[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Neyini güncelleyeceğim daha?

Abi şu video sorununu çöz yeter 1.9 olur 2.0'dada üstteki barda gsm simgesi gözükmüyor onu birde yazılımı 0404 yapsan tadından yenmez ama şimdide güzel ellerine sağlık. :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
1.9 nezaman gelecek:)

- - - Eklendi - - -

recep kardeşim kurtuluş abi gurupta 904 sürümünü yayınlamış sende c7 için yaparmısın

C7 için henüz 0904 sızdırılmadı.

- - - Eklendi - - -

Abi şu video sorununu çöz yeter 1.9 olur 2.0'dada üstteki barda gsm simgesi gözükmüyor onu birde yazılımı 0404 yapsan tadından yenmez ama şimdide güzel ellerine sağlık. :)

Şebeke ikonunun özelliği o zaten Android gibi.:) Diğer versiyonda orjinal bırakacağım batarya ve şebeke ikonunu veya sadece batarya yeşil olacak. Video sorunu için en yakın zamanda düzeltmeye çalışacağım.

gonulyorgunu29

Üye
ben biraz araştırdm forumlarda yeniden başlat ikonu her telde değşik sorunlar çıkarıyomuş bu kapatma tuşuna koyduğun video müzikçalar güç tasarrufu gibi

rmxman

Üye
video dosyalarından cıkınca ana menüye geçio hocam bu durum resimler ve mp3 lerdede tekrarlanıyor tekrar flashladım ama değişmedi o sebepten bi el at die güncelleme şart dedim yanlış anlama kardeş. biz sorunu söylüyoruz ustad sensin halledersin artık teşekkürler ;)

gonulyorgunu29

Üye
bende hiçbir sorun yok cfw süper

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 için henüz 0904 sızdırılmadı.

- - - Eklendi - - -

Şebeke ikonunun özelliği o zaten Android gibi.:) Diğer versiyonda orjinal bırakacağım batarya ve şebeke ikonunu veya sadece batarya yeşil olacak. Video sorunu için en yakın zamanda düzeltmeye çalışacağım.

Bence ikiside orjinal kalsın abi öyle güzel.

selmans

selmans

Üye
recep kardeşim flash atatarkten şu hatayı alıyorum

Error searching for CmtAlgorithm file from disc
No CmtAlgorithm server file found for this phone
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
recep kardeşim flash atatarkten şu hatayı alıyorum

Error searching for CmtAlgorithm file from disc
No CmtAlgorithm server file found for this phone
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing

Phoenix'i kaldır tekrar yükle, indirdiğin dosyaları doğru yere attığından emin ol.

selmans

selmans

Üye
teşekür ederim recep kardeş sorunu düzelttim

aleranol

aleranol

Üye
recep abi şu saat widgetinin mechaniğiçok güzel onu değiştirmesen çok sevinirim. Bide pili orj yapma bu güzel. N9 fontu da çok güzel sağolasın. Şimdi tek sorunum videolar ve sana demiştim ya xplore gibi birkaç dahili uygulama olsa. Bunları yaparsan herkez memnun olur teşekkürler.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
recep abi şu saat widgetinin mechaniğiçok güzel onu değiştirmesen çok sevinirim. Bide pili orj yapma bu güzel. N9 fontu da çok güzel sağolasın. Şimdi tek sorunum videolar ve sana demiştim ya xplore gibi birkaç dahili uygulama olsa. Bunları yaparsan herkez memnun olur teşekkürler.

Videoları düzeltmem için Yeniden Başlat'ı kaldırmam lazım.

pamukk27

pamukk27

Üye
fw guzel gorunuyor yukleyıp deneyecem kardes tesekkurler... ama fw attıktan sonra ıcınde hazır efekt warmı yoksa bız mı yuklıcez sonradan:hmmm

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: pamukk27

gonulyorgunu29

Üye
kaldır gitsn yeniden başlatı

gonulyorgunu29

Üye
birde sade güzel bi efekt eklesen

xhexman

Üye
Merhaba, 28 sayfanın tamamını okudum. Gözümden mi kaçtı bilmiyorum bahsedilen konun ne olduğunu ve özellikle nasıl yükleneceğine ilişkin bir anlatım göremedim. Telefon c7, son sürüm belle yüklü ancak şifreler doğru olduğu halde internete bağlanamıyorum. o yüzden belleyi yeniden yüklemek istedim. Bu sefer suit güncellemeler kontrol ediliyor diyor öyle bekliyor. Format attım yine olmadı. Telefona bir şekilde eski sürüm atıp yeniden güncellemem lazım. Sizin konuştuğunuz yazılım galiba rm-605 hem belle hemde içinde çeşitli yazılımlar var. Bunu nasıl yükleyebilirim. Suit görmediğine göre başka bir şekilde nasıl yüklerim. Teşekkür ederim.

gonulyorgunu29

Üye
Merhaba, 28 sayfanın tamamını okudum. Gözümden mi kaçtı bilmiyorum bahsedilen konun ne olduğunu ve özellikle nasıl yükleneceğine ilişkin bir anlatım göremedim. Telefon c7, son sürüm belle yüklü ancak şifreler doğru olduğu halde internete bağlanamıyorum. o yüzden belleyi yeniden yüklemek istedim. Bu sefer suit güncellemeler kontrol ediliyor diyor öyle bekliyor. Format attım yine olmadı. Telefona bir şekilde eski sürüm atıp yeniden güncellemem lazım. Sizin konuştuğunuz yazılım galiba rm-605 hem belle hemde içinde çeşitli yazılımlar var. Bunu nasıl yükleyebilirim. Suit görmediğine göre başka bir şekilde nasıl yüklerim. Teşekkür ederim.
arkadaşım bu c7 modifiyeli belle sağolsun arkadaşımız yapyor 1. Sayfaya bakarsan yenilikleri görürsün kurtuluş 40 n8 belle kullananlar grubuna katıl adminler yüklemene yardmcı olucak

Üst Alt