Nokia c7 alacağım iyi ve kötü yönleri neler ? iyimidir telefon sizce.

Sponsorlu Bağlantılar

ka2000dir

ka2000dir

Üye
bana kalırsa ya c6-01 al hem daha ucuz hem hafıza harıç her şey aynı

marmaraisland

Üye
o cizgiye aldanma baglanti yoneticisinde wifi bagliyken cekim guclerine bak ozmn daha saglikli bir karsilastirma yaparsin ama htc ve samsung olsun onlardan cok daha iyi cekiyor

hım bide öle bakıyım ama en iyi kimden öğrenebilirim çekim gücünü söyleyebilen kımse varmı?

xelat

Üye
Kesinlikle Android işletim sistemli telefon alın... Pişman olmazsınız

panatomax

Üye
sikayetvar.com da okudum adamın birisi 2. hoparlör çalışmıyor diye servise vermiş almışlar ve bir hafta sonra da sorun yoktur diye geri vermişler. ne ironi ama di mi:d:
Diğer hoparlor tamamen tasarım amaçlıdır lütfen bilip bilmeden konuşmayalım onu servise veren arkadaş biraz araştırsaydı bunu bilirdi.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
xealat a katiliyorum ama c7 de iyidir babamda var kurcaladim telefonu ozellikleri cok iyi

curse.

Üye
alma birader alma nokia biteli çok olmuş c7 var bendede pişmanım keşke samsung alsaydım.

didem23

Üye
bende c7 kullanıyorum bence de alma kardeş kamerası 8 mp olabilir ama netleme özelliği olmadıktan sonra ne işe yarar daha da var bi kaç olumsuz özellikleri

keldervis

keldervis

Üye
C7 kullanıyorum gayet güzel bi telefon kamerası 5 MP yazcaklardı sanırım orda bi hata var :) Kamera dışında hiçbir sorun yok diyebilirim NFC teknolojisine sahip bir telefon ayrıca. ince zarif kullanışlı android market kadar olmasa da ovi'den tatmin edici uygulama desteği de alabiliyorsun.

dekor67

dekor67

Üye
alma kardeş alma

carbon_o7

carbon_o7

Üye
C7nin tasarımı yeter ya , hele birde silver aldıysan kenarları parlarki parlar vallahi kamerası 8mp azmı yahu, gelelim N8e :D
Amiral telefon diye geçiyor üstünde bildiğin vidalar filan var tasarımı okadar hoş değil ama kamerası 12mp auto focus güzel yani 16gb dahilisi haricinde aynı video filan c7 ile ama tasarıma önem veriyosan c7 al

kahraman353

Üye
onu alma samsung corby veya galaxy ace

lutfi07

Üye
Valla dostum bende uzun süredir c7 kullanıyorum hem daha estetik hem de cok pahalı da değil.artı üstüne özel bant çekilince daha güzel görünüyor ve de asla çizilmiyor.her programı destekliyor sis uzantısı dışında jar dosyalarıda calışıyor..yine de sen bilirsin bir de hd cekim özelliği mükemmel

emrah0020

emrah0020

Üye
arkadaşlar bende c7 alacağım fakat bi sitede okudum çoğu şikayetçi 5 ay sonra donma kaşma oluyor diye var mi böyle birşey kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

lutfi07

Üye
ben neredeyse 10 aydır kullanıyorum kasma donma olmuyor hiç şikayetci olmadım.bence al dostum

emrah0020

emrah0020

Üye
saol kardes yorumları okuyunca bi anda vazgecmiştim ama telefonda cok hosuma gitti fiyatı pahalı ama güzl telefon yine de

miaculpa

miaculpa

Üye
en önemli özelliği devrim olarak NFC n8de bile yok yani almadan 1 kere daha düşün

anılbaran

anılbaran

Üye
c7 nın sadece nfc sı yeter bence al kardesım :oke:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
sonra şarz konusunda ağlayalım..

Slm arkadaşlar diyeyim önce.. bakıyorum herkes ayrı bir telden çalmış bende çalayım.. kimi c7 demiş kimi n8 kimi ikisinide beğenmemiş.. ben tamamen iki telefon arasında statü ve prestij farkı olduğunu düşünüyorum..neden diyeceksiniz.. çünkü tarzları tamamen farklı.. c7 biraz daha klasik bir model gibi görünüyor.. n8 ile benzeri olmayan bir telefon.. bende 2 aydır n8 kullanıcısıyım ama arkadaşların sölediği gibi bir reset veya başka bir sorun yaşamadım.. şarz konusuna gelince hangi telefonu alırsam alayım aşır konuşmalarımdan dolayı 1 günü geçmiyor.. n8 imde aynı..

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Ben ce ne c7 ne n8 c7 yi 1 yıl kullanıp satıp n8 aldım ikiside aynı sadece kamera farkı n8 ide satıp iphone alacam sende öyle yap bence

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşım 10 aydır kullanıyorum C7'yi, şarj konusında sorun yaşamadım, üzerine kurmadığım pro kalmadı, sen de 100 tane ben diyim 150 tane, hiç kasma vs. resetleme görmedim, zaten kendi ekranı çizilmeye karşı en dayanıklı maddeden yapılı, diğer teller gibi kılcal çizik oluşmaz, dokunmatiği son derece hassas, Usb flash disk, sd kart hatta hdd bağlayabiliyorsun, kamera güzel çekim yapıyor ama tek eksiği auto focus değil, ama çektiği video üstüne başka tanımam. Bende ilk başta görüntüsüne bayılmıştım ve pişman değilim, şiddetle tavsiye ederim. Ama unutma elektronik eşya işi ne kadar kaliteli de olsa hangi markayı alırsan al, biraz da şans işidir. Haydi rastgele ...

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027

Üst Alt