Nokia c6-01'de kamerayı açınca GPS açılıyor ve sadece video çekiminden sonra 20 kuruş kesiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

knksmile

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01'de kamerayı açınca GPS açılıyor ve sadece video çekiminden sonra 20 kuruş kesiliyor.
Başlık açık. Telefonun yanındaki düğmeye basılı tutup kamerayı açıyorum. Sonra kamerayı kapatıyorum bakıyorum ki sağ üstte GPS açık logosu.. 2-3 sn. sonra da yok oluyor bu logo. Resim çekerken değil de videoyu çekip bitirdikten sonra sanki internete girmişim gibi kullanım miktarı örn: 4156 kb. kullanım tutarı: 20 krş. diye para kesiliyor.

Dün gece symbian anna güncellemesini yüklemiştim. Ondan önce böyle bir şey yoktu. Bu durum aşırı derecede canımı sıktı çok moralimi bozdu yardımlarınızı rica ediyorum..

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadasım kamerayı aç seçenekler ayarlar konum bilgilerini kaydet kısmı nı ( evet) yerine hayır seç sorunun duzelecek

knksmile

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum tamam düzeldi :)

aykutozkann

aykutozkann

Üye
aynı zamanda gps ayarlarına gir yardımlı gps seçeneğini kapat. GPS programı orjinal ayarlarında geldiğinde internet üzerinden yardım ayarı açık geliyor. Kapatmazsanız her gps açtığınızda internete bağlanmayı deneyecektir. Daha kesin çözüm için bağlantı ayarlarından varsayılan bağlantıyı yalnızca wlan olarak seçmeniz sizin için yararlı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt