Nokia c7 alacağım iyi ve kötü yönleri neler ? iyimidir telefon sizce.

Sponsorlu Bağlantılar

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Evet iyimidir ?
bide hangi magazalarda daha ucuza bulurum. Antalya içinden olursa sevinirim :pro:

Valla ben 2 haftadır kullanıyorum, memnunum. Son yazılımını güncelledim. Bide içine yeni arayüz attım fena bi makine oldu!!! [video=youtube;1o6l9bBnEkg]http://www.youtube.com/watch?v=1o6l9bBnEkg&feature=player_embedded#at=64[/video] ayrıca burdanda resimleri indirebilirsiniz

serinaga

serinaga

Üye
C7 'yi ilk görünce tasarımına hayran kaldım. İyi bir araştırmadan sonra bu telefonu almaya karar verdim. İlk başlarda epeyce bir kurcaladım. Klasik Nokia menüleri sıkıcı ve basit bir arayüz. Ancak yazılımcılar boş durmuyor, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi birkaç yazılım ile tam bir AKILLI dokunmatik cihaz oluyor. Şuan yaklaşık 135 uygulama var (Antivirüs proğramı dahil), bir o kadar da yükleyip te silmişimdir, asla kasma, resetleme ve donma yapmadı. En çok korktuğum şey ekranın çizilmesi idi, kesinlikle CAM, çizilmiyor. Kamera video çekimi Mükemmel Ötesi, Fotoğraf çekiminde oto fokus yok ama yüz tanıma var. Şarjı iyi gidiyor, daha ne diyim, kasa sağlam, havası güzel, kullanma yeteneği sana kalmış ... :evet:

electroizm

Üye
ilk once yorumu yapmadan yorumlari okudum ama cogu yorum sanki c7 kullanmayanlar tarafindan yapilmis ben c7ile uc ay once tanistim conforoma diye bi yerde 200euroya bulunca firsat bu firsat dedik aldik neyse gelelim memnunmuyum sorusuna ewt gayet memnunum istedegim hersey var cunku isletim sisteminde uygulama bulmak imkansiz demis arkadasin biri samsung uygulamalari daha kolay bulunuyor demis c7den once ki hala tlf diger hat takili 5620 monte kullandim hic bi uygulama yok.vazgecilmez programim en basitinden fring yok ondan bilmeden atmayalim lutfen.

alman icin gerekli nedenler:
-n8den uygulama acisindan bir fark yok ayni isletim sistemleri cunku acik kaynak haziran gibi anna gelirse daha bir guzek olacak nokia
-uygulama konusunda hic sikinti cekezsin simdiye kadar onceden kulladigim simdiye kadar kullanmadigim bi program olmadi daha aksine yeni yeni programlar buldum
-estetik acidan bakarsan n8den daha bi hos duruyor
-cami cizilmez diyorlardi ama inanmiyordum ama simdiye kadar anlamadim ama bir cizik yok olabiliyor demek
-sarj acisindan n8den daha iyi galiba forumda genel kani bu ama benim gibi gun boyunca nette yada net uzerinden tlf konusmasi yapiyorsan hayal kirikligina ugrarsin cunku bende daha iki gun gittigini gormedim
-n8 ile aralarindaki tek fark bence otofocus tabiki c7ile resim cekmeyin bence 8mb diye bumu derseniz led flash koymalari cok sacma olmus makro cekim yok malesef
-fm transmiter kimse kullaniyormu bilmiyorum ama benim bu tlfda gordugum gayet guzel bir ozellik

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Utku™;3254644' Alıntı:
ben olsam c6-01 alırdım daha estetik

neresi daha estetik onun???????????:allalla::allalla::allalla:

----------Eklendi @ 10:25:25 ---------- Yazıldı @ 10:20:50 ----------

ilk once yorumu yapmadan yorumlari okudum ama cogu yorum sanki c7 kullanmayanlar tarafindan yapilmis ben c7ile uc ay once tanistim conforoma diye bi yerde 200euroya bulunca firsat bu firsat dedik aldik neyse gelelim memnunmuyum sorusuna ewt gayet memnunum istedegim hersey var cunku isletim sisteminde uygulama bulmak imkansiz demis arkadasin biri samsung uygulamalari daha kolay bulunuyor demis c7den once ki hala tlf diger hat takili 5620 monte kullandim hic bi uygulama yok.vazgecilmez programim en basitinden fring yok ondan bilmeden atmayalim lutfen.

alman icin gerekli nedenler:
-n8den uygulama acisindan bir fark yok ayni isletim sistemleri cunku acik kaynak haziran gibi anna gelirse daha bir guzek olacak nokia
-uygulama konusunda hic sikinti cekezsin simdiye kadar onceden kulladigim simdiye kadar kullanmadigim bi program olmadi daha aksine yeni yeni programlar buldum
-estetik acidan bakarsan n8den daha bi hos duruyor
-cami cizilmez diyorlardi ama inanmiyordum ama simdiye kadar anlamadim ama bir cizik yok olabiliyor demek
-sarj acisindan n8den daha iyi galiba forumda genel kani bu ama benim gibi gun boyunca nette yada net uzerinden tlf konusmasi yapiyorsan hayal kirikligina ugrarsin cunku bende daha iki gun gittigini gormedim
-n8 ile aralarindaki tek fark bence otofocus tabiki c7ile resim cekmeyin bence 8mb diye bumu derseniz led flash koymalari cok sacma olmus makro cekim yok malesef
-fm transmiter kimse kullaniyormu bilmiyorum ama benim bu tlfda gordugum gayet guzel bir ozellik

camı çiziliyor dostum inanabilirsin |-)|-)|-) ben elimden düşürünce farkettim hemde çok güzel çiziliyor
benden tavsiye ekran koruyucu jiletin yapıştırıp kullnırsaanız daha iyi olur:oke::oke::oke::oke:

----------Eklendi @ 10:29:47 ---------- Yazıldı @ 10:25:25 ----------

uygulama aksesuar bulamayan arkadas samsungda ısteklerını nasıl bulmayı dusunuyorsun.nokia uygulama oyun aksesuar yonunden samsungdan daha ıyı.ben kullanıyorum cok memnunum hıc bır sorunu yok bıde n8 al demısler 200-300lıra verıp n8 alcagına bekle nokia ve windowsun telefonlarından al.cunku c7 ve n8 hemen hemen aynı.sadece fark kamera hafıza gerı kalan ozellıklerı %100 aynı olmasa da bırbırıne cok yakın

birde HDMI girişi var dostum bence en iyi özelliği o:ehe:ehe:ehe

kadir9809

kadir9809

Üye
c7 kamerası dısında n8 den daha üstün rom u yüksek dokunmatiqi daha ii daha hızlı ve daha sık bi telefon kamerada cok önmlıyse n8 ama c7 nin kamerası cok kötü deiL cok i ide deiL bnde c7 aldım gecen hafta 930 TL Ye

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
babamda c7 var bende n8, kısacası ikisinide kullana biriyim...
her türlü kıyasladım iki telefonu..
hoparlör = c7 de cızır cızır berbat bir ses var n8'de cam gibi berrak net bir ses var N8 hoparlör konusunda c7'yi eziyor...
kamera = konuşmaya gerek varmı :)
tasarım = N8 başka bişey muhteşemm, c7 klasik...
ekran = ikisinide parlaklığı sona ayarladım yan yana koydum N8 daha canlı ekran konusundada N8 üstün clear black falan varmış c7 de ama sonuçta uygulamaya gelince n8 üstün..

n8 alacak paranız varken c7 'mi? :kop2:

nonamex

Üye
N8 tasarım olarak daha şık duruyor bence, ama zevkler tartışılmaz tabi

Utku

Utku

Üye
c6-01 en sağlam symbian 3 abimin n8 in altı tek yere düşmeyle kırıldı(75 cm den):D

mrt1399

mrt1399

Üye
c7 nin tasarimi guzel n8 de ozellikle kameranin cikintisi telefonun seklini bozmus, aralarindaki en buyuk fark kamera c7 nin albenisi daha yuksek bana gore

serkanet

Üye
8 mp led flaş c7 tavsiye etmem n8 den üstün diyen arkadaş hangi mantığa sığınıyor bilmiyorum fiyat ve özellikler ortada n8 al pişman olmayacaksın ha ille c7 diyosan o kadar para vermene gerek yok n86 8 mp ondan daha iyi :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
8 mp led flaş c7 tavsiye etmem n8 den üstün diyen arkadaş hangi mantığa sığınıyor bilmiyorum fiyat ve özellikler ortada n8 al pişman olmayacaksın ha ille c7 diyosan o kadar para vermene gerek yok n86 8 mp ondan daha iyi :)
yok artık o kadarda değil symbian3'ü çöpe atamazsın yani abarttın biraz:evet:

mesut1979

Üye
slm,bende c7 kullaniyorum 6 ay oldu alali ne bir hata veya baska bir sey oldu ve cok memnunum, suana kadar istedigim oyunu ve uygulamayi buldum telefonuma.

uribaju

uribaju

Üye
sizin için önemli olan kameraysa gidin fotoğraf makinesi alın telefonla ne uğraşıyorsunuz ? :oke:

emreipekci

emreipekci

Üye
İlk yorum benden olsun.Telefonun arkasında hoparlör varmış gibi duruyor ancak yok.Sadece görüntüden ibaret.Bilgin olsun.
sikayetvar.com da okudum adamın birisi 2. hoparlör çalışmıyor diye servise vermiş almışlar ve bir hafta sonra da sorun yoktur diye geri vermişler. ne ironi ama di mi:d:

yakamozkurdu

Üye
SAKIN alma beş para etmeyen s3lü dandik nokia telefonu çok pişman olursun çok........

Seni NOKIA düşmanı. C7 aldım 1 aydır ne donma ne az şarj. Herşeyi mükemmel, bir de kamerası autofocus olsaydı yeme yanında yat.Super kapasitif dokunmatik amoled ekran.Bence mükemmel.Fiyatı da muadillerine göre uygun.

insanbir

Üye
bir c7 kullanıcısı olarak yaklaşık 7 aydır.nasıl bir cihaz diye sorulursa kendi çapındaki cihazların kıralı derim.
1.ekran netliği
2.kamera kabiliyeti
3.servis ağı hızlı hizmet
4.ekran dokunmatiği en iyisi hatta
5.görsellik bir yerde video izlediğinizde internette sörf yaptığınızda çevrenizdeki insanların her an ilgisini çekeceğiniz bir telefon.
6.bazen ekranda kilitlenmeler yapıyor oviden güncelleme yapınca oda düzeliyor.
7.işlemci hızı rem yada rom hızı bence iyi arka pilanda birçok işlem açık iken ön pilanda istediğinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
8.ayrıca donanım desteğindede hiç bir sorun yaşatmıyor.
9.elinizden yaklaşık 2 metreden betona düşürseniz bile hiç bir şey olmuyor.top gibi zıplayıp çalışmaya devam ediyor.
10.3g görüşmeleri bence çok iyi wifi olayı mükemmel internette sörf için opera mobil 11 i indirip kurarsanız aynı bir masa üstü pc gibi sorunsuz kullanabilirsiniz.
11.çekim gücü çok iyi diğer markaların kapalı yerlerde yaşattığı şebeke sorunu bu telefonda yok harika çekiyor.
12.ayrıca FM vericisi mükemmel bir arabada topluluk olarak seyahat ettiğinizde insanları şaşırtıyorsunuz hayretle bakıyorlar.
13.şarzı normal kullanımda 3 gün gidiyor ama telefon bir multimedya canavarı olduğu için elinizden düşürmezseniz 4 saatte bitiyor.e buda normal araba nasıl ne kadar çok gezerseniz o kadar çok benzin yakar buda aynı.bence gönül rahatlığı ile alın zaten yakında anna yazılımıda yayınlanıyor yani n9 almadan c7 ile n9 kullanmış olacaksınız.süper bir telefon olacak yeni yazılımla.

• Beğen
Tepkiler: uribaju
benighted

benighted

Üye
ben c7 wifi kadar iyisini gormedim wifi icin bile.alinir

osmanatak1

osmanatak1

Üye
c7 kullanıcısıyım ve bu telefonun kolay kolay kıyaslanacağı bir başka telefon göremiyorum(dipnot:cihazın kamerasında auto focus olmayışı eksiklik.) .. şu an kullandığım için söylemiyorum almadan önce fikrim buydu bu yüzden gittim aldım. Ha n8e gelince çok fark yok kamera hafıza gibi ama tasarımda bence önemli elde sürekli taşınıyor sonuçta görünüm, estetiklik önemli bence.. uygulamasına gelince samsung symbian ile baş edemediği için androide geçti wave ekranı amoled ekran en çok tutulan ekran ve bu c7nin ekranı ile aynı telefon çok ince. wave serisine gelince wave serisi işlemci hızı ram olarak üstün gibi gözüküyor kağıtta ama bence gözle görülür birşey yok hatta gözle görünen internete wave serisi çok yavaş giriyor önemli bi ayrıntı. buda çok iyi.symbiandan şaşmadım memnunumda benim isteklerimi karşıladığı için olsa gerek.. yorumuma katılanda olur katılmayanda tek isteğim saygı.. teşekkürler.

marmaraisland

Üye
mrba arkadaslar bende c7 kullanicisiyim da fakat vifi hakkin da sorucam bendemi sorun var anliyamadim sizci vifi cekimi nsl iyimi hanimim da e72 var da ayni yerde onun 2 cekerken benim 1 cekiyor sizce bendemi sorun var

benighted

benighted

Üye
o cizgiye aldanma baglanti yoneticisinde wifi bagliyken cekim guclerine bak ozmn daha saglikli bir karsilastirma yaparsin ama htc ve samsung olsun onlardan cok daha iyi cekiyor

Üst Alt