Nokia C7 Mi E6 Mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Gurkan911

Gurkan911

Üye
C7 ve e71i werip e6 almak komik olur :) sen nokiadan wazgeçip başka markalara yonel blackberry gibi..iki telefonu werip e6 aldıgında bi farkı olmayacak klawye harici farkılı sistem kullan derim :)

hocam e71 vardı bende, c7 aldım, dokunmatik ekran kullanışlı gelmedi bana. şimdi e6 hoşuma gitti. symbiana alıştım açıkcası. Sen blackberry hariç ne tavsiye edersin?

muratsert

muratsert

Üye
gardaş o kadar para verceksen git androidli bi makina al derim noki a dan bi cacık olcağı yok artık :(

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
hocam e71 vardı bende, c7 aldım, dokunmatik ekran kullanışlı gelmedi bana. şimdi e6 hoşuma gitti. symbiana alıştım açıkcası. Sen blackberry hariç ne tavsiye edersin?
Symbiana alıstım diyorsan e6 gayet güzel c7den bazı eksikleri war oda fazla değil.en büyük eksikligi ekran küçüklügü.Arkadaşımda wardı kullandım biraz tuşlar çok güzel.e72nin abisi gibi olmuş :) symbiana alıştysan e6 al gerisini boşver.Klavyeliler içinde en şık ve fiyatına göre özellik bulunduran e6 war.:oke: Bana sorsan klavyeli sevmem zevk meselesi tabi :)

anılbaran

anılbaran

Üye
e6 güzel ama nfc li c7 güzel

Dampierre

Dampierre

Üye
C7 daha iyi

bedri_67

Üye
baba c7 ..ker atar bnde var süper jettt

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 al geç dostum hem yakında symbian belle güncellemesiyle androidleri kıskandırcak bendede c6-01 var ama pek farkları yok sanırım 6 ve 7 nin

Jerkez38

Jerkez38

Üye
c7den başkasını görmez oldu gözüm :D

mkryvz

mkryvz

Üye
ikisinin arasındaki farkları inceleyebilirsin

mfb2

mfb2

Üye
sınıfları ayrı 2sininde bence c7 hatta N8 :op:klavyeli telefonların hiç birisini sevmiyorum :D

Gurkan911

Gurkan911

Üye
C7 sahibiyim, dokunmatik tellere alışamadığım için E6 almayı düşünüyorum.

fatih982

fatih982

Üye
gürkan 911 e 6 da dokunmatik dokunmatiği kullamam diyorsun ama yine dokunmatik almak istiyorsun.konu sahibinin sorusuna gelince c7 al dokunmatik telefona doyarsın güzel bir makina elimde n8 alma şansı varken ben c7 aldım ama telefon almak için önce neye ihtiyacın olduğuna karar ver ondan sonra telefon almaya çık yola belkide c7 bile ihtiyacın yoktur

Gurkan911

Gurkan911

Üye
gürkan 911 e 6 da dokunmatik dokunmatiği kullamam diyorsun ama yine dokunmatik almak istiyorsun.konu sahibinin sorusuna gelince c7 al dokunmatik telefona doyarsın güzel bir makina elimde n8 alma şansı varken ben c7 aldım ama telefon almak için önce neye ihtiyacın olduğuna karar ver ondan sonra telefon almaya çık yola belkide c7 bile ihtiyacın yoktur

C7 hoşuma gidiyor, dokunmatik olayıda güzel ama kullanışlı değil hızlı şehir hayatı için. Herzaman vaktim olmuyor dikkat edip uygun bir şekilde kullanmak için teli. Araç kullanırken yolda yürürken filan fiziksel tuşlar daha rahat oluyor. bende c7 nin menüsü ve e71 in klavyesini bir arada sunar diye e6 dedim açıkcası.

MoonLife01

MoonLife01

Üye

Kardeşim cok iyi etmişsin c7 almakla hic üzülme anna ile C7 süper olcak 'NFC' UNUTMA BUNU :)

----------Eklendi @ 12:21:27 ---------- Yazıldı @ 12:21:09 ----------

C7 forever...

uribaju

uribaju

Üye
C7 hoşuma gidiyor, dokunmatik olayıda güzel ama kullanışlı değil hızlı şehir hayatı için. Herzaman vaktim olmuyor dikkat edip uygun bir şekilde kullanmak için teli. Araç kullanırken yolda yürürken filan fiziksel tuşlar daha rahat oluyor. bende c7 nin menüsü ve e71 in klavyesini bir arada sunar diye e6 dedim açıkcası.
alışırsan tuşlulardan daha kolay gelecek inan bana biraz da telefonunu kendine göre özelleştirmen lazım yoksa neyin nerde olduğu hakkında sıkıntı çekersin

SilentOne

SilentOne

Üye
e6 yı napacan al c7 yi iyi gelir

ozzytaste

ozzytaste

Üye