[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

m...z...

m...z...

Üye
videolardan çıkınca dışarı attığı gibi mesajlarda klasörlere girince her hangi birine girincede dışarı atıyor tekrar girince de giriyor

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
videolardan çıkınca dışarı attığı gibi mesajlarda klasörlere girince her hangi birine girincede dışarı atıyor tekrar girince de giriyor

Bir daha ki versiyonda hepsi giderilecek. :)

emelli

emelli

Üye
1.9 un linki nerde kardeşim :bye2:

Febris

Febris

Üye
Konu karismiş ya :/

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Düzenlerken böyle oldu en yakın zamanda düzenlerim link yakında gelecek.

gonulyorgunu29

Üye
usta ne oldu bu sayfaya böyle

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
v1.9 linki

gonulyorgunu29

Üye
teşekkürler akşam yükleyeceğm

cankaan_x

Üye
hemen deneyelim :D

gonulyorgunu29

Üye
yükleyen yokmu arkadaşlar

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yükleyen yokmu arkadaşlar
ben yükledim kardeş bir sorun yok yeni widgetler yüklenmiş güzel olmuş :)
yeniden başlat power tuşundan kaldırılmış yeni ekran koruyucuda güzel olmuş kırmızı saat
video bittiğinden ana menüye geçiş sorunu devam ediyor recep kardeş ilerde çözeceğim diyor ki onu çözmeye çalışıyordur, her zaman ki gibi telefon Recep CFW dadı çıkıyor. herşey güzel eline koluna sağlık Recep Kardeş

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim kardeş bir sorun yok yeni widgetler yüklenmiş güzel olmuş :)
yeniden başlat power tuşundan kaldırılmış yeni ekran koruyucuda güzel olmuş kırmızı saat
video bittiğinden ana menüye geçiş sorunu devam ediyor recep kardeş ilerde çözeceğim diyor ki onu çözmeye çalışıyordur, her zaman ki gibi telefon Recep CFW dadı çıkıyor. herşey güzel eline koluna sağlık Recep Kardeş

O sorun için uğraşıyorum videoyla ilgili bir mod da eklemedim Sysap(Yeniden başlat) tan olur diye tahmin ediyordum kaldırdım yine aynı.

gonulyorgunu29

Üye
teşekkürler kardeşim yine süper olmuş bikaç isteğm var video sorunu için önerebileceğin bi video oynatıcı varmı birde 1.8 deki şarj göstergesini nasıl yaparız birde n9 fontu paylaşırsan sevinirim

m...z...

m...z...

Üye
teşekkürler recep tel daha hızlı bir hal aldı öncekiler bu kadar seri değildi emeğin için teşekkürler. Ve Müzik çalarda hiç şarkı bulmuyor

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
O sorun için uğraşıyorum videoyla ilgili bir mod da eklemedim Sysap(Yeniden başlat) tan olur diye tahmin ediyordum kaldırdım yine aynı.
sağlık olsun inşallah bulursun bir daha sürüme yine ekle istersen power tuşuna yeniden başlat modunu o iyi oluyor kolay gelsin

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim yine süper olmuş bikaç isteğm var video sorunu için önerebileceğin bi video oynatıcı varmı birde 1.8 deki şarj göstergesini nasıl yaparız birde n9 fontu paylaşırsan sevinirim

Font zaten ekli bunda şarj göstergesini paylaşırım.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
peki güç tasarrufu modundan atma düzeltildi mi??

Üst Alt