Nokia C6-01 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

XoreS

XoreS

Üye
Ben KuLLanyorum Ve Çok Memnunum

emre2574

emre2574

Üye
ben c6-01 almayı düşünüyorum ne gibi özellikleri var nette yazılanlardan dışında sizin hoşunuza giden veya gitmeyen yönleri neler?

koseoglu61

koseoglu61

Üye
c6-01 de asphalp 5 oynayan varmı.

erkanksdmr

Üye
Bugün bende aldım gerçekten süper bir telefon.

emrahdeniz3

Üye
msn live türkçe nasıl yüklerim bu telefona bende aldım... ???? lie

axpe

axpe

Üye
arkadaşalar bu telfon nasıl almayı düşünüorum ama tertüdlerim var kamerası iyimi ve c7 gibi hd çekim yapbilomu bide n8 ve c7ye olan tüm oyunlar bunada uyuyormu

--------------- Ekleme ---------------

jarjı iyimi bide c7de 1200 mAh bu c6-01 de 1050 mAh pek bi fark olurmu

erkanksdmr

Üye
arkadaşalar bu telfon nasıl almayı düşünüorum ama tertüdlerim var kamerası iyimi ve c7 gibi hd çekim yapbilomu bide n8 ve c7ye olan tüm oyunlar bunada uyuyormu

jarjı iyimi bide c7de 1200 mAh bu c6-01 de 1050 mAh pek bi fark olurmu

bence süper bir teelefon ozelıkle her ay telefon değiştiren biri olarak,dokunmatiği herşeyi çok güzel özelikle kamerasıda cok guzel bence 5mp digitaller gibi gps bi sefer internetle girdikten sonra sonrakierde 3-5 saniyede buluyor ekran kalitesi güzel,sarjını bilmiyorum daha ilk günüm. n8 ile c7 hiç kullamadığım için aradaki farkı bilemem ama almadan önce araştıdığımda hiç bir fark diolardı.

erere44

Üye
bana bu telefon ile birlikte gelen orjinal duvar kagıtları ve mümkünse uygulamalar lazım arkadaslar...

ltfen paylasırmısınız lütfenn

sımdıden tesekkurler

koseoglu61

koseoglu61

Üye
ben yükleyemedim imzalı sürümünü bulamadım siz nerden buldunuz cevabınızı bekliyorum

ben oynadım teldf yüklü

ben izleyemedim siz nasıl yukledigi ben imzalı sürümünü bulamadım cevabınızı bekliyorum

cihatt

Üye
ben yükleyemedim imzalı sürümünü bulamadım siz nerden buldunuz cevabınızı bekliyorum

ben izleyemedim siz nasıl yukledigi ben imzalı sürümünü bulamadım cevabınızı bekliyorum

forumda var oradan yükledim.güzel oyun kurunca 225 mb oluyor

maddock

Üye
c6-01 de asphalp 5 oynayan varmı.
:oke: Evet arkadaşım, tek kelimeyle harika, :aha:

ben c6-01 almayı düşünüyorum ne gibi özellikleri var nette yazılanlardan dışında sizin hoşunuza giden veya gitmeyen yönleri neler?
Slm. Ben 1 haftadan beri kullanıyorum. İlk başta tuhaf geldi, :hmmm hatta wi-fi bağlantısında zorlandım. Bozuk diye geri götürmeyi bile düşümdüm. Fakat kullandıkça olayın yüzü değişti. 5800 xm vardı bende. Şuan C6-01, çok başka süper bir telefon.:aha: Kullandıkça alışıyorsun.. n8 den farkı HDMI çıkışı yok, 12 MP fotoğraf yerine 8 MP, birde şekli değişik, hatta C6-01 çok daha kibar. Geri kalan bütün özellikleri aynı, işlemcisinden tutta yazılımına kadar. Aradaki fiyat farkını görünce ben c6-01 tercih ettim (elektro world 699 TL) :heyo:

kubilaysari

Üye
benide yazarmsınız .. :) .

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Yaz yaz benide yaz 1.5 saat önce electroworld den aldım şahane telefon :D

emre2574

emre2574

Üye
c6-01i yan çevirince tam ekran qwert klavye açılıyr mu çok acil cevap

erere44