nokia c6 01 mi alayım galax ace 5830 i mi alayım kafamı karışştırıp durolar yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6 01 mi alayım galax ace 5830 i mi alayım kafamı karışştırıp durolar yardım
ya bi yere giidorum c6 01 al kamera ws daha iyi diolar bi yere girom onun işlemcisi andorid onmu al diolar
bi yere giriorum 1.000 tlden aşagıya anoroid telefon alırsan hiç bi işe yaramaz diolar bi yere giriorum nokia nın net hızı ile galax net hızı fark eder diyolar ws ws ws ws ws bi telefon alıcam araba alcak gibi düşünüorum

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Kardeş android alacaksan neo v den aşağısı kurtarmaz. Galaxy ace hakkında da hic iyi yorumlar yok diyebilirim. Artık karar senin.

• Beğen
Tepkiler: vavra22
61semih

61semih

Üye
galaxy ace:oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
galaxy ace sorunlu.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
İdeos x5 al

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
c6 mı diyorsunuz yani 600 tlden başka pere yok :(

cyber

cyber

Üye
603

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
[>>ELECKTRA<<];4627495' Alıntı:

10 tane telefoncu gezdiysem 8 i 603 önermedi özlikkleir çok gibi görünüo ama beş para etmez telefon diolar benim yigende kullanıo pek sevmedim dior

vavra22

vavra22

Üye
o fiyat aralığında telefon arayan arkadaşların genel tercihi ideos x5 diyorlar herhangi bi özelliğini bilmiyorum bi araştır derim ama galaxy acenin sorunlu olduğunu forumda çok kişiden duydum ve 603 kullanıcıları çok fazla forumda onlardanda yorum al bence derim yabana atılcak bir telefon değil

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ace olmaz. c6-01 bu saatten sonra alınmaz. 603 iyidir :oke:

• Beğen
Tepkiler: vavra22
Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
o fiyat aralığında telefon arayan arkadaşların genel tercihi ideos x5 diyorlar herhangi bi özelliğini bilmiyorum bi araştır derim ama galaxy acenin sorunlu olduğunu forumda çok kişiden duydum ve 603 kullanıcıları çok fazla forumda onlardanda yorum al bence derim yabana atılcak bir telefon değil
evet dogru dölüorsun biri daha sölemişti bana ideos x5 de çin markasıymıs ama 1-2 yorum okudum 2.si garanti süresi bitince parça ws bulamasın felan diolalar huweimiş telefon
bide hiç kimsede görmedim telefonu o yüzden güvenemiorum

vavra22

vavra22

Üye
tabiki o konuda haklısın dikkatli araştır parayı çöpe atmaya gerek yok sen birde nokia 603 ü araştır bence

vavra22

vavra22

Üye
BağlantıBluetooth 3.0Yüksek Hızlı USB 2.0 (mikro USB konnektör)Mikro USB konnektörü ve şarjıNokia 3,5 mm AV konnektörNFCWi-Fi (WLAN)A-GPSFM radyo RX (kulaklık ile FM radyo)

orjinal sitesinden alıntı. wifi var gözüküyor kardeşim eğer sorunluysa tabi o da tercih edilmez

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
BağlantıBluetooth 3.0Yüksek Hızlı USB 2.0 (mikro USB konnektör)Mikro USB konnektörü ve şarjıNokia 3,5 mm AV konnektörNFCWi-Fi (WLAN)A-GPSFM radyo RX (kulaklık ile FM radyo)

orjinal sitesinden alıntı. wifi var gözüküyor kardeşim eğer sorunluysa tabi o da tercih edilmez

he görüdm 2 tane siteye baktım wife özeligi yazmıodu :)

---------- Eklendi @ 21:48:48 ---------- Yazıldı @ 21:45:47 ----------

zaten kafam karışıktı bide 603 girdi iyice karıştı kafam şeytan dio git ipon 4s alda 2milyarı o telefona versem peder evlatlıktan red eder :)

61semih

61semih

Üye
galaxy ace sorunlu.
bir arkadaşımda var ace hiçbir pogram yüklü değil gmail hesabı bile yok market aktif değil anliyacagın telefon 3 aylık acayip kötüydü takılmalar felan ben onun telefonunda sorun olduğunu düşünüyordum fakat nette ace den yakınan cok var.ben gio kullanıyorum ace den çok çok daha iyi.

BanlanmakGuzel

Üye
bu konuşma tartışmaya gider... androidle de symbian kıyaslanmaz ayıptır mercedesle serçeyi ayırt edemiyor musun?

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
    Konu Sahibi
bu konuşma tartışmaya gider... androidle de symbian kıyaslanmaz ayıptır mercedesle serçeyi ayırt edemiyor musun?
bi android meraklısı daha andoidin ii oldugunu bizde kabul edioz da hangi telefonda iyi galax 5 para etmez çıktı 1 tane bile öven yok

vavra22

vavra22

Üye

trident te yeni telefonunda android işletim sistemi koymuş? sen tercih edermiydin sırf android diye tridenti? şimdi olay sadece popüler hayatın dayatması olan android değil... o fiyata göre Nokia Belle daha mantıklı seçenek bence. Nokia belleyi incelemeden bişey söylemek haksızlık olmazmı?

BanlanmakGuzel

Üye
bi android meraklısı daha andoidin ii oldugunu bizde kabul edioz da hangi telefonda iyi galax 5 para etmez çıktı 1 tane bile öven yok
telefon alıp uygulama bulamamaktansa kötü telefon kullanmayı tercih ederim... ayrıca 3-5 kişi kötü diyo diye kötü olamaz donanım ortada...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt