Nokia C6-01 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Evet arkadaşım gayet güzel bir şekilde dinleniyor. sitesini açtım güzel dinleniyor, fakat dinlemeye başlamadan önce telefonunun otomatik tuş kilidini kapatmayı unutma, ekran koruyucu devreye girince sesi kesiyor... :oke:

Yardımın için çok teşekkürler kardeş c6-01 i almak için tek kafama takılan soruydu bu artık sorun kalmadı insaallah şubatın sonunda alacağım fakat internette bildiğiniz güvenilir herhangi bir site var mı oradan alalım...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buraya kadar herkes eklendi.

roach117

roach117

Üye
Beyler bu telefonda 8-16-32 gb micro sdlerden birini dolu dolu kullanan

var mı ? 32gb'a kadar kaldırdığı yazıyor ama kullanan varsa herhangi bir

kasma filan var mı onu soracağım ?

pula

Üye
yeni yazılım güncellemesiyle telefonda ne değişmiş ki! müzik çalarda bile hala manuel ekolayzır ayarı yok nokia acaba neden küçük sorunları güncellemeyle giderememiş anlamak zor

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar bu c6-01 i ilk aldığımızda dili ıngilizce mi yaa

maddock

Üye
Arkadaşlar bu c6-01 i ilk aldığımızda dili ıngilizce mi yaa

Sim kartı takmadan çalıştırırsanız ingilizce olur. Önce sim kartı takın sıkıntı olmaz. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Yardımın için çok teşekkürler kardeş c6-01 i almak için tek kafama takılan soruydu bu artık sorun kalmadı insaallah şubatın sonunda alacağım fakat internette bildiğiniz güvenilir herhangi bir site var mı oradan alalım...

Ben elektroworld den 699 TL ye almıştım. Sitelere pek güvenmiyorum ama hepsiburada.com olabilir. Çalıştığım firma oradan alışveriş yapıyor, sorun çıkmadı hiç, ama bence elinle dokunmadığın bir cihazı görmeden almak biraz güvensiz olur. Sonuçta 50-100 TL vermiyecen 700 TL para veriyorsun.... :hmmm

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Sim kartı takmadan çalıştırırsanız ingilizce olur. Önce sim kartı takın sıkıntı olmaz. :oke:

Ben elektroworld den 699 TL ye almıştım. Sitelere pek güvenmiyorum ama hepsiburada.com olabilir. Çalıştığım firma oradan alışveriş yapıyor, sorun çıkmadı hiç, ama bence elinle dokunmadığın bir cihazı görmeden almak biraz güvensiz olur. Sonuçta 50-100 TL vermiyecen 700 TL para veriyorsun.... :hmmm

teşekkürler kardeşim çok yardımın dokundu sağolasın... :yuru

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Arkadaşlar 2 ay falan oldu alalı bu telefonu memnunum ama şu eksikliği kötü olmuş fotoğrafların içinde ayrı bi klasör yapamıyosunuz özel resimlerinizi oraya koymak için resimleri açınca bütün fotolar aynı yerde duruyo başka birisi baktığı zaman o resimleride görüyo...

roach117

roach117

Üye
beyler telefonunu hackleyen var mı bir de hafıza kartınız en yüksek kaç gb ?

wallace_son

wallace_son

Üye
tuş kilidini aşağıya çekip 2-3 sn kadar beklerseniz el feneri olarak kullanabilirsiniz.

oguzkedek

Üye
sizce haziranda 50 lira taksitle 600e alabilir miyim bu telefonu ? bide multitouch var mı ?

emodog35

Üye
merhaba bende alıcam nasipse ama bir sorum olucak htc wildfire ve c6-01 arasında kaldım sizce hangisi htc ise neden htc c6-01 ise neden c6-01 teşekkür ediyorum cevaplarına

laylayhan

Üye
Arkadaşlar bu kamera neden bu kadar kötü. 8 mp fakat hiç net çekmiyor pc ye attığımda bile görüntüyü netleştiremiyorum. yapılacak bi ayarı falan varsa yardımcı olur musunuz?

sillsaint

sillsaint

Üye
c6-01 de asphalp 5 oynayan varmı.

oynadım ve harika bişey

arkadaşlar listeye benide yazın bende c6-01 kullanıcısıyım telefonu çok sevdim fakat telefonu modem olarak kullanarak pc den internete girdiğimde başta herşey normal ama sonra örnegin facebook dayım bi video ya tıkladım izledim başka bi video izlemek için tıkladığımda bağlantım kesiliyor ama pc ve telefon hala baglantıyı var olarak gösteriyor bunu başka linklerdede yapıyor bu sorunu yaşayan ve ya çözümünü bilen var mı telefonla ilgilimi hatla ilgilimi bluetoot ile bağlandıgımda bu sorunla daha az karşılaşıyorum... acil yardımlarınızı bekliyorum...

olciay

olciay

Üye
Beyler bu telefonda 8-16-32 gb micro sdlerden birini dolu dolu kullanan

var mı ? 32gb'a kadar kaldırdığı yazıyor ama kullanan varsa herhangi bir

kasma filan var mı onu soracağım ?
bende C6-01 vardı ve ıcınde 8gb lık kart kullanıyordum (toshiba) herhangi bi sıkıntı yaşamadım ...
Arkadaşlar bu kamera neden bu kadar kötü. 8 mp fakat hiç net çekmiyor pc ye attığımda bile görüntüyü netleştiremiyorum. yapılacak bi ayarı falan varsa yardımcı olur musunuz?
Resimleri o kadar kötü oldugunu dusunmuyorum fakat şöyle bi konu var 8 mp olmasına ragmen maalesefkı lensı pek ıyı degıl zaten markasıda carl zeiss degıl ayrıca video cekımı yaparken cok fazla tıtresımı algılıyor , ayar anlamında fazla yapabılecegın bırsey yok guncellestırmeler ıle performans artıcaktır ...

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Arkadaşlar bunun web browseri randımanlı çalışmıyor diye duydum bu doğru mu?.........

nonamex

Üye

AF'si bile olmayan bir kameradan hayır beklemeyin.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buraya kadar herkes eklendi.

maddock

Üye
tuş kilidini aşağıya çekip 2-3 sn kadar beklerseniz el feneri olarak kullanabilirsiniz.

ip ucu için teşekkürler. :oke:

Arkadaşlar bunun web browseri randımanlı çalışmıyor diye duydum bu doğru mu?.........

Doğru değil, çünkü flash 4.0 olduğu için daha da iyi. Ben nette surf yapıyorum ve takılma falan yok, ayrıca diğer eski nesil nokia lar gibi ram yetersiz diyerek telefonda kapanmıyor. :oke:

Üst Alt