Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

bywhisky

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var telefonda hem opera'yı açıyorum ve yanında herhangi bir uygulama hiç fark etmiyor ister uygulama olsun,ister fotoğraf çekme olsun gibi gibi. telefon hafızası doldu diyip herşeyi kapatıyor hiçbir işlem yapamıyorum format attım halen aynı garantiyede gitti arızalı mekanik parça değiştirildi diye yazı geldi ama sorunum çözülmedi.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var telefonda hem opera'yı açıyorum ve yanında herhangi bir uygulama hiç fark etmiyor ister uygulama olsun,ister fotoğraf çekme olsun gibi gibi. telefon hafızası doldu diyip herşeyi kapatıyor hiçbir işlem yapamıyorum format attım halen aynı garantiyede gitti arızalı mekanik parça değiştirildi diye yazı geldi ama sorunum çözülmedi.
O sorun ram dan kaynaklı, ram yetersiz geldiği için uygulamalar kapanıyor, opera mobile yerine mini kullan ve ramblow yükleyip ram'ı rahatlat..

zero1995

zero1995

Üye
arkadaşlar video açmıyor ya

xxibot

Üye
Bende C5-03 var. Telefonum birden bire ekranı donmaya basmamaya başladı. Ara ara kendine geliyo fakat dokunduğum yerle telefonun algıladığı yer arasında dağlar kadar fark var. Format attım düzelmedi. Pin kodunu bile giremiyorum lütfen yardım edin arkadaşlar :(

bulut6638

Üye
arkadaşlar nokıa c6 01 ile atv izleyebileeğim bir proğram var mı? acilllll destek

incebey38

incebey38

Üye
beyler n kolay sertifika hack yardımmm

XxSamuelxX

Üye
1)Bu telefonda hd oyunlar oynanır mı?
2)Sensörlü oyunlar oynanır mı?(Raging Thunder gibi

Akıncı

Akıncı

Üye
Bir iki tane sensörlü oyun var onları oynarSınız lakin hd oyunları kaldırmaz

XxSamuelxX

Üye
1)O sensörlü oyunların linkini atar mısınız şimdiden teşekkürler

XxSamuelxX

Üye
Öğrenmiş oldum bilgi için teşekkürler

Eru Illuvatar

Eru Illuvatar

Üye
kolay gelsin beyler.ya dün başladı bu sorun gelen mesajı açamıyorum.ev ekranında yeni mesaj diyor dokunuyorum gelen kutusunu açıyor.gelen kutusunda da aynı yeni mesaj görünüyor ama dokunuyorum hiçbir hareket yok.tam ekran açmıyor mesajı.orda ne kadarı görünüyorsa okuyabiliyorum.basılı tutunca cevapla diyor anca o şekilde.hafıza kartına kaydediyordu biçimlendirdim telefon yaptım hafızayı olmadı hard format attım olmadı bi el atın ya

eskihoca

Üye
c5-03 telefonla aramaya başladığı anda tuş kilidine geçiyor.Etkin aktarmalar diyor.Ardından telefon ekranı kapanıp tüm ekran kararıp (otomatik kapanma modundaki gibi) aramaya devam ediyor .Ekranı görmek için tuş kilidini açmak zorunda kalıyorum.Bu na bir çözüm var mı?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kolay gelsin beyler.ya dün başladı bu sorun gelen mesajı açamıyorum.ev ekranında yeni mesaj diyor dokunuyorum gelen kutusunu açıyor.gelen kutusunda da aynı yeni mesaj görünüyor ama dokunuyorum hiçbir hareket yok.tam ekran açmıyor mesajı.orda ne kadarı görünüyorsa okuyabiliyorum.basılı tutunca cevapla diyor anca o şekilde.hafıza kartına kaydediyordu biçimlendirdim telefon yaptım hafızayı olmadı hard format attım olmadı bi el atın ya
mesajları hafıza kartına kaydedince bazen bu sorun oluşabiliyor, ama kayıt yeri telefon hafızası seçtikten sonra yeni gelen mesajlarda yapmaması lazım o sorunu..
c5-03 telefonla aramaya başladığı anda tuş kilidine geçiyor.Etkin aktarmalar diyor.Ardından telefon ekranı kapanıp tüm ekran kararıp (otomatik kapanma modundaki gibi) aramaya devam ediyor .Ekranı görmek için tuş kilidini açmak zorunda kalıyorum.Bu na bir çözüm var mı?
Bilgilerini yedekleyip bir soft format atmanı öneririm..

Eru Illuvatar

Eru Illuvatar

Üye
@Emrgncy112 hafızayı telefon yapınca devam ediyor sorun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
@Emrgncy112 hafızayı telefon yapınca devam ediyor sorun
Orjinal yazılım mı kullanıyorsun yoksa cfw mi,

Orjinal yazılımsa formatla düzelmesi lazım ki, sen de zaten atmışsın.. eğer cfw kullanıyorsan kullandığın cfw den olabilir..

Birde hard format attığından eminsin değil mi?

eskihoca

Üye
@Emrgncy112
Bilgilerini yedekleyip bir soft format atmanı öneririm.. demişsiniz.Telefonu aldığım günden itibaren bunu yapıyor.İlk sefer böyle akıllı telefon kullanıyorum.Orjinal yazılımı kullanıyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
@Emrgncy112
Bilgilerini yedekleyip bir soft format atmanı öneririm.. demişsiniz.Telefonu aldığım günden itibaren bunu yapıyor.İlk sefer böyle akıllı telefon kullanıyorum.Orjinal yazılımı kullanıyorum.
Garanti kapsamındaysa servise götür, madem aldığından bu yana yapıyor neden servise götürmedin?

eskihoca

Üye
Garanti kapsamındaysa servise götür, madem aldığından bu yana yapıyor neden servise götürmedin?
Garantisi bitti.Hataları normal sanıyordum.Her telefonda var sanmıştım.Ondan servise götürmemiştim.Orjinal yazılımda diğerlerinde bu hatayı vermiyor mu?

Üst Alt