Nokia c6-01 işlemci hızlandırma(yardım)

spartuas

Üye
800 denesem patlar diye korkuyom

Sen de telefonu öldürdün hemen sırasıyla :

Isınma - Arıza - zorlarsan patlar. Gitti c7

----------Eklendi @ 23:13:37 ---------- Yazıldı @ 23:12:20 ----------

dostum c5 600 mhz normali

symbian 3 telefonları 680mhz dir. 800 e dayıyoruz zor dayanıyor ve sen c5-03 e 600 mhz lik telefona yüklüyorsun patladığı zaman kalıntı bulamassın. Bizde yine bişi bulunur

bi bk olmaz istersen 1000 yapcak bi program bul

dostum 600 den 700 e çıkardım 20 değil 100 mhz bazı temalar çok kasiyodu şimdi kasma yok mesela

pRime.

Üye
Telefondaki hızlanmanın gerçekten oc ile olduğunu sanıyorsunuz değil mi?

pRime.

Üye
O program sadece anlık bir hızlanma veriyor gerçek oc değil. Bi ara 5mb free space diye bir program vardı c'de 5mb yer açıyordu, sonra bi bakıyordun o 5mb yer gitmiş...

spartuas

Üye
O program sadece anlık bir hızlanma veriyor gerçek oc değil. Bi ara 5mb free space diye bir program vardı c'de 5mb yer açıyordu, sonra bi bakıyordun o 5mb yer gitmiş...

Gerçek oc değilse , gerçek oc telefonu gerçekten gümletiyor olmalı ?

pRime.

Üye
Arm 11 işlemciyi telefona kurduğunuz bi programla oc edemezsiniz ancak hasan'ın dediği şekilde bir ihtimal phoenix üzerinden 770mhz'e çıkarırsınız ama o da zor.

----------Eklendi @ 23:27:37 ---------- Yazıldı @ 23:26:54 ----------

Gerçek oc değilse , gerçek oc telefonu gerçekten gümletiyor olmalı ?

Gümletmez ama sınırı var işte 770mhz

qsaw

Üye
Kardeş sen bunlarla uğraşma o işlemcinin o kadar olmasının bir nedeni vardır hem yanlış bir şey yaparsın tel uçtu telefonu ferah tut yeter gereksiz şeyler yükleme

Ooof!Overclock falan hikaye.Yok öyle bir şey.Bu iş sadece yazılım ile olur tahminimce.Yada enaz 1ghz işlemcili yeni bir telefonla.

----------Eklendi @ 00:06:49 ---------- Yazıldı @ 00:03:26 ----------

Düşünün okadar yazılım mühendisi düşünmedimi sanıyorsunuz. Bu telefon için en uygun değerler bunlar.

varmı bir değişiklik? 20 mhz den ne olacak ki ? 750 ye çekebilsek ne güzel olur

nereden ve nasıl artırıyorsunuz? ben hala s3^'lerin işlemci hızı değiştirilemiyor olarak biliyroum. sadece phoenix ile 700e çekiliyormuş ondada telefon restart atıp duruyormuş

Mert045

Üye
O konudaki overclock yöntemi tamamen yalan . Konudaki yorumları okursan anlarsın.