gonulyorgunu29
Üye
Font zaten ekli bunda şarj göstergesini paylaşırım.
arkadaşım mif uzantılı bi dosya var bnu nerye atcz
Font zaten ekli bunda şarj göstergesini paylaşırım.
arkadaşım mif uzantılı bi dosya var bnu nerye atcz
yeni ekran koruyucunun dosyalarını paylaşabilirmisn??
widget dosyalarinin tumunu paylasirmisin.. Seffaf saatler varya kucuk buyuk felan
tamam teşekkürler
ben c7 de daha önce orjinal belle kullanıyodum. Fm transmitter wifi hassasiyeti we sebeke cekim gücünün annadan daha düşùk oldugnu farkettim. Bugün burdakileri flashladm. Wifi daha iyi orjinalden ama sebeke we fm transmitter aynı. Bunları arttırmanın bi yolu warmı acaba?
tamam teşekkürler
Recep Özmen arkadasimiza guvenim bosa cikmadi ve herkezin kullandigi ve dile getirdigi sekilde ust konu yapilmaya uygundur.

merhabalar
sizin C7 cfw yükledim ama swype klavyede sorun alıyorum yani FP1 klavyesini kapatamadım ne yapmalıyım
- - - Eklendi - - -
hallettim tamamdır![]()

Güle Güle kardeşim sende haklısın ama her iş öyle yap diyen cok olur da sağol diyen pek az olur 2 satır burada paylaşmak insanlara zor gelir eskiden o insanlar bir şey yapınca kıymeti emeğe saygısı vardı şimdi en ufak hatada seni parçalayacak insanlarla dolu yinde her şey için teşekkür ederiz. seninle telefonlarımız renklendi sayende nokia yeni güncelleme yapmasa da biz senle yaşadık telefonumuzu keyifle ve zevkle kullanmayı öğrendik bahtın açık olsunBu final sürümdür. Bundan sonra güncelleme veya Cfw çıkartmayacağım. Ben şunu anladım; ne yaparsan yap hiç kimseye yaranılmıyor. Sağlıcakla kalın.
Güle Güle kardeşim sende haklısın ama her iş öyle yap diyen cok olur da sağol diyen pek az olur 2 satır burada paylaşmak insanlara zor gelir eskiden o insanlar bir şey yapınca kıymeti emeğe saygısı vardı şimdi en ufak hatada seni parçalayacak insanlarla dolu yinde her şey için teşekkür ederiz. seninle telefonlarımız renklendi sayende nokia yeni güncelleme yapmasa da biz senle yaşadık telefonumuzu keyifle ve zevkle kullanmayı öğrendik bahtın açık olsun