Nokia c6-01 kullanan var mı? Donuyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
kalemi var mı içinde?

içinde kalem yok..

----------Eklendi @ 14:20:24 ---------- Yazıldı @ 14:19:18 ----------

şarjı ne kadar gdyo ?

şarjı kullanıma göre değişir. sürekli oyun oynar ve internette takılırsanız şarj 1 gün dayanır. eğer sadece mesajlaşır ve oyun filan fazla oynamazsanız 2-3 gün idare eder...

----------Eklendi @ 14:21:00 ---------- Yazıldı @ 14:20:24 ----------

Donma geneli symbian'da var diye biliyorum ama..

şu ana kadar hiç donma problemi olmadı bende çok şükür...

sephenia

Üye
Kardeş telefonun dokunmatiği, estetiği ve görüntü kalitesi gayet iyi.. usb otg özelliği zaten benim favorim. kamerası güzel video kayıdı yapıyor.sadece af si yok. bu yüzden yakın cekimlerde sorun yasıyorum... aklıma bunlar geldi. sorun varsa sorabilirsin... :)

aldığıma memnunum.
içinden kulaklık, ara bağlantı kablosu ve şarj cihazı çıkıyor. biraz zorlarsanız takıldığını söyleyebilirm. yoğun int siteleri kasıyor. zorlamamakta yarar var. ağırlığı ve şekli erkekler için ideal. dokunmatik ekranı hem elle hem de herhangi bir cisimle gayet güze çalışıyor (toka, kürdan, vb.. :alkis)
tel i alırken samsung wave ile karşılaştırdığım kamerası harikaya yakın diye bilirim. farkları ise samsung zoom yaparken daha iyi fakat çektikten sonra foto da yaptığınız zoom beni gıcık bir adam olmama rağmen memnun etti. video kalitesi ise HD...
%85 memnunum bilgilerinize:yuru

• Beğen
Tepkiler: Osmanlı Evladı

nonamex

Üye
aldığıma memnunum.
içinden kulaklık, ara bağlantı kablosu ve şarj cihazı çıkıyor. biraz zorlarsanız takıldığını söyleyebilirm. yoğun int siteleri kasıyor. zorlamamakta yarar var. ağırlığı ve şekli erkekler için ideal. dokunmatik ekranı hem elle hem de herhangi bir cisimle gayet güze çalışıyor (toka, kürdan, vb.. :alkis)
tel i alırken samsung wave ile karşılaştırdığım kamerası harikaya yakın diye bilirim. farkları ise samsung zoom yaparken daha iyi fakat çektikten sonra foto da yaptığınız zoom beni gıcık bir adam olmama rağmen memnun etti. video kalitesi ise HD...

C6-01 'in ekranı kapasitif, toka ve kürdanla nasıl çalışıyor merak ettim ?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
aldığıma memnunum.

Arkadas aldıgı telefondan haberdar degil C6'yı anlatıyor bence :kop:

61semih

61semih

Üye
C6-01 'in ekranı kapasitif, toka ve kürdanla nasıl çalışıyor merak ettim ?

soyle bırsey var normalde bendede calısmıyor gio da kapasitif fakat telefonun kulaklıgı ekrana deyınce algılıyor ama tamda algılamıyor.sacmasapan komutlar yapıyor.tabı tokda da felan yok sadece kabolp ekrana değince oluyor

nonamex

Üye
soyle bırsey var normalde bendede calısmıyor gio da kapasitif fakat telefonun kulaklıgı ekrana deyınce algılıyor ama tamda algılamıyor.sacmasapan komutlar yapıyor.tabı tokda da felan yok sadece kabolp ekrana değince oluyor

Pillerin - kutbuyla calisiyor bende sadece

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Kapasitiflerin de kalitelerine göre etkilenme türleri var.En kaliteli kapasitif sadece insan sıcaklıgı ve parmak yumusaklıgı ile çalısır.
İphone'un kullandıgı sensörler bunlar.Bildigim kadarıyla bb'nin bazı telefonları,iphoneların hepsi ve nokiada sadece N8 ve x6 da var.
Samsung'un kullanacagını hele hele galaxy serisinde'de kullanacagını sanmam bunu. :aha:
Belki S'de olabilir :D

nonamex

Üye
Kapasitiflerin de kalitelerine göre etkilenme türleri var.En kaliteli kapasitif sadece insan sıcaklıgı ve parmak yumusaklıgı ile çalısır.
İphone'un kullandıgı sensörler bunlar.Bildigim kadarıyla bb'nin bazı telefonları,iphoneların hepsi ve nokiada sadece N8 ve x6 da var.
Samsung'un kullanacagını hele hele galaxy serisinde'de kullanacagını sanmam bunu. :aha:
Belki S'de olabilir :D

Taş gibi duracell kalem pilin - kutbuyla çalışan N8 baştan kaybetti o zaman..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aldığıma memnunum.

toka kürdan falan mı :kop:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Taş gibi duracell kalem pilin - kutbuyla çalışan N8 baştan kaybetti o zaman..

Senin pil akmıs demekki.Sonuçta manyetik birsey ondan kaynaklanabilir.Aynı tarzda birseyle dokun bakalım isleyecek mi??

nonamex

Üye
Senin pil akmıs demekki.Sonuçta manyetik birsey ondan kaynaklanabilir.Aynı tarzda birseyle dokun bakalım isleyecek mi??

Pilin - kutbundan elektrik alıp çalışıyor demek ki.. Optimus Black'tede etki ediyor. |-)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Elektrik alyor demedm.Pil bi manyetik eleman ve bundan etkilenmis olabilir!

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
donma yok gps+birkaç program üst üste açmama rağmen.., dokunmatik çok duyarlı ancak ekranda güneş enerjisi paneline benzer şeritler var beyaz zeminde farkediliyor.. ve benim 1 haftalık cihazda konuşma esnasında metalik tiz sesler var, hani sesle birlikte metal bir parçanın kulaklık kısmında hareket ediyor gibi birşeyler.. değişime yolliyacağım ama cihaz çok güzel. fotoğraf olayıda çok kaliteli diyemiycem, titreşimle bulanık resimlerle karşılaşılabiliyor, bunlar benim 1 haftalık gözlemlerim..

• Beğen
Tepkiler: nonamex
khytr89

khytr89

Üye
arkadaşlar peki black mi silver mi? silver çelik sanırım black nasıl plastik mi yoksa o da mı çelik? bugün almayı düşünüyorum.. usb otg kablosu ne kadar?

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşlar peki black mi silver mi? silver çelik sanırım black nasıl plastik mi yoksa o da mı çelik? bugün almayı düşünüyorum.. usb otg kablosu ne kadar?
ikiside metalik ama biri siyah biri gri tek fark o

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Ocean258

Ocean258

Üye
arkadasımın kız arkadasında var hıc duymadım ondan donmayla ılgılı bı sorun.. oyle bı sorunu yok dıye bılıyorum telefonun.. ama symbiana karsı bı antıpatım var... sevmıyorum o işletim sistemini :)

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
arkadasımın kız arkadasında var hıc duymadım ondan donmayla ılgılı bı sorun.. oyle bı sorunu yok dıye bılıyorum telefonun.. ama symbiana karsı bı antıpatım var... sevmıyorum o işletim sistemini :)

Aynen kullandığım 2 Symbian'lı telefonuda (N8,5800) aldığıma pişman olduktan sonra kimseye Symbian'lı telefon tavsiye edesim gelmiyor.

cardanadam

cardanadam

Üye
satın kurtulun madem

khytr89

khytr89

Üye
bugün gittim almak için sokak telefoncularını bırakın nokia shop bile c6-01 alma dedi. bende vazgeçip geri döndüm.. illaki nokia alacaklara c7 tavsiye ediliyor.. c6-01 kendi kendine kronik restart atıyormuş (%90 nı böyleymiş).. valla kimse kötülüyor falan demesin..kimseye yalan borcum yok.. istanbuldayım gidip telefonculara sorabilirsiniz..

velhasıl alamadım... samsung gio yu sordum teknosaya onlarda onu önermiyor.. mağazlar artık çok şeffaf olmuş ne kadar güzel :ehe

nonamex

Üye
bugün gittim almak için sokak telefoncularını bırakın nokia shop bile c6-01 alma dedi. bende vazgeçip geri döndüm.. illaki nokia alacaklara c7 tavsiye ediliyor.. c6-01 kendi kendine kronik restart atıyormuş (%90 nı böyleymiş).. valla kimse kötülüyor falan demesin..kimseye yalan borcum yok.. istanbuldayım gidip telefonculara sorabilirsiniz..

velhasıl alamadım... samsung gio yu sordum teknosaya onlarda onu önermiyor.. mağazlar artık çok şeffaf olmuş ne kadar güzel :ehe

Şaşırmadım.