[ENGİN]
Üye
iyi akşamlar arkadaşlar...sorunum şu..dün evdeki internete wi fi ile bağlanabiliyodum..bugun tekrar açtım ağı görüyo bilniyor diyor tıklıyorum bağlanıyor yazıyor hemen silinip biliniyor şeklinde kalıyor..silip tekrar yükledim ağı olmadı...çözüm önerisi olan?
tarayicıdanmı giriyosun
tarayıcıdan ayarlar+ genel+her zaman sor yap çık.bıldırım barını asagı kaydır wifıyı açınca şebekenın uzerınde baglantın gorunur ordan wlanı sec okeyle
dostum resimde bi sıkıntı olabilir galeriden bak varmı diye
olabilir dostumm bende slide unlock kulandıgım için farketmedim
Resimle ilgili bi sıkıntı yok sadece kilit ekranında böyle oluyor. Normalde Nokia Bubbles kullanıyorum ama bir şey denemek için telefondan kaldırmıştım tuş kilitleyince bununla karşılaştım. Dedim ya bi sorun yok ama beni rahatsız etti. Neyse, zaten herkeste öyleymiş.
Merhabalar,
Öncelikle kısa mesajdaki Türkçe karakter sorunu ile ilgili hiçbir yerde çözüm bulamadım, çözüm olarak sunulan bilgiler bende çalışmadı. Kesin bir çözümü var mı ?
Ekranda mesaj simgesi sürekli yanıp sönüyor, sanırım servis mesajı ama nereye kayıt edildiğini bulamadım, değilse bu nedir ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Merhabalar,
Öncelikle kısa mesajdaki Türkçe karakter sorunu ile ilgili hiçbir yerde çözüm bulamadım, çözüm olarak sunulan bilgiler bende çalışmadı. Kesin bir çözümü var mı ?
Ekranda mesaj simgesi sürekli yanıp sönüyor, sanırım servis mesajı ama nereye kayıt edildiğini bulamadım, değilse bu nedir ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
türkçe karakterler için mesajlar ayarlar orda karakter kodlaması var o indirgenmiş destektedir onu tam destek yap..
Mesaj simgeside sim hafızan dolu oldugu için yanıp sönüyor mesajlar secenekler sim mesajları ordaki mesajları sil
kilid kodumu bilmıyorum bazen kilit kodu soruyor yazıyorum yalnış diyor fakat yalnış dediği halde bidaha sormuyor telefon acılıyor
bana hiç olmadı günde 200 msj falan atıyorum ayrıca indirgenmiş yapınca canım sıkılıyo yazamıyosun mesela sıkıntı oluyoindirgenmiş seçeneğini tam yapınca mesajların birkaç parça halinde gidebilir olduğundan daha uzun oluyor bazı harfleri kullanınca 50 karakter filan sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?