Nokia C7-00 firmware Alırken Bağlantı Kesilmesinden Sonra Oluşan Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlvlaqulvlx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7-00 firmware Alırken Bağlantı Kesilmesinden Sonra Oluşan Sorun
selam arkadaşlar elimdeki telefona sürüm yükseltmesi yapmak istedim bi ara yaptım problem çıkmadı son çıkan 014.022 diye bi sürüm almak istedim kurulumda hata verdi. o sürümün aynısından başka birtane daha vardı onu indirip kurdum telefon kapandı açınca sadece ilk açma titreşimi var görüntü gelmiyor. pc ye bağladım sürümü yeniden yüklemek için fakat pc ye usb bağlantı sesi gelip hemen ardından usb çıkarma sesi geliyor ve bu yüzden phoenix e de tanıtamıyorum cihazı diğer programları felan denedim onlar da görmüyor cihazı. usb bağlantısı takıp çıkarılıyormuş gibi yapıyor cihaz. yardım edebilecek arkadaşlar lütfen ...

berkeesmer

Üye
Dead phone flash atmalısın kardeşim.Bendede aynı sorun oldu.(24.001) nolu sürümü yükledim.Eğer N8 kullanmıyorsan geri dönüşü yok malesef.N8 için var ama C7 veya C6 falan yok malesef.

NO Connection u seç bu arada :)

*Geri dönüş derken : 24.001 sürümünden 22.14 veya 14.002'ye veya daha geriye dönemiyorsun :(

xlvlaqulvlx

Üye
    Konu Sahibi
deniyeyim kardeş olurse dönerim oldu diye olmaz ise ne görürsem denerim :D

xlvlaqulvlx

Üye
    Konu Sahibi
eyvAllah ya usta çok teşekkür ederim biraz uğraştırdı ama oldu sonunda bi dosyayı görmüyordu bi türlü onuda options tan kaldırınca oluyormuş öğrenince hemen denedim oldu çok şükür. Çoook teşekkür ederim yardımın için

berkeesmer

Üye
Önemli deil :) Bende aynı yollardan geçtim.Saolsun bir arkadaş yardım etmişti.Ben de yardım edebildiğim için mutlu oldum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt