[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

52mrt1905

Üye
yeni ekran koruyucunun dosyalarını paylaşabilirmisn??

• Beğen
Tepkiler: belco2
Febris

Febris

Üye
widget dosyalarinin tumunu paylasirmisin.. Seffaf saatler varya kucuk buyuk felan

• Beğen
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

gonulyorgunu29

Üye
recep şarj göstergesini paylaştnya onun mif uzantılı dosyası nereye atıcaz anlatm tamamen farklı

• Beğen
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Öyle uğraşma o zaman rofs3 göm flashla.

• Beğen

gonulyorgunu29

Üye
tamam teşekkürler

• Beğen

ramazanramazan1

Üye
tamam teşekkürler

ben c7 de daha önce orjinal belle kullanıyodum. Fm transmitter wifi hassasiyeti we sebeke cekim gücünün annadan daha düşùk oldugnu farkettim. Bugün burdakileri flashladm. Wifi daha iyi orjinalden ama sebeke we fm transmitter aynı. Bunları arttırmanın bi yolu warmı acaba?

• Beğen
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ben c7 de daha önce orjinal belle kullanıyodum. Fm transmitter wifi hassasiyeti we sebeke cekim gücünün annadan daha düşùk oldugnu farkettim. Bugün burdakileri flashladm. Wifi daha iyi orjinalden ama sebeke we fm transmitter aynı. Bunları arttırmanın bi yolu warmı acaba?

Radyo kullanarak çal Belle'den sonra düştü çekim gücü.Şebeke bende de aynı. Arttırmanın şu an bir yolu yok.

• Beğen

ramazanramazan1

Üye
tamam teşekkürler

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Recep Özmen arkadasimiza guvenim bosa cikmadi ve herkezin kullandigi ve dile getirdigi sekilde ust konu yapilmaya uygundur.

• Beğen
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Tesekkür ederiz

• Beğen
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Ohh bu güzel olmuş sabit konu olmuş , zaten hep üst deydik de şimdi yerimizi sabitlemiş olduk :oke:

• Beğen
serkanbb06

serkanbb06

Üye
merhabalar :)
sizin C7 cfw yükledim ama swype klavyede sorun alıyorum yani FP1 klavyesini kapatamadım ne yapmalıyım :)

- - - Eklendi - - -

hallettim tamamdır :)

• Beğen
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Bu final sürümdür. Bundan sonra güncelleme veya Cfw çıkartmayacağım. Ben şunu anladım; ne yaparsan yap hiç kimseye yaranılmıyor. Sağlıcakla kalın.

• Beğen
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Bu final sürümdür. Bundan sonra güncelleme veya Cfw çıkartmayacağım. Ben şunu anladım; ne yaparsan yap hiç kimseye yaranılmıyor. Sağlıcakla kalın.
Güle Güle kardeşim sende haklısın ama her iş öyle yap diyen cok olur da sağol diyen pek az olur 2 satır burada paylaşmak insanlara zor gelir eskiden o insanlar bir şey yapınca kıymeti emeğe saygısı vardı şimdi en ufak hatada seni parçalayacak insanlarla dolu yinde her şey için teşekkür ederiz. seninle telefonlarımız renklendi sayende nokia yeni güncelleme yapmasa da biz senle yaşadık telefonumuzu keyifle ve zevkle kullanmayı öğrendik bahtın açık olsun

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve belco2
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Güle Güle kardeşim sende haklısın ama her iş öyle yap diyen cok olur da sağol diyen pek az olur 2 satır burada paylaşmak insanlara zor gelir eskiden o insanlar bir şey yapınca kıymeti emeğe saygısı vardı şimdi en ufak hatada seni parçalayacak insanlarla dolu yinde her şey için teşekkür ederiz. seninle telefonlarımız renklendi sayende nokia yeni güncelleme yapmasa da biz senle yaşadık telefonumuzu keyifle ve zevkle kullanmayı öğrendik bahtın açık olsun

Eyvallah kardeşim, konu yorum gelmemesi veya teşekkür edilmemesi değil.

• Beğen

Üst Alt