Nokia c7 alacağım iyi ve kötü yönleri neler ? iyimidir telefon sizce.

Sponsorlu Bağlantılar

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 alacağım iyi ve kötü yönleri neler ? iyimidir telefon sizce.
Evet iyimidir ?
bide hangi magazalarda daha ucuza bulurum. Antalya içinden olursa sevinirim :pro:

mathman20

Üye
Evet iyimidir ?
bide hangi magazalarda daha ucuza bulurum. Antalya içinden olursa sevinirim :pro:
İlk yorum benden olsun.Telefonun arkasında hoparlör varmış gibi duruyor ancak yok.Sadece görüntüden ibaret.Bilgin olsun.

emre2574

emre2574

Üye
İlk yorum benden olsun.Telefonun arkasında hoparlör varmış gibi duruyor ancak yok.Sadece görüntüden ibaret.Bilgin olsun.
sen telefonda hıc hoparlor yokmus gıbı soylemıssın evt dedıgın dogru arkada 2 tane var gıbı duruyor fakat 1tanesının ıcınde hoparlor var.o estetik için oyle yapılmış ben bir c7 kullanıcısı olarak telefondan memnunum her turlu sorunu bana sorabılırsın.

ayrıca youtube dan c7 rewiev dıye arattır bırcok vıdeo var onlar daha cok yardımcı olacaktır sana

• Beğen
Tepkiler: aleranol

belferkay

Üye
c7 güzel bir telefon. Ancak ben yine de size 200-300 lira daha fazla verip N8 almanızı tavsiye edebilirim. C7'yi o kadar detaylı bilmiyorum. Teknik özellikleri N8 ile aynı ancak kamerası 8MP. Bu çok büyük bi eksiklik değil ama yine de N8 tercih etmek daha mantıklı gibi, eğer ki maddi yönden sıkıntı yoksa.

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
en kötü özelliği kamerası.

ByWorth

ByWorth

Üye
c7 güzel bir telefon. Ancak ben yine de size 200-300 lira daha fazla verip N8 almanızı tavsiye edebilirim. C7'yi o kadar detaylı bilmiyorum. Teknik özellikleri N8 ile aynı ancak kamerası 8MP. Bu çok büyük bi eksiklik değil ama yine de N8 tercih etmek daha mantıklı gibi, eğer ki maddi yönden sıkıntı yoksa.
Bende bu yoruma katılıyorum.. hani fazla zorlamayacaksa 200-300 fazla verip almak daha mantıklı.. Ben ilk C6-01 alacaktım bu mantıkla N8 aldım.. Tabi bir yerde dur demek gerekiyor =)

ss06

ss06

Üye
Arkadasım ben aldım pişmanım nedenini sorarsan uygulama yok aksesuar yok destek yok yok allah yok bı konu açıyorsun kimse donüp bakmıyo bile bosver alma nokıa falan nokıa cok işe yarayacak bi özellik yapıyo usb otg kablo yok niye alacaksın ki sorun stres bıswer alma git iphone al samsung al daha iyi hic degilse uygulama sıkıntısı aksesuar sıkıntısı yasamazsın....

Utku

Utku

Üye
ben olsam c6-01 alırdım daha estetik

emre2574

emre2574

Üye
Arkadasım ben aldım pişmanım nedenini sorarsan uygulama yok aksesuar yok destek yok yok allah yok bı konu açıyorsun kimse donüp bakmıyo bile bosver alma nokıa falan nokıa cok işe yarayacak bi özellik yapıyo usb otg kablo yok niye alacaksın ki sorun stres bıswer alma git iphone al samsung al daha iyi hic degilse uygulama sıkıntısı aksesuar sıkıntısı yasamazsın....

uygulama aksesuar bulamayan arkadas samsungda ısteklerını nasıl bulmayı dusunuyorsun.nokia uygulama oyun aksesuar yonunden samsungdan daha ıyı.ben kullanıyorum cok memnunum hıc bır sorunu yok bıde n8 al demısler 200-300lıra verıp n8 alcagına bekle nokia ve windowsun telefonlarından al.cunku c7 ve n8 hemen hemen aynı.sadece fark kamera hafıza gerı kalan ozellıklerı %100 aynı olmasa da bırbırıne cok yakın

• Beğen
Tepkiler: turkaydin
Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar bi öyle bi böyle diyor herkez.
n8 i sevmiyor kaba biraz bide pahalı telefon kullanamıyorum cizilince içim açıyor :ehe
peki nokianın hangi modelini önerirsiniz n8 dışında.

turkaydin

Üye
ya bu c 7 yi bukadar neden kıskanıyorlar anlayamıyorum telefon harika birkere bugüne kadar kullandığım en şık telefon dokunmatiği gayet güzel sesi deseniz n8 5çeker ben asla sesi az çıkan bir telefon kullanamam bazı arkadaşlar sanırsan n8 aldığından pişman olmuşlarki c 7 karalama kararı almışlar:))

tasarimx

Üye
c7 iyidir tavsiye ederim..

yasincik

Üye
arkadşlar kim diyor uygulaması yok c7 nin, n8 uygulama ile c7 aynı bütün özelikleri aynı kamera ve hafıza hariç hemen hemen aynı şarzı n8 den daha fazla duruyor estetik desen n8e on basar

ozggurr

ozggurr

Üye
.... estetik desen n8e on basar

Yavas bassin, saci basi dagilmasin....

--------------- Ekleme ---------------

uygulama aksesuar bulamayan arkadas samsungda ısteklerını nasıl bulmayı dusunuyorsun.nokia uygulama oyun aksesuar yonunden samsungdan daha ıyı.ben kullanıyorum cok memnunum hıc bır sorunu yok bıde n8 al demısler 200-300lıra verıp n8 alcagına bekle nokia ve windowsun telefonlarından al.cunku c7 ve n8 hemen hemen aynı.sadece fark kamera hafıza gerı kalan ozellıklerı %100 aynı olmasa da bırbırıne cok yakın

Windows kullanmak mi! Asla!

• Beğen
Tepkiler: mustafa603 ve webplayer
+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
N8 haricinde nokia da c7 alacaksın. 10.5mm ince gövde çelik kasa tasarım konusunda n8 e bin çeker kimse itiraz etmesin. 1gb rom farkı yani n8 almıcaksan c7 alıcaksın.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Ya insaallah ben de almayı düşünüyorum ama donma, kendiliğinden kapanma falan oluyor diyorlar bu doğru mu?doğruysa nedeni nedir?çaresi yok mu?....arkadaşa da tavsiyem c7 den vazgecmemesidır......eğerki n8 alamayacaksa.....

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Donmada kasmada yok.

--------------- Ekleme ---------------

Reset atmada. Ben aldım alalı hiç reset atmadı.

chilekesh_mert

Üye
Telefon gayet güzel yaa ben kullanıyorum şahsen oyun filan da oynasam şarjı en azından 2 gün gidiyo :) benim kuzende var n8 eleman her gece şarja takıyo anlamadım nedendir? sorunca da diyo çok mesajlaşıyorum ondan :D valla mesaja bu kadar şarjı gidiyosa oyun açınca en fazla yarım saat sonra pili biter n8 in :D telefonun n8 e göre tek artısı led flaş olması nedeniyle programsız el feneri olması :) bence n8 e oranla c7 daha iyi kamerayı saymazsak hafıza da çok önemli değil zaten. yazdıklarım benim tercihim ihtiyaçlar doğrultusunda sizin istekleriniz farklı olabilir arkadaşlar.

• Beğen
aagkn

aagkn

Üye
benim yeğenimde var kurcalama fırsatı buldum bence hem şık hemde kullanışlı bir telefon :D

novi_pazar

Üye
C7 her yerde kendisini gösteriyor :) tasarımıyla şıklığı ile ben burdayım diye bas bas bağıran bi telefon :) özelikleri n8 ile aynı kamera ve hafıza kartı dışında

• Beğen

Üst Alt