Ya bağlantı diye bi klasördedir ya da gps diye yazıyordur, onları da geçtim kullanma kılavuzuna bakın bir de..
nese 3 kilo kaldı
anne baba öyle buyurdu
ama telefonu alınca bi hayal kırıklığına uğradım kamerada fotoğraf çekmeden önce çok kaliteli göseterio çektikten sonra bulanıklaşıo sizdede öyle bi durum varmı acaba? gerçi 2-3 tane çekmiştim alel acele ayarlarınada baktım en fazla da yani 6m de kamera 8 mpx çok daha iyi çekmesi lazım die düşünüorum ama telefonun dokunmatiğine alt yapısına hayran kaldım sadece 15 dk kullanmayla inşallah çabuk kilo veririmde kullanırım o günü sabırsızlıkla bekliorum 
Elinize symbian 3lü telefon alıp cihazın yapamadığı şeyi kaç uygulamada göreceksiniz merak ediyorum yani var mı acaba öyle birşey. Symbian genellikle ek yazılım gerektirmeden çalışır da, yani eksik yok bence.Bu n8 le c7 de 1 yıla kalmaz 500-600 e düşer bizde o zaman alırız bizide eklersiniz o zaman listeye![]()
![]()
![]()
![]()
x6 da bir zamanlar 1.200 tl ydi şimdi 600 tl. hem şu an uygulama anlamında da sıkıntılı s^3.
sorun var :arkadaslar bugun gıttım kendıme bır c7 aldım hersey hos bes guzel ama sorunum var mesela tercıhlerden muzık secıcem acılıyor dıyor acmıoo dakıkalarca bekletıyo snra resım cekıyorum resmı gorucem acılıyr bıle demıyo sıyah ekran cıkıo tema degıstırıyorum ondada aynısını yapıyo acıp kapatıyorum duzelıo sızce sorun nedır..!
bende yeni aldım arkadaşlar ama özelliklerini filanını falanını pek bilmiyorum bana yardımcı olacak arkadaşlar adres silindi adresinden ulaşabilirler mi