[Nokia C7-00] Symbian Belle Extreme Edition Final 111.30.0609 [06.08.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yazılımı yükledim ve çok beğendim yazı tipini sakın değiştirme üstad çok yakıştı telefona Teşekkür Ederim...

Güle güle kullan kardeşim.

---------- Eklendi @ 09:47:30 ---------- Yazıldı @ 09:45:22 ----------

ah ulan ah bende bi flash bellek vardı tuutum onuda kaybettim. benim tüm dosyalarım onun içindeydi dün kaybettim beaa.:( (flash işlemine dair ne varsa tüm programlarım onun içindeydi hepsi gitti ühhühühü:() hatta şuan arkadaşten pc aldım recep ustanın cfw 1.8 i flashlayacaktım ama olmadı olamadı olamayoru napacaz bilmeom. internet de acayip yavaş phoenixi 2 saat de indircek wala 10 kb 10kb. plashı bulursam anında yükleyecem. dua edin de bulayım yaa telefon iyice manyak oldu flash istiyo

Bir an önce yükle süper oldu. :)

sadik0566

Üye
kardeş bu işlerden anlamam ama yüklemeyi başardım çok güzel olmuş ilerde c7 ye fp1 güncellemesi gelirse yüklerken sorun oluştururmu

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
m...z...

m...z...

Üye
teşekkürler

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Güle güle kullan kardeşim.

---------- Eklendi @ 09:47:30 ---------- Yazıldı @ 09:45:22 ----------

Bir an önce yükle süper oldu. :)

wala en kısa zamanda yükleyecem. Birde bişey sorcm bende 1.7 yüklü ve kapanırkende o en başta telefon açılırkenki 5 noktalı ekran gelio. Sen mi byle ayarladn kapanış animasyonu olarak? Yoksa benden kaynaklı bı hata mı?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi

wala en kısa zamanda yükleyecem. Birde bişey sorcm bende 1.7 yüklü ve kapanırkende o en başta telefon açılırkenki 5 noktalı ekran gelio. Sen mi byle ayarladn kapanış animasyonu olarak? Yoksa benden kaynaklı bı hata mı?

Herkeste öyle senlik bir sorun yok.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
hocam music klasorunde olmayan mp3 leri de buluyor müzik çalar. bide güç tasarafu kapatılsınmı diyor hayır diyorum ama her yeniden başlattığımda güç tasarruf modundan cıkıyor.. bi el atsan sorun nerede acaba.??????

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
hocam music klasorunde olmayan mp3 leri de buluyor müzik çalar. bide güç tasarafu kapatılsınmı diyor hayır diyorum ama her yeniden başlattığımda güç tasarruf modundan cıkıyor.. bi el atsan sorun nerede acaba.??????

Orjinal de de öyle güç tasarrufu sorusu. Bir de Sounds klasörünü de tarar.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
bulduğu diğer mp3'ler ne music klasöründe ne de sounds klasöründe ayrı klasörde hafıza kartında ama yine buluyor.. Tamam soru soruyor ama soruya güç tasarruf modu kapatılsın mi diyor hayır diyorum ondan sonra telefon açılırken kendi kendine güç tasarruf modundan çıkıyor..? Çıkmamasi lazım çünkü hayır diyorum ama çıkıyor.. V1.7 de öyle bi sorunla karşılaşmadım ama bunda öyle bisi çıktı..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
bulduğu diğer mp3'ler ne music klasöründe ne de sounds klasöründe ayrı klasörde hafıza kartında ama yine buluyor.. Tamam soru soruyor ama soruya güç tasarruf modu kapatılsın mi diyor hayır diyorum ondan sonra telefon açılırken kendi kendine güç tasarruf modundan çıkıyor..? Çıkmamasi lazım çünkü hayır diyorum ama çıkıyor.. V1.7 de öyle bi sorunla karşılaşmadım ama bunda öyle bisi çıktı..

Bahsettiğin sorun bende yok tekrar flash at.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
bi sorun daha çıktı.. Video izlerken video bittikten sonra ana ekrana dönüyor.. Yani video menüsünden kendi kendine çıkıyor.. Yeniden flash atıp yazarım alakan için tşk ederim.. :)

aleranol

aleranol

Üye
Valla usta cfw çok iyi ama bazı hatalar var. Örn o güç tasarrufu sorusu orjinalde güç tasarrufunu kapatmazken senin cfw de kapanıyor. Bide diğer arkadaşlar dikkat ettimi bilmiyorum ama şarkıdan çıktığında çalma listesine değil ana menüsüne dönüyor müzik çaların. En gıcık olduğum nokta ise videodan çıkınca menüye dönüyor :( yakın zaman da ben de cfw işine başlayacağım ortak güzel bir versiyon yaparız belkide usta bugsuz falan.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Valla usta cfw çok iyi ama bazı hatalar var. Örn o güç tasarrufu sorusu orjinalde güç tasarrufunu kapatmazken senin cfw de kapanıyor. Bide diğer arkadaşlar dikkat ettimi bilmiyorum ama şarkıdan çıktığında çalma listesine değil ana menüsüne dönüyor müzik çaların. En gıcık olduğum nokta ise videodan çıkınca menüye dönüyor :( yakın zaman da ben de cfw işine başlayacağım ortak güzel bir versiyon yaparız belkide usta bugsuz falan.

Bende direk şarkı listesine dönüyor. Video sorunu için bütün videoları tek klasöre topla o klasörden çal.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
evet anladım ki sorun benim yuklemem de yada telefonda deil cfw biraz hata war... neyse elinize saglık tşkler...

rmxman

Üye
güncelleme şart sanki ;)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Neyini güncelleyeceğim daha?

öncelikle çok güzel emeğin ve uğraşın için teşekkür ederim ellerine sağlık bence diğer arkadaşlar biraz insaflı davransın C7 için kaliteli mod yapan tek arkadaş ben tüm sürümleri kaçırmadan yükledim ve son güncellemede çok başarılı batarya yeni görünüm de çok güzel olmuş ellerine sağlık derim teşekkürler ve en çok beğendiğim çok ama çok sevindiğim özellik ise N9 fontudur tebrik ederim teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
bu cfw'nin widgetları süper

gonulyorgunu29

Üye
1.9 nezaman gelecek:)

- - - Eklendi - - -

recep kardeşim kurtuluş abi gurupta 904 sürümünü yayınlamış sende c7 için yaparmısın

Üst Alt