Nokia c6-01 kullanan var mı? Donuyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
bugün gittim almak için sokak telefoncularını bırakın nokia shop bile c6-01 alma dedi. bende vazgeçip geri döndüm.. illaki nokia alacaklara c7 tavsiye ediliyor.. c6-01 kendi kendine kronik restart atıyormuş (%90 nı böyleymiş).. valla kimse kötülüyor falan demesin..kimseye yalan borcum yok.. istanbuldayım gidip telefonculara sorabilirsiniz..

velhasıl alamadım... samsung gio yu sordum teknosaya onlarda onu önermiyor.. mağazlar artık çok şeffaf olmuş ne kadar güzel :ehe

Sen gidip alıcam dersen.Bende sana 850 liralık C7'yi satmaya çalısırım :kop:
Telefonda hiçbir sorun yok forumda kullanan arkadaslar da var.İsteyen onlardan yorum isteyebilir.

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
ben 7 gün 24 saat nerdeyse telefonu kurcaladım, navigasyon sürekli açıktı.. asphlat 6 da dahil olmak üzere nerdeyse tüm oyunları kurup oynadım.. ancak ne şişme,ne reset,nede donmalar oldu... ya bu iş tesadüf işi yada kullanıcı ile ilğili bir sorun.. neticede fazlasını beklemiyorun.. bilğisayarım var çok şükür dijital makinalarımda mevcud. sorun yok benim için, herşeyin kullanım alanı vardır, bir telefon olarak fazlasıyla işimi görüyor görevini yerine getiriyor.. birde hani % de olarak istatistik verenlerede şaşıyorum, acaba türkiye genelinde yetkili servis ağlarına sahip kişilermi? yoksa tek satıcı onlarmı bu istatistikleri verebiliyorlar... her malın bir alıcısı deyimine karşın, her malında bir kullanıcısı var bence.

EmWiLWiZaRD

EmWiLWiZaRD

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaşlar.sayenizde bir karar verip c6-01 i aldım :yuru umarım memnun kalırım :oke:

bu arada mesaj yazarken bazı karakterleri desteklemiyor mu acaba?? ı ç falan gibi... mesajımı 2 ye böldü de sebebini tam çözemedim :P:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Desteklemiyor degil.Mesaj yazarken ; ı,ş ve ğ fazla karekter harcar yani mesajı fazla yazarsan mesajın iki mesaj olarak gider.
Yazma dilini falan türkçe yaparsın bu arada..

• Beğen
Tepkiler: EmWiLWiZaRD
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşlar.sayenizde bir karar verip c6-01 i aldım :yuru umarım memnun kalırım :oke:

bu arada mesaj yazarken bazı karakterleri desteklemiyor mu acaba?? ı ç falan gibi... mesajımı 2 ye böldü de sebebini tam çözemedim :P:

İyi yapmışsın kardeşim. Hayırlı olsun.. Pişman kalmazsın inşallah...:):oke:

• Beğen
Tepkiler: EmWiLWiZaRD

WEBMUTLU

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Benimde c6-01 i alalı 4 gün oldu.Karşılaştığım 3 tane problemi var.(Hepsinde var demiyorum öncelikle.Bendekileri söylüyorum.)
ilki ses olayı ahizede bozuk nitelikte bir ses geliyor.Boğuk ve uzaktanmış gibi duyuyorum karşımdaki kişiyi.ilk aldığımda ortam gürültüsünden farkedemedim.
ikincisi ekran renkleri bazen değişik renklerde çıkıyor.(Temaları kastetmiyorum.)çektiğim fotoğrafları bile başka renklerde görüyorum.
üçüncü olarak ise ekranında bazen altında bazen üstünde sağa veya sola doğru eğik bi şekilde yazılar kayıyor.ekrana dokununca düzeliyor.

Bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar var mı bilmiyorum.en kısa zamanda teli geri götüreceğim.Tamir sürecine girer tahminim.Ama güzel bir telefon.Gayet düşünülebilir...

pRime.

pRime.

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Benimde c6-01 i alalı 4 gün oldu.Karşılaştığım 3 tane problemi var.(Hepsinde var demiyorum öncelikle.Bendekileri söylüyorum.)
ilki ses olayı ahizede bozuk nitelikte bir ses geliyor.Boğuk ve uzaktanmış gibi duyuyorum karşımdaki kişiyi.ilk aldığımda ortam gürültüsünden farkedemedim.
ikincisi ekran renkleri bazen değişik renklerde çıkıyor.(Temaları kastetmiyorum.)çektiğim fotoğrafları bile başka renklerde görüyorum.
üçüncü olarak ise ekranında bazen altında bazen üstünde sağa veya sola doğru eğik bi şekilde yazılar kayıyor.ekrana dokununca düzeliyor.

Bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar var mı bilmiyorum.en kısa zamanda teli geri götüreceğim.Tamir sürecine girer tahminim.Ama güzel bir telefon.Gayet düşünülebilir...

Servise ver dostum.

nonamex

Üye
Desteklemiyor degil.Mesaj yazarken ; ı,ş ve ğ fazla karekter harcar yani mesajı fazla yazarsan mesajın iki mesaj olarak gider.
Yazma dilini falan türkçe yaparsın bu arada..

Benim bildiğim telefon 2'ye bölse bile operatör 160 ı geçmediği sürece tek mesaj olarak alıyor..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Benim bildiğim telefon 2'ye bölse bile operatör 160 ı geçmediği sürece tek mesaj olarak alıyor..

Ne alaka 160'ı geçmezse telefon niye ikiye bölsün ki.Arkadas o söyledigim harfleri kullanınca karakterleri çabuk bitiriyor.Haliyle iki mesaj olarak gönderiyor.

nonamex

Üye
Ne alaka 160'ı geçmezse telefon niye ikiye bölsün ki.Arkadas o söyledigim harfleri kullanınca karakterleri çabuk bitiriyor.Haliyle iki mesaj olarak gönderiyor.

Bazı telefonlarda şöyle bir sorun var.

160 karakter mesaj, türkçe karakter kullanınca bir anda 60'a 50'ye düşüp çok çabuk şekilde 2.mesaja geçiyor.. Öyle bir durum için

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Bazı telefonlarda şöyle bir sorun var.

160 karakter mesaj, türkçe karakter kullanınca bir anda 60'a 50'ye düşüp çok çabuk şekilde 2.mesaja geçiyor.. Öyle bir durum için

Ee güzel kardesim bende onu anlatıyorum zaten. O dedigin karakterler I,Ş,Ğ oluyor.Bunları kullanınca karakter sayısı düser hemen.
Yani biraz fazla yazsan bu sekilde,normalde 40 karakter tutan yazı bir bakmıssın 2 mesaj olmus
.