Nokia c6-01 ve Synbian^3 hakkında Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iboskeee2

iboskeee2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 ve Synbian^3 hakkında Yardım..
arkadaşar ben Nokia c6-01 Aldım 1 ay dır kullanıyorum bi kaç sorunum var :S

1. Nokia c6-01 Telefonuma Anna Ve Belle nasıl yukleyebilirim ayrıntılı :S düz quwarety klavye felan oluyormuş ( ayrıntılı anlatacak arkadaşlar lazım cok önemli lütfen :S )

2. T9 Da mesaj yazarken mesaj ekranı kapanıyor Bimeks. mağazasıdnan aldım sorun tekrarlarsa garantiye yollarız dediler nedne olabilir bu mesaj kapanma yeri fabrika ayarlarına döndüm 150 MB lik sürümü tekrar yukledim sorun cözülmedi yardım.. :S

3. Telefon biraz ağırlaştı gibi 600 Tl verdim ama pişman oluyorum sanki :S kamera tuşu da biraz sert :S

arkadaşlar sizlere mesaj atıyorum bazı deneyimli arkadaşlara ama cevap gelmiyor lutfne yardımcı olun..

mail: unknownboy_@win.....

face:

anılbaran

anılbaran

Üye
konuyu symbian 3 bölüme ac orda cözüm bulunur

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Yazdıkların zaten olagan seyler ve anna belle falan yükleyemezsin simdilik.
Telefon kasıyor diyorsan eger içine ne attıgına baglı ben kasıyor diye bir sorun duymadım c6 ile ilgili.
T9 ve kasma sorunu bence aldıgın yer ile alakalı bence telefonun sorunlu geri ver degistir.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Anna ve belleyi ovi ye gelince yükleyebilirsiniz. Henüz gelmedi. Beklemeniz lazım. 1,5 aydır telefonun kullanıcısıyım. Lakin kasma gibi bir problem ile karşılaşmadım. Yüklemiş oldugunuz programlara bir göz atın.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
sorun telefondan kaynaklı değildir yazılım la ilgili ufak bir sorun birde telefon hafızası na yüklenmiş sin sanırım. Yazılım Ovi ye gelince yüklersin yada s^3 yazılım modifiye bölümünde paylaşım yapılmış konularda phoenix ile flash atarsın.

iboskeee2

iboskeee2

Üye
    Konu Sahibi
anna veya belle yi ilerki zamanlarda kesin yuklermiyim yoksa havada uçan haberler mi ?? :S

telefonda 2 GB SD hafıza var %90ı dolu :) ondan mı aceba ?

1.5 ay dır bende aldım T9 sorunsuz kullanıyorudm ama 2 gun dur mesja yazma sayfası birdne kapanıyor ve sinir oluyorum devam ederse bimekse götürecem..

phoenix ile telefona nasıl atacam bana ayrıntılı yazarsanız cok teşekkür ederim.. telefonuda maxicep aracılığı ile aldım yani herkes onu önerdi bende aldım bi sorun yok ama dediğim gibi bu T9 canımı sıktı ve telde biraz ağır umarım hafıza kartından dir.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
anna veya belle yi ilerki zamanlarda kesin yuklermiyim yoksa havada uçan haberler mi ?? :S

telefonda 2 GB SD hafıza var %90ı dolu :) ondan mı aceba ?

1.5 ay dır bende aldım T9 sorunsuz kullanıyorudm ama 2 gun dur mesja yazma sayfası birdne kapanıyor ve sinir oluyorum devam ederse bimekse götürecem..

phoenix ile telefona nasıl atacam bana ayrıntılı yazarsanız cok teşekkür ederim.. telefonuda maxicep aracılığı ile aldım yani herkes onu önerdi bende aldım bi sorun yok ama dediğim gibi bu T9 canımı sıktı ve telde biraz ağır umarım hafıza kartından dir.

Yakın zamanda anna güncellemesinin cıkacagı yönünde yorumlar yapılıyor. O yüzden biraz daha bekleyeceğiz :)

iboskeee2

iboskeee2

Üye
    Konu Sahibi
peki anna cıkınca telefonun o T9 hatası kalkacak mı ve biraz daha hızlanacak mı gunde 500 600 mesaj atıyorum şarj yetmiyor ne gibi yenilikler olacak formu alt ust ettim bana yardım edecek birini bulamadım yaw...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...