Nokia C6-01 Kullanıcıları Burada...

Sponsorlu Bağlantılar

Üstündağ

Üstündağ

Üye
tam olarak yazar mısınız yani browseri skyfire özelliğinde mi:allalla:

exit05

Üye
herkese slmlar yeni aldığım c6-01 telde ilk kutuyu açtım bataryayı taktım kurcaladım ve şarj bitti şarja koydum gec algıladı ve 10 dk sarj olduktan sonra tekrar durdu şarj aletini başka telde denedim çalıştı problem yok ve teli şarj edemiyorum şarj soketine kablo bağlıyken bastıryorum belki olur die yinede olmuyo yardımcı olursanız sevinirim…

mat9934

Üye
Nokia sitesinden nokia software updater ı denedim.Telefonum ingilizce oldu ve türkçe dil seçenekleri içinde yok.Tekrar nasıl türkçe yapabilirim.

olciay

olciay

Üye
tam olarak yazar mısınız yani browseri skyfire özelliğinde mi:allalla:
S^3 lerde flash lite 4 mevcuttur netteki bir çok siteyi ve video yu DESTEKLEMEKTEDİR..
Nokia sitesinden nokia software updater ı denedim.Telefonum ingilizce oldu ve türkçe dil seçenekleri içinde yok.Tekrar nasıl türkçe yapabilirim.
Yeni yazılımı henüz çıkmadı , nokia shop ta 10 dk. içinde hallederler ...
herkese slmlar yeni aldığım c6-01 telde ilk kutuyu açtım bataryayı taktım kurcaladım ve şarj bitti şarja koydum gec algıladı ve 10 dk sarj olduktan sonra tekrar durdu şarj aletini başka telde denedim çalıştı problem yok ve teli şarj edemiyorum şarj soketine kablo bağlıyken bastıryorum belki olur die yinede olmuyo yardımcı olursanız sevinirim…
Tavsiyem nokia shop'a göstermen ...

mat9934

Üye
peki nokia shop ta ne kadar alıyorlar bunun için.Çok yüksek bi mevla değildir umarım.
:hmmm

maddock

Üye
İstanbuldan nerden alabilirim bu telefonu ? Nereden kaç liraya aldınız ve garantisi neydi acaba ? Bende alacağım ama 650-750 tl arası fiyatı ve taksitte gerek :)

Ben yaklaşık 2 hafta önce Elektroworld den 699 TL aldım.... Bimekste 732 TL var.

--------------- Ekleme ---------------
Alıntı: mat9934 göndermiş. >
peki nokia shop ta ne kadar alıyorlar bunun için.Çok yüksek bi mevla değildir umarım.
:hmmm

Telefonun garanti kapsamında ise tamirini ücretsiz yapmakla yükümlüler.

Evet arkadaşım katılıyorum, bende nokia shop diyorum..... Ayrıca arkadaşım durduk yere güncelleme yapma daha dün bir bugün iki, 1 ay olmuş çıkalı, nokia o kadar kötü bir telefon değil hemen yazılım güncellemesi çıkmaz, zaten çıkarmazda, abartmana gerek yok. :oke:

mat9934

Üye
Arkadaşlar;

Dün telefonu şarjdan aldıktan sonra,uygulamalara girdim telefon dondu.Yaklaşık 1-2 dakika kadar.Bu sorunu bide siz test edin.Cevaplarınızı bekliyorum.Bide bu gps' e net ve wifi siz nasıl bağlanılıyor.Net olamadan bir türlü yerimi bulmuyor.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Videoları oynatması çok süper peki ya mp3 leri de indirmeden direkt olarak dinleyebilme şansımız var mı?....

joker19

joker19

Üye
Arkadaslar c6-01 , s60v5 uygulama ve oyunlarını destekler mı yoksa sadece symbian v3 mu desteklıyo yarın telı almayı dusunuyorm sımdıden tesekkurler.

maddock

Üye
Videoları oynatması çok süper peki ya mp3 leri de indirmeden direkt olarak dinleyebilme şansımız var mı?....

Bana hangi siteden mp3 dinlemek istediğini yaz, ben deniyeyim. Çünkü ben mp3 dinlemediğim için bilmiyorum. Radyo tercihimdir.... :oke:

Üstündağ

Üstündağ

Üye
bak kardeş ben genelde ilahi dinliyorum şu adres
bi bak da cevabını yazarsın bide hazır aklıma gelmişken c6-01 de netten radio dinleyebiliyor muyuz onu da bi dener misin?

exit05

Üye
acil c6-01 kullanan birnden yardım almam lazım maalesef cevremde kimsede yok adres silindi eklersenz sevinirm aciiiiiiiiiiiil..

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Bana hangi siteden mp3 dinlemek istediğini yaz, ben deniyeyim. Çünkü ben mp3 dinlemediğim için bilmiyorum. Radyo tercihimdir.... :oke:

Kardeş bak ben genelde ilahi dinliyorum şu adres
bi bak da cevabını yazarsın bide hazır aklıma gelmişken c6-01 de netten radio dinleyebiliyor muyuz onu da bi dener misin?

Arkadaşlar c6-01 kullananlar yazacağım sitelere girip direkt mp3 dinleyebilip dinleyemediklerini yazabilirler mi yardımınız için çok teşekkürler.
Şu siteler

tgyy

Üye
arkadaşlar c6-01 aşmayı duşuyom bana ram ve rom bilgisini verirmsnz?

roach117

roach117

Üye
telefonum bugün geldi beni de ekler misiniz listeye (:

arkadaşlar elimde NetQin V3.0.sisx ve Ergos Memory Info v2.4.wgz dosyaları var bunları telefonuma nasıl yükleyebilirim ?

maddock

Üye
arkadaşlar c6-01 aşmayı duşuyom bana ram ve rom bilgisini verirmsnz?

Teknik Özellikler

WCDMA 850/900/1700/1900/2100 - GSM/EDGE 850/900/1800/1900
Symbian^3
ARM 11 680 MHz CPU - Broadcom BCM2727 GPU + 3D HW Accelerator ve OpenVG 1.1 ile OpenGL 2.0 desteği
3.2" 16:9 16M n (640x360 piksel) Kapasitif AMOLED ekan
340 MB dahili hafıza, 32 GB kart desteği
256 MB RAM, 1 GB ROM
8MP kamera (3264x2448 piksel), Çift LED flaş, 720@25fps video kayıt
WLAN IEEE 802.11 b/g/n, HSDPA Cat9 10.2 Mbps, HSUPA Cat5 2.0 Mbps
Bluetooth 3.0, High-Speed USB 2.0 (micro USB konektör), 3.5 mm AV konektör, USB On-The-Go, USB'den şarj
Entegre GPS, A-GPS
Java MIDP 2.1, QT4.6,2 Client Platform 2.0, QTWTR 1.0, HTML 4.1, Flash Lite 4.0
Stereo FM Radyo, RDS
Multi-touch, İvmeölçer, Yakınlık sensörü, Işık sensörü
103.8 mm x 52.5 mm x 13.9 mm, 131 g, 65 cc
BL-5CT 1050 mAh Li-Ion batarya; 2G 11.5 saat konuşma, 18 gün bekleme süresi - 3G 4.5 saat konuşma, 16 gün bekleme süresi

roach117

roach117

Üye
tamamdır halloldu sorun (:

maddock

Üye
Kardeş bak ben genelde ilahi dinliyorum şu adres

Arkadaşlar c6-01 kullananlar yazacağım sitelere girip direkt mp3 dinleyebilip dinleyemediklerini yazabilirler mi yardımınız için çok teşekkürler.
Şu siteler

Evet arkadaşım gayet güzel bir şekilde dinleniyor. sitesini açtım güzel dinleniyor, fakat dinlemeye başlamadan önce telefonunun otomatik tuş kilidini kapatmayı unutma, ekran koruyucu devreye girince sesi kesiyor... :oke:

Üst Alt