Nokia C7 Aldım. Görüşleriniz ?

Cursing

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Aldım. Görüşleriniz ?
Arkadaşlar Nokia C7 Aldım.

İyimi yaptım. veya şu telefonu alabilirdin gibi.

nasl bi telefon , önmli sevdiğiniz özelliklerindn bahsedebilirsiniz.

görüşlerinizi bekliyorum.

N8 Tipini Beğenmediğim İçin Almadım

halis18

Üye
Hayırlı Olsun.....
İyi Günlerde Kullan

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefon güzele benziyor Güle güle kullan

Cursing

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim.
beğendim telefonu. kötü bi yanına raslayan arkadaşlar varmı

hayrli olsun dostum ama bn olsam birazcik daha eklerdim N8 alirdim iyi ama N8den iyi olamaz

[alikan]

Üye
Kardeşim hyrlı olsun iyi günlerde kullan, kaça aldın. N8 in tipini nasıl beğenmezsin adamım ya telefon yakıyor ortalığı Kişisel görüşüm C7 nin üzerine birazcık daha koyup N8 alsaydın almışken en iyisini alırdın. N8 Gümüş rengi acayip hoşuma gidiyo telefona her baktığımda iyi ki almışım diyorum. Şahsi görüşümdür bir ortamda N8 'in farkedilirliği bir yana diğer telefonların farkedilirliği başka bir yana, aldığım günden beri hissediyorum bunu

C7 lerin arka hoparlör gibi görünen yerin sadece görüntü olsun diye konulduğu ve aslında orada hoparlör olmadığından bahsediliyor.

Ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.Keşke biraz daha koyup N8 alsaydın.Ben de telefonu alırken ikisi arasında kalmıştım.N8 de karar kıldım ve iyi ki N8 almışım diyorum.

Çok iyi yapmışsın. Bende senin gibi düşünüp C7 aldim. N8 ile C7 arasındaki fark sadece kamera.kamerayı çok kullanan biriysen N8 i tercih edebilirdin.tekrar hayırlı olsun.

evet benim n8i alma hevesimde biraz kamerasiydi cunku kamrsi gerckten cok iyi ve bnde cok foto cekilirim ztn

emre2574

Üye
bende c7 almayı dusunuyorum ama daha tam emın degılım n8 veya c6-01 de olabılır ama sımdılık c7 gıbı duruyor-n8 param olsa alırım ama-

marsoy

Üye
hayırlı olsun tlfonun senin içine sindiyse ne güzel ama c7de görüntülü arama yokmuş diye duydum ve n8 arasındaki fark kamerası tek değil bence ve arada 100tllik bir fark var

emre2574

Üye
hayırlı olsun tlfonun senin içine sindiyse ne güzel ama c7de görüntülü arama yokmuş diye duydum ve n8 arasındaki fark kamerası tek değil bence ve arada 100tllik bir fark var
arada 100degıl 200 lıra fark var cunku kvklı c7 kapanyada 750 lıra.ayrıca c7de goruntulu konusma olmaz olur mu? tabıkı var oncelıkle nokıanın sıtesınde c7nın ozellıklerını oku telefonun ozellıklerı en objektıf orda var.kulaktan dolma bılgılere kanmayın.cunku telefon karalyan çok sozum meclısten dısarı

marsoy

Üye
ewet haklısın tabi ama inan gözüm n8den başkasını görmüyo c7 ile pek ilgilenmiyorum dedğin gibi karalama çok oluyo c7 hakında pek bir bilgim yok ama n8 ilede kıyaslama alan arkadaş tekrar hayırlı olsun güle güle konuş

emre2574

Üye
bence super kara bende3 c6-01 ıle c7 arasında kalmıstım suan c7 agır basıyor

mdnhkn

Üye
karizma güzel telefon kardeşim hayırlı olsun.

Tepkiler: Quaresma53
ah benim güzel kardeşlerim ah bilmiyorsunuzki c7 nin dokunmatigi n8 den daha iyi rahat 5 tane n8 kullanan kişilerden duyuyorum bunu benim telefonum c7 alıyorlar ellerine dokunmatigi daha iyi diyorlar. kamerasıda güzel ayrıca hd video çekebiliyor kullanmadan bilemezsiniz esen kalın.

Tepkiler: Quaresma53
mükemmel tercih dostum en güzelini yapmışsın burda n8 diyen arkadaşlar kameraya çok takılanlar anladığım kadarıyla başkada bi numarası yok c7nin tipi duruşu herşeyiyile daha karizma bi telefon bana göre hayırlı olsun güle güle kullan =)

.eRCaN.

Üye

Dokunmatiği daha iyi diye bir şey yok. Sadece C7' de dokunduğun yer titrer, N8' de içten titrer.

C7'deki teknoloji daha güzel yapılmış ama bu dokunmatiğinin daha iyi olduğu anlamına gelmez.

Ayrıca, evet bana göre de C7 tasarım olarak N8'den daha hoş duruyor.

ses konusunda cok ezik ve otofokus yok.hoparlör yok brinde dye acklama yaptlar ama bnce koymayı untmuslar