Nokia C6-01 Dokunmatik Ekran Tepki Vermeme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
haklısın:) Yaa kararsızım. Ne yapsam acaba. n8 almayı da düşünüyorum ama abimde var sürekli şikayetçi. Ikide bir şöyle oldu böyle oldu felan diyor. Tabi önce c6 daki problemi çözmek gerek. Sonra telefonu alan adam arkamızdan küfretmesin demi? :) Bu arada sen o arkadaşa ulaşabildin mi? Çözebilmiş mi problemi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yazdım ama henüz bir cevap gelmedi.istersen servise bırak donanımsal bir sorunu da varsa yaparlar.

tggs

Üye
Bence virüs girmiş olabilir telefon takılıyormu yoksa dokunmatikmi çalışmıyor o önemli

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
Hmm işten fırsat bulabilsem direk bırakacağım servise kardeşim ya bakalım artık.

- - - Eklendi - - -

Bence virüs girmiş olabilir telefon takılıyormu yoksa dokunmatikmi çalışmıyor o önemli

yok dokunmatikte herhangi bir takılma felan yok dokunmatiğin üst tarafınin yaklaşık 1cmlik bölümü enlemesine hiç çalışmıyor. Örneğin web tarayıcısına giriyorum tam o adres çubuğu bölümü enlemesine çalışmıyor. Nasıl bir sorun gerçekten de anlamış değilim.

tggs

Üye
Hea anladım kardeş dokunmatikte sorun vardır bencede bi göstermekte yarar var servise

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
peki sizce dokunmatik değişimine mi giderler yoksa ufak bir müdahaleyle halledilecek bir şey midir? Bu sorun beni iyice sıktı yaa dün orijinal belle yükledim yine aynı :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sanırım dokunmatik paneli değiştirirler ama bunu ayrıntılı olarak anlatman gerekir

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
bugün bırakıyorum büyük ihtimal garantiye:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
dostum valla hiç uğraşmadm gittim kvkya verdim telefonu 3 gün sonra aldım ekran değişmiş ön kasa değişmiş mis gibi verdiler hiç düşünme ver gitsin garanti varsa

cevap bu :) benim telefona yapılanlar uygulanmış aynen.sende aynen belirt bunları :)

chaoalp

Üye
evet bi çözüm paylaşan olsa süper olacak belle refresh den sonra telefonum kafayı yedi kendi kendine dokunmatik aktif oluyor ekran tuşlarına basıyor hayalet mi girdi içine nedir bi hocaya falan mı okutsak napsak bi bilen lütfen.. :(

MaxipmaN

Üye
bende vardı refreshte hiç olmadı 1 aydır

OPC

OPC

Üye
S.a arkadaslar bendede aynı sorun var telefonda belle refresh yüklü ekran hiç tepki vermiyor OTG kablo ile mouse takarsam mouse ile kullanabiliyorum ancak. Navifirmden normal belleye downgrade edicektim dead oldu sonra yine refreshle flas attım telefon tertemiz suan. Cwf falan kurup denesem faydası olur mu? Birde kafasına göre bazen bataryayı çıkartıp takınca dokunmatik bir süreligine çalışıyor acaba anakarta ekran bağlantısında temassızlık falan mı var ne dersiniz? Yardımları bekliyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
S.a arkadaslar bendede aynı sorun var telefonda belle refresh yüklü ekran hiç tepki vermiyor OTG kablo ile mouse takarsam mouse ile kullanabiliyorum ancak. Navifirmden normal belleye downgrade edicektim dead oldu sonra yine refreshle flas attım telefon tertemiz suan. Cwf falan kurup denesem faydası olur mu? Birde kafasına göre bazen bataryayı çıkartıp takınca dokunmatik bir süreligine çalışıyor acaba anakarta ekran bağlantısında temassızlık falan mı var ne dersiniz? Yardımları bekliyorum

Telefonu sert zemine hiç düştümü peki ?

OPC

OPC

Üye

Telefonu sert zemine hiç düştümü peki ?

Yok abi ben telefona canım gibi bakarım darbe yok sıvı teması yok anlamadım bende programsal mıdır acaba bazen çalısıyor cunkü. Telefonu flashladıktan sonra dil secimini mouse ile yaptım OTG üzerinden çok can sıkıcı yani

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yok abi ben telefona canım gibi bakarım darbe yok sıvı teması yok anlamadım bende programsal mıdır acaba bazen çalısıyor cunkü. Telefonu flashladıktan sonra dil secimini mouse ile yaptım OTG üzerinden çok can sıkıcı yani
Yazılım atmayı dene ama sende diğer arakadaş gibi servise vermen gerekebilir arkadaşım.:hmmm

OPC

OPC

Üye

Yazılım atmayı dene ama sende diğer arakadaş gibi servise vermen gerekebilir arkadaşım.:hmmm

Servis yolu göründü galiba abi yazılım attım 2 defa bir oviden bir phoenixden yani bence artık yazılımsal sıkıntı old. düşünmüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdilik OTG üzerinden mouse ile kullanıcam

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Servis yolu göründü galiba abi yazılım attım 2 defa bir oviden bir phoenixden yani bence artık yazılımsal sıkıntı old. düşünmüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdilik OTG üzerinden mouse ile kullanıcam
GEçmiş olsun arkadaşım.Umarım en kısa sürede çözülür yanlı bu benim şahsi fikrim ekran koruyucusunu kaliteli olmayanlarıda hassasiyeti bozuyor.En azından bir elektronik mühendisi olarak tezimin konusuydu Dokunmatik panellerin kullanıma bağlı yapısal bozulmaları.Çok araştırdım zamanında tabi ozaman Dot Matrix dediğimiz tipleri vardı.Bu yapılar giderek çoğaldı.;)

OPC

OPC

Üye

GEçmiş olsun arkadaşım.Umarım en kısa sürede çözülür yanlı bu benim şahsi fikrim ekran koruyucusunu kaliteli olmayanlarıda hassasiyeti bozuyor.En azından bir elektronik mühendisi olarak tezimin konusuydu Dokunmatik panellerin kullanıma bağlı yapısal bozulmaları.Çok araştırdım zamanında tabi ozaman Dot Matrix dediğimiz tipleri vardı.Bu yapılar giderek çoğaldı.;)

Doğrudur abi bendede ekran koruyucusu var ancak ekran çalıştıgı zaman hiç bir yerinde sorun olmadan sorunsuz çalısıyor çalışmadıgı zaman hiç çalışmıyor bu yüzden kagıttan olma ihtimali pek yok bence saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Nextman
gökmen_61

gökmen_61

Üye
3 ay önce aynı sorundan telefonumu servise gönderdim tamir edildi.(parça değiştirmişler) fakat bugün yine aynı arıza tekrarladı. ha bide benim telefonum aşırı ısınıyor ve ısınınca ekran donuyor. yazılımla ilgili bir arıza değil çünkü formatlayınca da hata devam ediyor. telefonu kapatıp açınca normal fakat 1 - 2 dakika sonra tekrar ısınıp donuyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
sende garantisi bitmeden tekrar aynı şikayetle servise gönder dostum :)