Nokia N8 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

oktay_64

Üye
selam
yeni N8 aldım eklermisiniz

phoenix_

phoenix_

Üye
beni niye eklemeddiniiz

--------------- Ekleme ---------------

al arkadsm al hiç bi sorun yok ne diyorlarsa yalan bem 1500 tl bile olsa alacaktm 1100neki bu telefona hattansuan n8le yazıyorm pcden bile iyi

yalan falan değil.iyi bir bilgisayar/telefon kullanıcısıyım.gerçekten kilitlenmeler oluyor.geçen durduk yere kilitlendi.açma-kapama basılı tutup 3kere titreterek açtım aleti.

sonra opera da facebookta falan geziyorum diyelim ki.çok tıkladım hızlı kullanmak istedim kapanıverdi uygulama(çoğu uygulamada oluyor)

ANCAAK: Donanım yönü olarak mükemmmmel bir telefon.fotograf-video çekimleri çok çok iyi.harika gibi bir şey.verdiği ses çok.uygulama desteği şimdilik abartı çok değil ama OS yeni,yenileri çıkacaktır.

Donmaları da amiral gemisi dediği alet için nokia güncellemelerle telafi eder umarım.donanımsal bence donmalar çünkü tek donanımsal kötü yanı rami.yetmiyor.

starın varsa alma derim ben ama :) yoksa git al.çok memnun kalacaksın :)

emircebi

emircebi

Üye
beni de ekleyin beni de me me me :D 6 aralıktan beri bendede vağ. :D

yagmurgozlu

Üye
arkadaşlar nokia ana sayfasında duyurdu duyuralı bekliyordum aralık 2010 da aldım en sonunda yaklaşık 6 ay gibi bir zaman bekledim yani ama beklediğime değmiş

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Alalı 20 Günü Geçiyor Biraz Geç Katılıyorum AMa Neyse :) Herkeze N8'i Hayırlı Olsun İnşALLAH İleriki Dönemde WM 7 N8' ede Geçerse İyi Bir Optimizasyon Ve Nokia ya Özel Güzel İşler Yaparlar Ve Uygulamaları da İphoneninki Gibi Çoğaltırlar :)

34istanbul34

34istanbul34

Üye
Beni de eklerseniz sevinirim

lariscot

Üye
Ben N8 sahibiyim ve mutluyum

rozetli55

rozetli55

Üye
bizi ekleyen yok herhal:angry:

matrax-0052

Üye
Bende N8ciyim

WebStyle

WebStyle

Üye
Arkadaşlar bu cihaz ne zaman gelecek acaba tekrar Türkiye'ye 1.partlar tükenmiş hiç bir yer de bulamıyorum ne olduğum memlekette ne de internet üzerindeki teknoloji mağazaların da.. yok yok yok! valla bıktım artık 2 aydır bekliyorum yaw :S eğer telefoncu ya da yakın arkadaşların dan duyan varsa 2.partların ne zaman Türkiye'ye geleceği konusun da bilgisi olan varsa yazabilir mi? Bende aranıza bir an önce katılmak istiyorum ama gel gelim cihaz Türkiye'de yok :D

Kubde

Kubde

Üye
mobilBoxPro Nokia dab radio asphalt 5 ve iki adet haritalar güncellemesi geldi bu en baştaki iki güncelleme ne ile alakalı arkadaşlar?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
02.02.2011
Bu tarihten beri bende varım
:oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buraya kadar herkes eklendi.

AyKuL_538

AyKuL_538

Üye
Bendeee N8 :D

~ FenX ~

Üye
Bende Bende ;)

foreveryoungto

foreveryoungto

Üye
bende varım :oke:

SPLNTR

SPLNTR

Üye
tabiki ben de :oke:

semati

semati

Üye
Beni de ekleyin. lay lay lay lay lay lay laaaaayyy oooooo N8 =)

anlay

Üye
benide eklerseniz sevinirim biraz önce aldım;) ayarları yapıyorum:) ama oyun bulamadım;)beceriksizim galiba;)

melikoglu

melikoglu

Üye
n8 aldım çok memnunum....

Üst Alt