nokia c6 01 mi alayım galax ace 5830 i mi alayım kafamı karışştırıp durolar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
telefon alıp uygulama bulamamaktansa kötü telefon kullanmayı tercih ederim... ayrıca 3-5 kişi kötü diyo diye kötü olamaz donanım ortada...
:) nie birçok uygulama var smbianda
TM KARDEŞ HAKLISIN EN BÜYÜK ANROİD EN KRAL ANDROİD TARTIŞMAYA BİLE GİRİLMİYCEK Bİ KONU AÇTIN :)))
GOOGLE SANA KAR VERİO ANROİD TELEFONLARIMI SATTIN DİYE :)

atakan25

atakan25

Üye
galaxy ace hakkında yapılan yorumlar hiç iyi değil eğer güncellemelere takmam diyorsan c6-01 hala iyi bir seçim olabilir

SheFy

SheFy

Üye
603 wifi mi yok onu nerden çıkardınız ya :D WIFI var ayrıca 150mbps hız bant genişliği yüksek ayrıca 603ün donanımı c6 nin 2 katı . Ayrıca 603 nfc var.

MaxWhell2

Üye
bn ace ile 603 arasında kalmıstm 603 aldım ii ki ace almamısm bi arktan baktım ace cok sorunlu ekranı acaip kalitesizdi ayrıca 603 de fp1 guncelleme cıktı acaip tel akıo bu huncelleme c6-01de yoq 800 tl den asagı android alınmaz bence

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
c6 01 uygundur

atakan25

atakan25

Üye
bn ace ile 603 arasında kalmıstm 603 aldım ii ki ace almamısm bi arktan baktım ace cok sorunlu ekranı acaip kalitesizdi ayrıca 603 de fp1 guncelleme cıktı acaip tel akıo bu huncelleme c6-01de yoq 800 tl den asagı android alınmaz bence

gerçekten de dokunmatiği iyi ama ekranı berbat çok yapay renk veriyor ve mat bir görünüme sahip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt