Nokia C5 Font değişme yapamıyorum!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcan009

mcan009

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5 Font değişme yapamıyorum!!
Arkadaşlar ben Nokia C5 telefonunu yaklaşık 1-2 ay önce aldım. Güzel ve kullanışlı. Hafif ve çok güzel :D Neyse. Ben telefonumun fontunu değiştireceğima ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. İnternette araştırdım z:resourcek/themes falan bir şeyler sdaçmalanıyor ama bende "z:" varmı yokmu daha onu bilmiyorum. Hafıza kartını formatlamıştım (ilk önce bilgisayarda daha sonra telefonda) yani nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Fontunu nasl değiştireceğimi bilmiyorum. Programlar falan var ama hiç uğraşmadım. Birini yüklemeye çalıştım sertifika hatası verdi. Diğerini yükledim sadece büyüklüyünü ve küçüklüğünü değiştiriyormuş :D Sizin çözümünüz vs. bir şeyler var mı ?:vur

----------Eklendi @ 14:22:31 ---------- Yazıldı @ 12:52:12 ----------

Yokmu cevap veren ?
 


mcan009

mcan009

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Çok işime yaradı :)
 
serecans

serecans

Üye
arkadasim yazi dil ekran bolúmunden flip font pro su var onla yapabilirsin
 
ilqs

ilqs

Üye
Arkadaşlar sadece benim telefonumdamı oldu bilmiyorum ama, ben bu programı yükledim (c5-03) yüklerken pro telefonla uyumlu değil yinede yüklensinmi uyarısı verdi devam dedim hafıza kartına yükledim. yükleme normal bitti çalıştırdım programı açtım donma yaptı, kapatıp açmayı denemek isdedim telefonu düzelir belki diye, ama malesef simdi telefonu kapadım ve ne yazıkki açamıyorum..
Açmaya çalışıyorum telefonun ekran ışığı gidip geliyor sanki darbe almışçasına ekranı ve açılmadan geri kapanıyor. hafıza kartını çıkarıp açmak isdedim sonuç yine aynı TELEFON PERT.
Şimdi işin yoksa format için uğraş daha sonra uygulamalarını geri yükle bi sürü meşakkat...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt