Nokia C5-03 V30 Belle Arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
burda sahur vakti :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Rest.

ByKatre

ByKatre

Üye
Sohbet durgunlaştı bi 15 dakika sonra bana da müsade

ByKatre

ByKatre

Üye
04:48

- - - Eklendi - - -

04:48

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yok yani sahur yapcaz :D 3.35 de ezan okunuyo sanırım

Süleyman

Süleyman

Üye
bizim burada
03.29 :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
Konuda yazılanlara inanmak istedirim.
Fakat zannetmiyorum. V52 den v60 yapılmuşsa 5800 veya başka s60v5 cihazlarda.
Gördük ne kadar güncelleme geldiğini.Gelen güncellemelerde zaten cfw olarak kullanılıyordu.Sanki adamlar bizlerden faydalanıp güncelleme yapıyorlar.Aslında kimse demiyor ama nokia cfw mi çaldı veya ofwmi çaldı diye şikayetçi değil :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Neyse sohbetinize doyum olmaz hadi hayırlı geceler iyi sahurlar

Software95

metalci melek adını bence sahurcu melek yap :rock::kop: Joker v30 hayal et adamlar sorunsuz C6 port yapmışlar sadece sen oyun uygulama kuruyorsun gerçekten güzel olur hayale devam (Bence karadenizli yazılımcı bir arkadaşımız varsa bulur bootloader kilidini kırmayı :D) :eller:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
takvime baktımda 3.05 imiş :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
varda bulamadım :D

Süleyman

Süleyman

Üye
Konuda yazılanlara inanmak istedirim.
Fakat zannetmiyorum. V52 den v60 yapılmuşsa 5800 veya başka s60v5 cihazlarda.
Gördük ne kadar güncelleme geldiğini.Gelen güncellemelerde zaten cfw olarak kullanılıyordu.Sanki adamlar bizlerden faydalanıp güncelleme yapıyorlar.Aslında kimse demiyor ama nokia cfw mi çaldı veya ofwmi çaldı diye şikayetçi değil :)
:D ne yapalım. Büyük biri yapınca sorun olmuyor :D

- - - Eklendi - - -

:oke: :D

Joker.

Joker.

Üye
metalci melek adını bence sahurcu melek yap :rock::kop: Joker v30 hayal et adamlar sorunsuz C6 port yapmışlar sadece sen oyun uygulama kuruyorsun gerçekten güzel olur hayale devam (Bence karadenizli yazılımcı bir arkadaşımız varsa bulur bootloader kilidini kırmayı :D) :eller:

Bırak Karadenizlileri adamlar çilingir çağırır :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
:).

lazye

lazye

Üye
birşey sorabilir miyim ? Bu belle arayüz sadce c5 03 mü yksa bütün s60 v5 e mi gelck .D

lazye

lazye

Üye
@Joker nrdn blysn glmcni bu kadar emin konuşblyrsun blyrm nokıa son zamanlarda mal a bağladı ama kanıt ne yani ?

DEVIL95

Üye
İster misiniz nokia rambo_ft arkadaşımızın modlarını (ç)alıp yeni bi v30 yapsın ? :D Ne gülerdim varyaa :) Gerçeği söylemek gerekirse C5-03 e yeni bir arayüz gelmeli.Ev ekranları kalkmalı C6-01 gibi.Ama bunlar ister gelsin ister gelmesin,en çok istediğim RAM iyileştirmesi.Yetmiyor arkadaş yetmiyor. . .

Üst Alt