sorusu olan dostlar... bi bakın hele yardımcı olur belki ...1 aylık gözlemlerim :
şarj konusunda öyle aman ama bi performans beklemeyin.. tamam telefonla çok konuşmazsan mesaj atmazsan 3 gün gidiyo eyvallah da.. genç insanlarız mesaj atıyoruz arama yapıyoruz 1.5 - 2 gün ancak gidiyor..
kamera konusunda ben de çok dertliyim evet autofocus yok.. akşam çekimleri de öyle çok da aman aman değil..ama dışarı çekimleri başarılı..bi de resim çekme tuşunu kullanırsanız nedendir bilmiyorum hafiften bi bulanıklık olabiliyo o yüzden ekrandaki butonu kullanın derim.. onun dışında yapılacak çok etkili bi ayar olduğunu düşünmüyorum..
video çekimlerine laf yok ama başarılı...
tarayıcısı fena değil..eskiye göre hız konusunda oldukça gelişmiş ama flash desteği olan bi tarayıcı bekliyorum ben hala (özledik be skyfire)..büyük, çok büyük bi eksiklik..
gps olayı iyi hoş da ücretsiz kullanımda pek tadını alamıyosun.. şebekeye bağlanırsan şak diye buluyo ama..
bi arkadaş sormuş sürekli internete giriyo nasıl kapatırım diye..kardeşim bağlantı/wlan//seçenekler/ayarlar/ wlan varlığını göster seçeneğini asla yapıp sonra wlan taramasını kapat dersen çözüm olur..
evet multitouch özelliği var ama çok fazla bi fonksiyon beklemeyin yakınlaştır uzaklaştır hepsi bu varsa da ben bilmiyorum..
bi defa telefon güncellemesi oldu ama çok bişey değişmedi gibi geldi bana.. farketmedim ben..
ben 600 tl aldım telefonu bakıyorum hepsiburda'da 680 falan yazıyor..insaf yaa..değişti bu site değişti..iyice araştırın derim..
s^3 işletim sistemi güzel telefon hızlı..bayaa akıllı göründü gözüme.. uygulama konusunda sıkıntı yaşayınca s60v3 ,s60v5 uygulamalarını deneyebilirsiniz uyumlu oldukları oluyor bazen..
ekran kaliteli en düşük ışık ayarındaki c6-01in ekranı orta seviyedeki n8'den daha iyi göründü gözüme..canlılık farkedilmeyecek gibi değil..
uygulama konusunda hala ufak tefek eksikler var..kardeşim adamlar hala bi kronometre koymuyorlar yaa anlamıyorum illa gidip biz indireceğiz..
kazara sağlamlığını da tecrübe ettim telefonun.. betona dikine düştü..hakkaten sağlam şüpheniz olmasın ufak minik bi çizikle atlattım..
eh dostlar aklıma gelenler bunlar kalın sağlıcakla..