yasincik
Üye
Yavas bassin, saci basi dagilmasin....
--------------- Ekleme ---------------
hiç merak etme on da basar hemde saçbaş dağılmaz.merak etme sen
Yavas bassin, saci basi dagilmasin....
--------------- Ekleme ---------------
hiç merak etme on da basar hemde saçbaş dağılmaz.merak etme sen

Uygulama yonunden fılan gayet ıyı bı telefon ben asırı sekılde memnunum. Tavsıye ederım.Bende hazır elimde 800 900 tl varken telefonu değiştireyim dedim. Benimde aklımda Nokia C7 var. bir araştırayım dedim nasıl bir telefon derken, arkadaş başlıkta açmış. Bir çok arkadaşımda burada yorum yapmış.
ben şubat 2009 da turkcell E71 aldım halada var ama 26 ayda ne elimden düşürdüm ne içine su girdi nede bir darbe aldı sadece telefonu navigasyon olarak kullanıyordum . nokia map ..telefon geçen hafta durduk yere mikrofonu bozuldu sesim karşı tarafa kısık gidiyor.
agustos 2010 da iphone da iphone dediler çılgınlıga uydum 3gs aldım turkcelden 1,758 tl ye . herkesin beğendiği o telefon bir işe yaramaz .. şuan 800 tl ye arkadaşıma sattım . telefon sadece isim yaptıgından iyi. ne flaşı var ne görüntülü konuşması nede kamerası iyi o paraya (3MP). Arka kasası aldıgım 2 hafta çizilio çok hassas, itunes olmadan bi işe yaramıyor ona bağımlısın. bluetooth kulaklık aparat kullanılmıo. felan filan. sadece oyun oynayacağım dersen app store dan çocuk gibi elinden düşürmeyeceksen ideal .. onun yerine de psp al derim ben .
aklımda N8 ile C7 var. C7 yi kendi nokia ana sayfasında gördüm.Kararsızım .tek bildiğim N8 135 gr ve 113.5 x 59.1 x 12.9 mm. C7 ise 130 gr 117.3 x 56.8 x 10.5 mm olması. biraz daha mantıklı ve açıklayıcı bilgi verirlerse kullanan arkadaşlar bize daha verimli ve yararlı olur .
öteki türlü üst yazılardan birinde okudum samsung al nokia uygulama yok birşey yok demiş. o arkadaş tamamıyla totosundan atarak yazmış mesela. mantıklı ve kullanan arkadaşlar n8 yada c7 nin olumlu olumsuz yönlerini yazarlarsa bizlere daha iyi ve yararlı olur diye düşünüyorum.
dipnot: samsung ve nokia arasında uygulama olarak karşılaştırıpta samsung daha iyi diyen arkdaşın aklına şüphe ile bakarım..
N8 alınmayacaksa diğer modelleri tavsiye etmem, biraz daha beklerseniz belki eli yüzü düzgün bir model çıkar piyasaya. Neden derseniz kameralarında otofokus yok. Karalama yapıyorum gibi algılanmasın, kendi kişisel tercihim bu. Kamerayı çok kullandığım için otofokussuz bir telefon işkence olur benim için. O yüzden söylüyorum, sizin için kamera pek sorun değilse C7 de C6-01 de güzel cihazlar![]()
Ya napıcam ben yakın çekimi o kadar önemli değil abartılıyo sadece diyosanız diğer her yönü ile tavsiye ederim c7'yi.