Nokia C7 Mi E6 Mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

spartuas

spartuas

Üye
c7 tabikide bu ikili karsilastirmada butce onde heralde ?

frey29

frey29

Üye
arkadas milletin dedigi gibi oyun uygulama c7 ..... mail office fes twit gibi seyler e6 aralarıdakı fark e6 pil ömrü yüksek 3 gün hiç durmadan müzik dinle batarya anca bitiyor normal sartlarda 1 hafta gider diye düşünüyorum ekran 2,6 inç c7 3,5 nokıa sitesine gir karsılastır daha detaylı görürsün fiyatı nokıa clup ta 830 tl di symb anna yuklu gelmiş 5 veya 6 ekran degiştirme var anlıyacagın e6 şirket telefonu c7 gençlik telefonu özellikleri aynı

akondd

akondd

Üye
C7 tabikide

Artles

Artles

Üye
C7 :)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
arkadas milletin dedigi gibi oyun uygulama c7 ..... mail office fes twit gibi seyler e6 aralarıdakı fark e6 pil ömrü yüksek 3 gün hiç durmadan müzik dinle batarya anca bitiyor normal sartlarda 1 hafta gider diye düşünüyorum ekran 2,6 inç c7 3,5 nokıa sitesine gir karsılastır daha detaylı görürsün fiyatı nokıa clup ta 830 tl di symb anna yuklu gelmiş 5 veya 6 ekran degiştirme var anlıyacagın e6 şirket telefonu c7 gençlik telefonu özellikleri aynı

4 ana ekran var ve gerçekten kaliteli e6. Bende nerdeyse 2 hafta gitti sjarz normal kullanımda:) Zevk meselesi..

slant1111

slant1111

Üye
tabii ki c7

KO9

KO9

Üye
N8 i tavsiye ederim,bütçeni az daha zorla N8 al.
Ne zaman bi n8 sahibi sazanlıcak diye bekliyordum... Net bir soruya bile N8 diye giren arkı tebrik ediyorum. Şaşırtıcı şekilde e6 tipinde telefonlara bayılan lar var. O grubu dahilsen e6 deilsen ve arada oyunda oynarım dersen c7... Amabensanan8itavsiyeederim :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
C7 Her türlü ....

achie

achie

Üye
C7 E6 diye kendini şartlandırma illada nokia diyorsan N8 al bu işi yapıyorum c7 alınacak bir telefon değil alternatifin çok htc desire s,iphone 3gs var

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

E6'nın klavyesi kızaklı değil :)
C7 uygulama; E6 ofis telefonudur...

E7 yle karıştırdım pardon :D :D isimler birbirine yakın olunca neyse :D E6 da fena telefon değil aslında ama yinede C7

uribaju

uribaju

Üye
c7 al ve keyfine bak.

anah

anah

Üye
eh tabiki c7. cihaz görüntüsüyle bile konuşuyor...

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim.ben c7 kullanıcısıym ama arkadaş e6sının daha ii olduğunu ileri sürdü bende tereddüte düştüm :) Saolun su anda C7yi tek geciyorum :):oke:

pRime.

pRime.

Üye
Hepinize teşekkür ederim.ben c7 kullanıcısıym ama arkadaş e6sının daha ii olduğunu ileri sürdü bende tereddüte düştüm :) Saolun su anda C7yi tek geciyorum :):oke:
C7'nin fm verici üstünlüğü var bide ekran daha büyük haliyle daha kullanışlı C7. E6 da hafife alıncak bi telefon değil süper bi ekran var piksel yoğunluğu iphone 4'ten fazla 328ppi.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
e6 da ekran küçük olduğu için dokunmatik pek haz vermez ama klavye mesajlaşma için çok kullanışlı. Şarjı da iyi gidiyo diyolar.. Ben olssam e6 alırdım:oke:

Gurkan911

Gurkan911

Üye
C7 ve e71 sahibiyim. c7 evde yatıyor (annayı bekliyor), dokunmatik telefonlar pek kullanışlı değil (araba sürerken yolda yürürken filan) iki telefonu mu verip e6 almayı düşünüyorum açıkcası. Q klavyeli tavisye teliniz varmı e6 dan daha iyi olan?

birde e6 da tüm s^3 programlar çalışırmı? program sıkıntı çekermiyim?

ozzytaste

ozzytaste

Üye
C7 ve e71 sahibiyim. c7 evde yatıyor (annayı bekliyor), dokunmatik telefonlar pek kullanışlı değil (araba sürerken yolda yürürken filan) iki telefonu mu verip e6 almayı düşünüyorum açıkcası. Q klavyeli tavisye teliniz varmı e6 dan daha iyi olan?

birde e6 da tüm s^3 programlar çalışırmı? program sıkıntı çekermiyim?

Çalışıyor kardeş. E6 pişman olmazsın. 10 numara cihaz :oke:

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
C7 ve e71i werip e6 almak komik olur :) sen nokiadan wazgeçip başka markalara yonel blackberry gibi..iki telefonu werip e6 aldıgında bi farkı olmayacak klawye harici farkılı sistem kullan derim :)