Nokia C6-01 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

eyup ensar

eyup ensar

Üye
nokia bi şeyi eksik yapmasa olmaz biliyosunuz arkadaşlar herşeyi güzel kamera carl zeiss optik değil yaklaştırdığınızda bulanık oluyo o yüzden tessar lens var nokianın kendi lensi carl zeisse göre daha kalitesiz malesef. ha bide bi sorum olcak görüntülerde ayrı bi klasör yapamıyorum özel resimlerimi koymak için varmı bu konuda bilgisi olan eskli telfnum s60 yazılımıydı onda vardı sybian3 de bu yoksa bence büyük eksikliktir

erkanksdmr

Üye
c6-01 kullanan arkadaslarım benim c6-01 in şarjı 1buçuk gün gidiyor toplamda yarım saat konusma 3-5 sms ne mp3 nede ınternete giriyorum ve bu durum benim morelimi çok bozuyor bir kaç yerde 3 gün kullanıldıgı okudum.

Sizin telefonlarınızın şarjları ne kadar gidiyor yazarsanız çok sevinirim.

Treez

Treez

Üye
beni de ekleyebilirsin :)
ama bir sorum var asphalt spiderman nfs shift avatar gibi kral oyunları bitirdim tel.den ama bunlar birkenara asıl olmasını istediğim,en sevdiğim oyun olmadıktan sonra önemi yok çoğunuz biliyosunuzdur icy toweri. İphone da s60v3 lerde var belki iphone'a olan s3'e de oluyodur bilgisi olan varsa paylaşsın gercekten güzel oyun. :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
beni de ekleyebilirsin :)
ama bir sorum var asphalt spiderman nfs shift avatar gibi kral oyunları bitirdim tel.den ama bunlar birkenara asıl olmasını istediğim,en sevdiğim oyun olmadıktan sonra önemi yok çoğunuz biliyosunuzdur icy toweri. İphone da s60v3 lerde var belki iphone'a olan s3'e de oluyodur bilgisi olan varsa paylaşsın gercekten güzel oyun. :)

Ona benzer oyun: www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/...bilir-n8-de-test-edildi-by-erquin-441154.html

legolas140

legolas140

Üye
Ben kullanıyorum ekleyin benideee ...

--------------- Ekleme ---------------

Değerli arkadaşlarım Alalı 1 hafta oldu ama şarzım 12 saat dayanıyo . Ama telefon elimde oyun , internet , video flan sizce az değilmi ? Sizin nasıl kaç gün gidiyo ?

yasemin645

Üye
bendede var cok memnunum ama sürekli internete giriyor acaba interneti hangi ayarlardan kapatabilirim

DelDianlo

Üye
Arkadaşlar C6-01 i alalı 2 gün oldu. İlk gün turkcell üzerinden internete rahatça bağlanıyordum ama bugün internete bağlanamıyorum ve Geçersiz Sunucu İsmi hatası alıyorum.. Yardm edebilecek varmı ? Teşekkürler..

fatih545

fatih545

Üye
Benide ekleyin.. :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
selam beyler bende geleyim bari ve gelincede bişe sorayım. fikirlerinizi bekliyorum..

RM-718 prd.uda.fpsx dosyasına installserver.exe yi ekledim. ama denemedim. hazırda duruyor. öncelikle bu konuda destek bekliyorum.. installserver.exe editleme yapan kimseler varmı aranızda c/sys/bin dizinine attım. çalışırmı bilmiyorum. telefonu sakat etmeyeyim sonra. bilgisi olalar aktarsın yayınlayayım uda hack dosyasını.

chaylack1

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 1 ay oluyor 2 dir telefon durdugu yerde kapanıyor ve bidahada açılmıyor hafıza kartını cıkartıyom bataryayı fln cıkarıyom tekrar takıyorum ama bi fayda olmuyor 1 kere olmuştu ertesi gün açılmıştı ama simdi kapandı açamadım sorunu bilen varsa acil bana yardım edebilirmi bide bu olay dikkat ettim şarjdayken oluyo bataryadan kaynaklanabilirmi diye düşünüyorum ama şimdiden teşekkürler

srhn15

Üye
artık bende varım bu sayfada. GarminXT arıyorum telefonumuz için. var mı dır ?

CnFk

CnFk

Üye
Bir Hafta Bende Aldım Gerçekten Çok Ama Çok Menunum

maddock

Üye
Ben kullanıyorum ekleyin benideee ...

--------------- Ekleme ---------------

Değerli arkadaşlarım Alalı 1 hafta oldu ama şarzım 12 saat dayanıyo . Ama telefon elimde oyun , internet , video flan sizce az değilmi ? Sizin nasıl kaç gün gidiyo ?

Slm. Arkadaşım, 12 saat süper değil mi ? :aha: Sonuçta bu kadar iyi şarjı giden hangi telefon var...? bazı telefonlarda bu kadar uzun müzik bile dinlenemiyor.....:bye2:

DelDianlo

Üye
Arkadaşlar Herhangi bir kablosuz internete bağlandıktan sonra.. Herhangi bir siteye girmeye çalışırken ''Geçersiz Sunucu İsmi'' hatası alıyorum. Bu Konuda bilgisi olan yardım edebilirmi? :vur

accman

accman

Üye
sorusu olan dostlar... bi bakın hele yardımcı olur belki ...1 aylık gözlemlerim :

şarj konusunda öyle aman ama bi performans beklemeyin.. tamam telefonla çok konuşmazsan mesaj atmazsan 3 gün gidiyo eyvallah da.. genç insanlarız mesaj atıyoruz arama yapıyoruz 1.5 - 2 gün ancak gidiyor..

kamera konusunda ben de çok dertliyim evet autofocus yok.. akşam çekimleri de öyle çok da aman aman değil..ama dışarı çekimleri başarılı..bi de resim çekme tuşunu kullanırsanız nedendir bilmiyorum hafiften bi bulanıklık olabiliyo o yüzden ekrandaki butonu kullanın derim.. onun dışında yapılacak çok etkili bi ayar olduğunu düşünmüyorum..
video çekimlerine laf yok ama başarılı...

tarayıcısı fena değil..eskiye göre hız konusunda oldukça gelişmiş ama flash desteği olan bi tarayıcı bekliyorum ben hala (özledik be skyfire)..büyük, çok büyük bi eksiklik..

gps olayı iyi hoş da ücretsiz kullanımda pek tadını alamıyosun.. şebekeye bağlanırsan şak diye buluyo ama..

bi arkadaş sormuş sürekli internete giriyo nasıl kapatırım diye..kardeşim bağlantı/wlan//seçenekler/ayarlar/ wlan varlığını göster seçeneğini asla yapıp sonra wlan taramasını kapat dersen çözüm olur..

evet multitouch özelliği var ama çok fazla bi fonksiyon beklemeyin yakınlaştır uzaklaştır hepsi bu varsa da ben bilmiyorum..

bi defa telefon güncellemesi oldu ama çok bişey değişmedi gibi geldi bana.. farketmedim ben..

ben 600 tl aldım telefonu bakıyorum hepsiburda'da 680 falan yazıyor..insaf yaa..değişti bu site değişti..iyice araştırın derim..

s^3 işletim sistemi güzel telefon hızlı..bayaa akıllı göründü gözüme.. uygulama konusunda sıkıntı yaşayınca s60v3 ,s60v5 uygulamalarını deneyebilirsiniz uyumlu oldukları oluyor bazen..

ekran kaliteli en düşük ışık ayarındaki c6-01in ekranı orta seviyedeki n8'den daha iyi göründü gözüme..canlılık farkedilmeyecek gibi değil..

uygulama konusunda hala ufak tefek eksikler var..kardeşim adamlar hala bi kronometre koymuyorlar yaa anlamıyorum illa gidip biz indireceğiz..

kazara sağlamlığını da tecrübe ettim telefonun.. betona dikine düştü..hakkaten sağlam şüpheniz olmasın ufak minik bi çizikle atlattım..

eh dostlar aklıma gelenler bunlar kalın sağlıcakla..

emincik46

emincik46

Üye
beyler c6-01de mesaj yazarken gülen yüzler cıkıomu acil!

mkaya48

Üye
arkadaşlar benide ekleyin

oguzkedek

Üye
sorusu olan dostlar... bi bakın hele yardımcı olur belki ...1 aylık gözlemlerim :

şarj konusunda öyle aman ama bi performans beklemeyin.. tamam telefonla çok konuşmazsan mesaj atmazsan 3 gün gidiyo eyvallah da.. genç insanlarız mesaj atıyoruz arama yapıyoruz 1.5 - 2 gün ancak gidiyor..

kamera konusunda ben de çok dertliyim evet autofocus yok.. akşam çekimleri de öyle çok da aman aman değil..ama dışarı çekimleri başarılı..bi de resim çekme tuşunu kullanırsanız nedendir bilmiyorum hafiften bi bulanıklık olabiliyo o yüzden ekrandaki butonu kullanın derim.. onun dışında yapılacak çok etkili bi ayar olduğunu düşünmüyorum..
video çekimlerine laf yok ama başarılı...

tarayıcısı fena değil..eskiye göre hız konusunda oldukça gelişmiş ama flash desteği olan bi tarayıcı bekliyorum ben hala (özledik be skyfire)..büyük, çok büyük bi eksiklik..

gps olayı iyi hoş da ücretsiz kullanımda pek tadını alamıyosun.. şebekeye bağlanırsan şak diye buluyo ama..

bi arkadaş sormuş sürekli internete giriyo nasıl kapatırım diye..kardeşim bağlantı/wlan//seçenekler/ayarlar/ wlan varlığını göster seçeneğini asla yapıp sonra wlan taramasını kapat dersen çözüm olur..

evet multitouch özelliği var ama çok fazla bi fonksiyon beklemeyin yakınlaştır uzaklaştır hepsi bu varsa da ben bilmiyorum..

bi defa telefon güncellemesi oldu ama çok bişey değişmedi gibi geldi bana.. farketmedim ben..

ben 600 tl aldım telefonu bakıyorum hepsiburda'da 680 falan yazıyor..insaf yaa..değişti bu site değişti..iyice araştırın derim..

s^3 işletim sistemi güzel telefon hızlı..bayaa akıllı göründü gözüme.. uygulama konusunda sıkıntı yaşayınca s60v3 ,s60v5 uygulamalarını deneyebilirsiniz uyumlu oldukları oluyor bazen..

ekran kaliteli en düşük ışık ayarındaki c6-01in ekranı orta seviyedeki n8'den daha iyi göründü gözüme..canlılık farkedilmeyecek gibi değil..

uygulama konusunda hala ufak tefek eksikler var..kardeşim adamlar hala bi kronometre koymuyorlar yaa anlamıyorum illa gidip biz indireceğiz..

kazara sağlamlığını da tecrübe ettim telefonun.. betona dikine düştü..hakkaten sağlam şüpheniz olmasın ufak minik bi çizikle atlattım..

eh dostlar aklıma gelenler bunlar kalın sağlıcakla..

nerden aldın bende en fazla 600 verebilirm biraz insin diye bekliodum hangi şehir bide ?

Üst Alt