Nokia c7 alacağım iyi ve kötü yönleri neler ? iyimidir telefon sizce.

Sponsorlu Bağlantılar

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
ben olsam c6-01 alırdım daha estetik

dahamı estetik :D hey Allahm ya hiç gülceğim yoktu la ilahi :D

kusursuz dostum hiçbi sıkıntı yok C7 al kafan rahat olsun benden söylemesi.

aleranol

aleranol

Üye
Evet iyimidir ?
bide hangi magazalarda daha ucuza bulurum. Antalya içinden olursa sevinirim :pro:
hakikaten müthiş bir telefon bendede var bu işi emrede iyi biliyor :D

----------Eklendi @ 19:03:01 ---------- Yazıldı @ 19:01:20 ----------

arkadaşlar bende c7 alacağım fakat bi sitede okudum çoğu şikayetçi 5 ay sonra donma kaşma oluyor diye var mi böyle birşey kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
bende bir süre hafızasızlık ve pğrogram fazlalığı yüzünden kasma oldu güncelledim programları basitçe kaldırdım hiç bişi olmadı geri düzeldi c7 çok az sorun çıkartır.

----------Eklendi @ 19:07:32 ---------- Yazıldı @ 19:03:01 ----------

en başta işletim sisteminden kaybediyor...
RAM ,HIZI ,EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ , EKRAN BOYUTU , İNTERNET HIZI RAKİPLERİNİN cok gerisinde bunlar bu cihazı almamamk için başlı başınna bi neden zaten....
bu fiyata htc nin motorolanın mükemmel telefonları var onları ince biraz
şimdi marka fanatikleri cıkar laf söyler bana telefonu kötülüyorsun diye ama işte görünen köy kılavuz istemez...
kamerası cekimine lafım yok gercekten güzel bir cıhaz ancak sadece kamera içinde telefon alınmaz ve 1000 tl verilmez yani
bana kalsa biraz daha bekle derim yeni cihazlar piyasa ya cıkacak
kardeşim bence sen yaşamıyosun ve ölüsün bu nedir ya sen c7 kullandın mı hiç eline alıp özelliklerini keşfettin mi bu telefon senden çok daha hızlı ve zeki bence haberin olsun yine 2 sayfalık alıntı yaptıracaksınız bana :D işlemcimiz gayet gelişmiş ve hızlı sizin işlemci hızlıda ne var koç? telefon kasmasa bile sen o saniyenin 1000 de 1 i kadarlık farkı anlayacakmısın? kullanmadığın teli beğenmemezlik etme arkadaşlarımda her teli gördüm kasması olmasa bile sanki bütün özellikleri kullanıyorlar.

JookerTurk

Üye
6-7 aydır kullanıyorum bu telefonu;
iyi tarafları,
1. Video çekimi 750p HD.
2. Oldukça Hızlı 8 GB doçsa bile en ufak kasma yapmıyor.
3. Ekran amoled parlak ve net.
4. Çizilmeyen krom ekran. (youtube ta videoları var çizilmez olduğu konusunda)
5. Dokunmatiği oldukça güzel. Bazıları gibi vurmatik değil.
6. Görüşme yaparken karşıda ki kişiye sesi süzüp gönderiyor. Gürültüyü karşı tarafa pek iletmiyor.
7. Fotoğraf geçişleri oldukça hızlı tek dokunuş yetiyor.
8. Zarif ve şık bir tasarıma sahip.

Kötü yanları ise;

1. Kamerasında otfcs yok. İlk zamanlar da önemli değil diyordum şimdi pişmanım.
2. İnternette gezinirken sayfaları tam olrak yüklemiyor yüklerse geç yüklüyor. Mesela touch.facebook u kullanamıyorum.
Başka kötü bir tarafını görmedim. Ses konusunda diyeceğim; kardeşim bir telefondan çıksa çıksa ne kadar ses çıkar?

Bu telefonu alırsanız pek pişman olmazsınız çünkü tatmin edici özelliklere sahip uygulama yönünden zengin ve oyun oynamak için iyi. Hem şu an syimbian belle ye geçiş yaptı daha farklı bir arayüze sahip.

furkanlevent

furkanlevent

Üye
C7 Al Pişman Olmazsın :)

mustyaky

mustyaky

Üye
helal olsun valla ne diyim. konu 1 mart 2011 de açılmış en son aralıkta mesaj yazılmış. hala c7 al pişman olmazsın felan yazanlar var arkadaş :S bi tarihe baksanız yazmadan önce de konu hortlamasa :|

.Murat.

.Murat.

Üye
c7 resim kabiliyeti dışında herşeyi süper
net resim çekebilseydi tadına doyum olmazdı
daha doğrusu autofocus olsaydı

konu sahibide banlı ama konu kalsın yeni telefon alacaklara rehber olur

Alperen Şuayb

Üye
harika bir telefon kesinlikle almalisin

uğur e

uğur e

Üye
nokianın en güzel resm çeken 2 teli kardş sen neydn bahsedyn

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşım 10 aydır kullanıyorum C7'yi, şarj konusında sorun yaşamadım, üzerine kurmadığım pro kalmadı, sen de 100 tane ben diyim 150 tane, hiç kasma vs. resetleme görmedim, zaten kendi ekranı çizilmeye karşı en dayanıklı maddeden yapılı, diğer teller gibi kılcal çizik oluşmaz, dokunmatiği son derece hassas, Usb flash disk, sd kart hatta hdd bağlayabiliyorsun, kamera güzel çekim yapıyor ama tek eksiği auto focus değil, ama çektiği video üstüne başka tanımam. Bende ilk başta görüntüsüne bayılmıştım ve pişman değilim, şiddetle tavsiye ederim. Ama unutma elektronik eşya işi ne kadar kaliteli de olsa hangi markayı alırsan al, biraz da şans işidir. Haydi rastgele ...

HDD'yi Nasıl Bağlıyorsun ?:turkiye:

atakan25

atakan25

Üye
c7 yi boşverin 701 alın bea :D

backwater

backwater

Üye
701 daha gelişmişi bence 701 al yakında fp 2 güncellemesi gelecek hemde

avcitalip

avcitalip

Üye
Ya Arkadaşlar Telefona Harbiden HDD Bağlanabiliyor mu ?:naughty:

fthcsgn

Üye
Ya Arkadaşlar Telefona Harbiden HDD Bağlanabiliyor mu ?:naughty:

kards CA-157 kodlu kabloyu internetten alıyosun. Telefoncularda bulman braz zor eğer ankaradaysan tabi:) ben mause mp3 aklna ne gelrse flash bellek ne varsa bağladım.

Üst Alt