Nokia C6-01 Dokunmatik Ekran Tepki Vermeme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 Dokunmatik Ekran Tepki Vermeme Sorunu
artık can sıkıcı olmaya başladı..anna'da böyle bir sorun yoktu..ne zaman belle güncellemesi yükledim telefonun dokunmatiği belli aralıklarda bazen ayda bir bazen 2 ayda bir tepki vermemeye başladı..durduk yere dokunmatik işlemiyor sadece menü yan tuş kilidi kırmızı ve yeşil tuşlar çalışıyor.kapatıp açmadan da düzelmiyordu.servise verdim belki bir arızası vardır düzeltirler diye.mekanik parça değiştirildi dendi.dün gene tekrarladı. yani servise verdikten 1 ay sonra..ve araştırdım çoğu kullanıcıda bu hata oluyormuş.yazılımsal olduğuna kanaat getirdim.peki neden oluyor..nedir asıl sorun..bulabilen var mı? yüklediğimiz programlardan mı ya da telefonu uzun süre kapatmadan kullanmamız mı..cevaplarınızı bekliyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını çıkarıp bir süre öyle dene

- - - Eklendi - - -

hafıza kartını çıkarıp bir süre öyle dene ve günde en az 1 kere teli yeniden başlat.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına kurduğum mackolik uygulamasını kullanırken yaptı onu da. kart henüz yeni sandisk 16 gb class 10

- - - Eklendi - - -

yok mu başka cevap?

Mert_c21

Mert_c21

Üye
O bana da oluyo hemde ayda birden daha çok. Bi de tam bi işin ortasında donuyo uyuz oluyorum :dry:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
O bana da oluyo hemde ayda birden daha çok. Bi de tam bi işin ortasında donuyo uyuz oluyorum :dry:

yüklü uygulamalardan da olabilir diye düşünüyorum. neler var telefonda sayar mısın.sorunun kaynağını bulalım artık

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
49 görüntüleme 4 cevap :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulamasız kullanın bir süre yazılımsal sorundan mı kaynaklaniyor

MaxipmaN

Üye
sık sık yapmadığına göre tekmaya gerek yok bence yazılımsal büyük bir ihtimal

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
evet sanırım yazılımsal.çok da önemli değil artık güncelleme bekleyeceğiz o da gelirse tabi.

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
benim de bi kaç gün önce telefonumda durduk yere problem çıktı. Nasıl oldu Bilmiyorum ama telefon ekranının üst kısmının yaklaşık 1cmlik bölümü hiç çalışmıyor. Herhangi bir düşme su kaçma vs durumu da olmadı. Programsal diyerek aynı cfw yi üstüne tekrardan yükledim Yok olmuyor olacağa da benzemiyor. Şu anda gezegen adlı üyenin cfwsini kullanıyorum sizce bu cfw yüzünden bu problem ortaya çıkmış olabilir mi? Ki Ben bu cfwyi yaklaşık 2aydır kullanıyordum. Eğer cfw den değilse servise göndermemi tavsiye eder misiniz? Görüşlerinizi alabilir miyim?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
hangi cfwyi kullanıyorsun önce onu sorayım..

cfw içindeki modlardan dolayı da sorun olmuş olabilir..

MaxipmaN

Üye
antivirüs varsa sil hackliyse yamaları devre dısı bırak

kanguncesi

Üye
benzeri sorun bende yaşanıyor e6 fakat benimki dokunmatik değil klavye tepki vermiyor kapatıp açınca düzeliyor belle den sonra oldu bendede anna da yoktu böle sıkıntılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
belle refresh de aynı sorun devam ediyor mu

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
by gezegen belle yüklü. Antivirüs ve açık yama yok. Bugün orijinal belle yükleyeceğim olmazsa servise vereceğim. Ne dersiniz?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bir de öyle dene bakalım ne olacak..

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
burada bir c6 kullanıcısının daha telefonu benimkine benzer bir problem olmuş ona mesaj yazdım cevap vermedi daha bir cevap verse belki problemi öğrenebiliriz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
kullanıcı adı ne birde ben yazayım.

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
rmzn_guler kardeşim desteğin için çok teşekkür ederim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
gerçi herkeste farklı şekilde arızalar olabilir ama çözümünü de biliyorsa paylaşması güzel olur :)