İlk yorum benden olsun.Telefonun arkasında hoparlör varmış gibi duruyor ancak yok.Sadece görüntüden ibaret.Bilgin olsun.Evet iyimidir ?
bide hangi magazalarda daha ucuza bulurum. Antalya içinden olursa sevinirim![]()
sen telefonda hıc hoparlor yokmus gıbı soylemıssın evt dedıgın dogru arkada 2 tane var gıbı duruyor fakat 1tanesının ıcınde hoparlor var.o estetik için oyle yapılmış ben bir c7 kullanıcısı olarak telefondan memnunum her turlu sorunu bana sorabılırsın.İlk yorum benden olsun.Telefonun arkasında hoparlör varmış gibi duruyor ancak yok.Sadece görüntüden ibaret.Bilgin olsun.
Bende bu yoruma katılıyorum.. hani fazla zorlamayacaksa 200-300 fazla verip almak daha mantıklı.. Ben ilk C6-01 alacaktım bu mantıkla N8 aldım.. Tabi bir yerde dur demek gerekiyor =)c7 güzel bir telefon. Ancak ben yine de size 200-300 lira daha fazla verip N8 almanızı tavsiye edebilirim. C7'yi o kadar detaylı bilmiyorum. Teknik özellikleri N8 ile aynı ancak kamerası 8MP. Bu çok büyük bi eksiklik değil ama yine de N8 tercih etmek daha mantıklı gibi, eğer ki maddi yönden sıkıntı yoksa.
Arkadasım ben aldım pişmanım nedenini sorarsan uygulama yok aksesuar yok destek yok yok allah yok bı konu açıyorsun kimse donüp bakmıyo bile bosver alma nokıa falan nokıa cok işe yarayacak bi özellik yapıyo usb otg kablo yok niye alacaksın ki sorun stres bıswer alma git iphone al samsung al daha iyi hic degilse uygulama sıkıntısı aksesuar sıkıntısı yasamazsın....
.... estetik desen n8e on basar
uygulama aksesuar bulamayan arkadas samsungda ısteklerını nasıl bulmayı dusunuyorsun.nokia uygulama oyun aksesuar yonunden samsungdan daha ıyı.ben kullanıyorum cok memnunum hıc bır sorunu yok bıde n8 al demısler 200-300lıra verıp n8 alcagına bekle nokia ve windowsun telefonlarından al.cunku c7 ve n8 hemen hemen aynı.sadece fark kamera hafıza gerı kalan ozellıklerı %100 aynı olmasa da bırbırıne cok yakın
benim kuzende var n8 eleman her gece şarja takıyo anlamadım nedendir? sorunca da diyo çok mesajlaşıyorum ondan
valla mesaja bu kadar şarjı gidiyosa oyun açınca en fazla yarım saat sonra pili biter n8 in
telefonun n8 e göre tek artısı led flaş olması nedeniyle programsız el feneri olması
bence n8 e oranla c7 daha iyi kamerayı saymazsak hafıza da çok önemli değil zaten. yazdıklarım benim tercihim ihtiyaçlar doğrultusunda sizin istekleriniz farklı olabilir arkadaşlar.