girecem bu işede ama daha önce hiç tecrübemem olmadığı için yani hiç yapmadığım için telefonu riske sokmak istemiyorum

şu flash atma işinde bana tam yardımcı olacak biri olsa girecem bu işede ama daha önce hiç tecrübemem olmadığı için yani hiç yapmadığım için telefonu riske sokmak istemiyorum
bilmiyosan hiç bulaşma benim gibi yakın zamanda belle gelcek zaten o zaman oviden güncelleriz hiç riske girme bence

Telefonu güç tasarrufu moduna alıyorum tema efektleri halen açık kalıyor temalardan kapatıyorsun manuel olarak bir de ve ana ekran sayfasını değişirken kasılma yapıyor menüde aşağı inerken takılarak iniyor

Ben yüklemeyeceğim hep sorun yaşıyorum bi türlü olmuyor bu flash.yapıyorum açılmıyor falan .telefonun yazılım güncelleme bölümüne ne zaman gelir ?