Nokia C5-03 V30 Belle Arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye
zaten nokiada android e geçerse orta hiçbir fark kalmazki bütün telefonlar aynı olacak bence hiç güzel olmaz.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
nokia wp8 ile devam edicek :)

bthn o iş nokianin insafına kalmıs :D

ByKatre

ByKatre

Üye
Bence nokia wp8 le rakiplerini ezecek ne dersiniz

bthn1

Üye
yinede bir umut var ama bence wp daha yeni bir sistem bilmiyorum inş. Nokia wp ile başı belaya girmez samsungun telefonlarınıda sevmiyorum cok narin her an bir yerinde sorun cıkabiliyor.

Süleyman

Süleyman

Üye
bencede en iyisi windows phone. bence wp geliştikten sonra android şuan ki symbian durumuna düşecek .

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
htc iyi :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Bende samsungu sevmiyorum wp sülümandönmez haklısın bence android hızlı yükseldi hızlı çokecek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia attığım maile cevap olarak beni aradı ve malesef anna veya belle güncellemesi gelimicek ama arayüzü gelecek dedi.yakın bir zamanda sunulacak.

Kandırmışlar :kop2: diyeceğim ama şüphelendim :hmmm Nokia hâlâ güncelleme düşünüyor mu S60v5'e :hmmm

bthn1

Üye
bencede en iyisi windows phone. bence wp geliştikten sonra android şuan ki symbian durumuna düşecek .

Google androidi ezdirmez merak etmeyin. Gerekirse windows işletim sistemlerinden google a girmeyi engeller =)

HTC candır can =)

ByKatre

ByKatre

Üye
Bence nokia s60v5 e hala değer veriyo

- - - Eklendi - - -

forever nokia bana da nokia dan başka tel hoşuma gitmiyor

Süleyman

Süleyman

Üye
Google androidi ezdirmez merak etmeyin. Gerekirse windows işletim sistemlerinden google a girmeyi engeller =)

HTC candır can =)

wp yaygınlaşırsa böyle birşey yapamaz. Çünkü google her aramada para kazanıyor. Yani böyle yaparak bir yerden kazanayım derken başka bir yeri kaybedebilir

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
google olmazsa yandex var :P:

ByKatre

ByKatre

Üye
Bencede google buna cesaret edemez

Süleyman

Süleyman

Üye
Bence nokia s60v5 e hala değer veriyo

- - - Eklendi - - -

forever nokia bana da nokia dan başka tel hoşuma gitmiyor

bak bu konuda sana katılmıyorum. S60v5 telefonları bilmem ama nokia 5800 a yeteri kadar değer vermiyor.

bthn1

Üye

wp yaygınlaşırsa böyle birşey yapamaz. Çünkü google her aramada para kazanıyor. Yani böyle yaparak bir yerden kazanayım derken başka bir yeri kaybedebilir
Vallahi orası belli olmaz sıcaktanda yatılmıyor ama artık uykum geldi bu muhabbet dahada uzar yaklaşık 1 aya kadar v30 yayınlanacak bekleyip goreceğiz belle arayüzünden umudum var ama inş bootloader kaldırılır mobilden giriyorum yazarken baş parmağım agrıdı =)

Joker.

Joker.

Üye
nasıl la dalga mı geçiyon yaparlarsa 5800 a portlarık :D ama hiç sanmıyorum zerre kadar inancım yok

Metalci
Benim hayalin bir kısmına benziyor bendekinde c6 port içim bunda ise direk port edilmiş gibi olucakmıştamış

Acaba başka ne hayeller kursam :eller:

ByKatre

ByKatre

Üye
Nokia iyi ama biraz cimri 5800 a özellikleri doldurmuş 3g wlan kamera carl falan süper ama ram 120 rom 120 resmen cimrilik

- - - Eklendi - - -

Sahura kadar burada değil miyiz yine de siz bilirsiniz

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
çok ümitlenme :D

Süleyman

Süleyman

Üye
bizim sahur erken ben buradayım :) fakat kimse yoksa bende yokum :)

Üst Alt