realdreamss
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonunu hızlandırmak istiyorsan overclok ile işlemci hızını artırma yapabilirsin. Sonra telefon ısınacak. Gümleyecek çöpe atacan. Çöpcüler alacak satacak. Bu işden çöpcü kazanır boşver. Deneme.hızlandırmak istersen fazla uygulama veya gereksiz vsvs yükleme telefonu rahat tut. Tema felan
N8 c7 c601 e7 e6 gibi cihazlar rahatlıkla 800 mhz e oc edilebilir. Fakat batarya daha çabuk biter.Htc gibi bir telefonun hızını herkes çıkartır. Telefonlar sağlam. Arat : overclock işlemci hızını artırmak hızlanma varsa gel buraya yoksa bilki telefonun eskisi kadar düzgün çalışmayacaktır.
illa overclock istiyorsan al adres tehlikelidir ama ben yaptım şimdilik sorun yok gibi bakalım
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...zu-800-mhzye-kadar-overclocklayin-517928.html
N8 c7 c601 e7 e6 gibi cihazlar rahatlıkla 800 mhz e oc edilebilir. Fakat batarya daha çabuk biter.
ben şimdilik 700 yaptım ısınma filan yok şimdilk ii durumda
s^3lerin işlemcilerinin orjinal değeri 800mhz dir. Isınma yapmaz.Yapmasına yapılır. İşlemci artırılırsa gereğinden fazla yükleme olur. Telefon ısınıyor.
Htc gibi bir telefonun hızını herkes çıkartır. Telefonlar sağlam. Arat : overclock işlemci hızını artırmak hızlanma varsa gel buraya yoksa bilki telefonun eskisi kadar düzgün çalışmayacaktır.
20mhz overclok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?