Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

zero1995

zero1995

Üye
benim sorunum fmobi uygulaması olacak. Verilen qt bileşenlerini yükledim fmobiyi de sonra yükledim uygulamayı açtıgımda facebook sayfası acılıyor ardından 2 sn sonra kapanıyor bunun nedenı nedır ?

sena5135

sena5135

Üye
benim sorunum fmobi uygulaması olacak. Verilen qt bileşenlerini yükledim fmobiyi de sonra yükledim uygulamayı açtıgımda facebook sayfası acılıyor ardından 2 sn sonra kapanıyor bunun nedenı nedır ?
fmobi api'sinde sorun var. fmobi 3.61 giriyo ama oda s60v5te olmuyo

halilgamer486

Üye
kardeşim indirirken hata veriyor opera mobileden giriyorum :)

eren yuksel

eren yuksel

Üye
arkadaşlar nokia c5 03 te fontu değitiriyorum ama tlefonun ekranı kapanıyo acılmıyo her seferinde format atmak zorunda kalıoyorum bi yardım edin ya

Emrgncy

Emrgncy

Üye
eren yuksel

eren yuksel

Üye
flip font

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Acaba yüklediğin uygulamada mı sorun var, Bende kullandım o uygulamayı ama öyle bir sorun yoktu :hmmm
benim kullandığım uygulamayı dene birde, zip dosyasının içinde ki flipfont uygulamsını yükle, sonra da zipin içindeki diğer klasörden istediğin fontları yüklersin..

Ekli dosyalar

eren yuksel

eren yuksel

Üye
sağol kardes oldu şimdi

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

rerer

Üye
whatsapp yükledim daha
sonra açınca kendi otomatik
Turkcell internetine bağlanıyor
acil yardım

faruk_03

faruk_03

Üye
arkadaşlar c5-03 e rompatcher plus uygulamasını yuklerken sertifika hatası veriyor yardım edebilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Joker.

Joker.

Üye
Sertifikalı olanını araştır veya tarihi bi kaç yıl (1 olabilir ) geri al işe yarıyor bazen

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar c5-03 e rompatcher plus uygulamasını yuklerken sertifika hatası veriyor yardım edebilirmisiniz
yükleme ayarlarını kontrol et.. yazılım yükleme 'Tümü', çevrim içi sert. kont. 'Kapalı' olacak.. hala hata vermeye devam ederse bilgileri yedekleyip bir soft format at muhtemelen düzelir..

faruk_03

faruk_03

Üye
tamam deniycem teşekkür ederim.

NextWorld

NextWorld

Üye
dostum sitede var
Sen rom patcher kursanda hacklemeden bi halta yaramaz ;)
Yüklersin ldd hatası verir.
Hackle en iyisi...
Hiç bir riski veya zararı yok
:maxicep:
Ben kullanıyorum...

Üst Alt