Nokia C5-03 V30 Belle Arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
@Joker nrdn blysn glmcni bu kadar emin konuşblyrsun blyrm nokıa son zamanlarda mal a bağladı ama kanıt ne yani ?

Belle yükleme yandım ben arayüz yazıyomuş

Adamlar sadece perfonmas geliştirmesi yapılacak diyede yanıt verdi

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
aynen öyle bize ram lazım opera mobile ram dayanmoyor

Symbian Modder

Üye
beyler burda hangi bilgyle neyi tartışıyosunuz :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bi deli kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı :D

Symbian Modder

Üye
ya gözünüzü seviyim konunun temasında bi mantık yok.ayrıca mesajlarda güya tartışılan c5-03 güncellemesi ama androide de girmişiniz,wp'ye de girmişiniz,sahur muhabbetinizi de yapmışsınız.sıra karı-kız,askerlik falan onlarda mı :D

Joker.

Joker.

Üye
ya gözünüzü seviyim konunun temasında bi mantık yok.ayrıca mesajlarda güya tartışılan c5-03 güncellemesi ama androide de girmişiniz,wp'ye de girmişiniz,sahur muhabbetinizi de yapmışsınız.sıra karı-kız,askerlik falan onlarda mı :D

Valla oraya gider

Ee manitanız var mı :naughty:

ByKatre

ByKatre

Üye
Yok

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
BEnde inanmamıştım mail attım ertesigün sabah beni aradılar ve belle ve anna güncellemes değil ama belki ara yüzünü getirebilirlermiş ama kesin demediler....

tufan_81

Üye
en azından botloader kilidini kaldırsınlar

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Kaldırmazlar.Ama Anna veya Belle arayüzü gelebilir.

lolaman

lolaman

Üye
Gelsin zaten şu an berbat youtubeden normal tarayıcıyla film izliyorum nokia yazısı çıkıyo beyaz ekranda 3 sn bekliyo sonra tekrar ana ekrana dönüyo reset gibi bişey atıyo kendine anlamadım telefonu yine youtubede video izlerken youtube kendiliğinden kapanıyo lazım zaten performans güncellemesi.

aliosman015

Üye
siambian dan elini daha çekmedi o zaman carla piyasaya çıkmazdı 2014 de donna çıkacak

ceyhuncu

Üye
4 ay oncesine dondum kardesm satin kurtulun su symbian lari ama aslini sorarsaniz ozlemedim degil 5800 mi :(

134ugurcan

134ugurcan

Üye
beyler hepimiz birlikde mesaj atalım nokiayı şaşırtalım belki yapar :D

semihshin

Üye
arkadaşlar boşuna uğraşmayın bence benim şu anda 3 telim var birisi c5-03 ama boş işler kardeşim bunlar gidin n8 alın htc one s alın çok gereksiz bir telefon c5-03. bende sırf c5in manevi değeri olduğu için var

theeternal

theeternal

Üye
anna belle güncellemesi gelseydi iyiydi:angry:

Üst Alt