hoss
Üye
bence wave 2 bu telefondan cok daha iyidir en azından c7 gibi kasa sı catlamıyor , ayrıca kamerasıda c7 yi ezer gecer özellikle makrolarda , işlemci hızı ve ram konusunda da wave nin yanına yaklaşamaz c7Hoss arkadasım her arabada koltuk vardır degil miAma Bmw ve Reanault'u koltuk konusunda kıyaslayabilirmisin.Kullanım kolaylıgı ve kalite açısında bu özelliklerin oldugu telefon yok.İphone 4'ün 2 lira civarı bir fiyatı var belki o gösterilebilir ama wave 2 kesinlikle olmaz...
valla nokia nın symbian s3 destek konusuna bak cihaza hiçbirsey yapmadan kasası catlayan onlarca insan var bunlar bence kullanıcı hatası degil , en yakın arkadaşımda c7 vardı cihazın yavaşlıgında sürekli şikayet ediyordu , hatta cihaz yanımda bir kac kez dondu kaldı , ayrıca işlemci hızı ram symbiana yetiiyor demişssin buna kesinlikle katılmıyorum ,, sony ericsson vivaz modelini incelemeni öneririm symbian işletim sistemli ve işlemci hızı 720 mhz yani nokia nın amiral gemisi olan n8 den bile daha hızlı , şu verdiğim video yu izle hız konusunu daha iyi anlarsınEvet ama sana göre iste.Seçim arkadasa aitti ve sanırım almıs C7'yi.Ayrıca öyle örnekler veriyorsunki çok uç noktalar C7'nin kasası çatlamaz diye birsey yok ama durduk yerde C7'nin kasası çatlamaz,telefonu nasıl kullandıgına baglı bu.Ayrıca işlemci ve ram konusu ise işletim sistemiyle de alakalı.C7'nin işlemcisi kendi sistemi için yetiyor,wave'nin işlemciside kendi sistemine yetiyor.Yani işlemci hızının yüksek olması o telefonun daha hızlı kullanımı oldugunu göstermez işlemci yüksek olmalı çünkü sistem bunu istiyor.
tabi nedense her cıkan sorunda kullanıcı hatalı nokia hatalı degil haklısınİşlemci hızı yüksek ama kullandıgı sistem o işlemciyi sömürüyor.C7'nin işlemcisi symbian ile uyumlu.Symbian çok agır ve sisrilmis bir sistem degil.Yani işlemcinden tam performans alırsın.Herkesin kararı kendisine ait ben Nokia telefonları kullanım kolaylıgı,tasarım ve kalite bakımından çok iyi buluyorum.Ben ve çevremde o kadar C7 var ben hiç donan veya kasası çatlayan telefon görmedim.Hafıza neredeyse ful dolu birsürü mp3 ve film var ama telefon fisek gibi.Senin arkadasların sanırım telefon kullanmayı bilmiyor...
nereye wave2 den daha iyi arkadaşım görmeden araştırmadan bilgi sahibi olmayalım , c7 nin kamerası wave2 den iyi olamazbnce c7 al wave 2 nin uygulaması çok az c7 de uygulama istemediğin kadar var bide c7 de netleme yok ama kamerası wavw 2den daha iyiy emin olbilirsin
c7 nin kamerasında otofokus yok o yüzden istese 20megapiksel olsun kaliteli bir lense sahip değilse otofokus yoksa o telefondan kamera acısından birsey bekleme arkadaşım , git biraz araştır istersen , wave2 de cektiğin makroyu c7 de cekte göreyimhoss arkadaş ya sen bu işi bilmiyosun ya da biz bilmiyoruz wave 2 nin kamerası daha net demişssin Allah aşkına wave2, 5 MP, 2592 x 1944 piksel,, C7 8 MP, 3264×2448 piksel, sabit odaklı, özellikler bir bir yazıyor. ARADAKİ PİKSEL FARKINA BAK DAĞLAR KADAR. FARKI GÖRDÜYSEN BİDAHA VAVE2 NİN KAMERASI DAHA İYİDİR DEMEZSİN UMARIM.
SANA katılıyorum arkaşım , otofokussuz bir telefonun daha iyi foto cektiğini söyleyen bir adama ne anlatabilirsin kiNolur git c7 al. sana kesinlikle c7 öneriorum. wave deil c7 çok süper bi cihaz. wavei herkez kullanamaz kullanmamalida zaten. mümkünse artik karsilastirmada yapmayin wavein piyasada olmadiginida varsayabilirsiniz.biktim artik bazilarina laf yetistirmekten. adam nokia dior nokiayay tapior bu forumda dolu var öylesi. o yüzden hoss arkadasim sende dahil hic cabalama bence nokia babalarinin maliymis gibi gidip onu savunsunlar. herkezin parasi kendinindir ve herkezde parasiyla rezil olmayi tercih edebilir. adama otofokus yok dersin herseye ragmen 8 mp der netlik yok kullanilan lensler ayni dersin yok der gene 8mp der. iste o yüzden bu adamlara laf anlatmak zor. ellerine bir kere bile wavei alip kullanmayanlarin karalama kampanyalari hepte devam edicektir. nokia bizim icin bitmistir. onlar icin devam etsin fark yapmaz. burda coğu nokia fanatikleri n8 le galaxy s 2 yi karsilastirma konusu yapmis. sonrada derlerki biz teknolojiden anlioruz. ahah güldürmeyin bizleri
hoss arkadaş ya sen bu işi bilmiyosun ya da biz bilmiyoruz wave 2 nin kamerası daha net demişssin Allah aşkına wave2, 5 MP, 2592 x 1944 piksel,, C7 8 MP, 3264×2448 piksel, sabit odaklı, özellikler bir bir yazıyor. ARADAKİ PİKSEL FARKINA BAK DAĞLAR KADAR. FARKI GÖRDÜYSEN BİDAHA VAVE2 NİN KAMERASI DAHA İYİDİR DEMEZSİN UMARIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?