Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

kankka

Üye
2 sorum olacak öncelikle bu telefonda polarbit oynamanın her hangi bir yolu yok mudur 2si isse wifi gücünü nasıl artırabilirim

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
2si isse wifi gücünü nasıl artırabilirim

Ayarlar > Bağlantı > Kablosuz Lan > Seçenekler > Ayarlar > Tekrar Seçenekler > Gelişmiş Ayarlar > Çıkan Uyarı '' Evet '' > Otomatik Yapılandırma > Güç tasarrufunu kapalı olarak değiştir.

kankka

Üye
Ayarlar > Bağlantı > Kablosuz Lan > Seçenekler > Ayarlar > Tekrar Seçenekler > Gelişmiş Ayarlar > Çıkan Uyarı '' Evet '' > Otomatik Yapılandırma > Güç tasarrufunu kapalı olarak değiştir.

teşekkürler farkı fark ettim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
1 Yıldır Telefonu Kullanıyorum Buraya Hiç Dikkat Etmedim Tebrik Ederim :)

bilall07

bilall07

Üye
BENİM Bİ SORUM VAR. BU C5-03 İÇİN MENÜ DÜZENİNİ 5X4 YADA 4x4 GİBİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM ???

tnsl

Üye
posta okusu silme işlemi nasıl oluyor bir türlü silemedim
ayrıca e postaları alıyorum ama okuyamıyorum hiçbir şekilde açmıyor ve silmiyor yardımlarınızı bekliyorum

N C5-03

Üye
selam, menü-ayarlar-bağlantı-hedeflere bastığımda ' Sistem hatası' uyarısı alıyorum.Problem nedir acaba???

seynes

Üye
flash 4.1 nerden bulabilirim?

passenger2203

Üye
nokia store'den qt bileşeni yüklenirken hata alıyorum qt bileşeninı nasil yuklerim..

Joker.

Joker.

Üye
1 Yıldır Telefonu Kullanıyorum Buraya Hiç Dikkat Etmedim Tebrik Ederim :)

Ben buldum ama ne işe yarıyo anlamadım;)1 yıla yaklaştı benimtel de

---------- Eklendi @ 21:27:08 ---------- Yazıldı @ 21:25:58 ----------

En son çıkan qt lazım fmobi kurcam da ancak rar lı veya zip li iseşifre olmicak malum mobilliz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Ben buldum ama ne işe yarıyo anlamadım;)1 yıla yaklaştı benimtel de

---------- Eklendi @ 21:27:08 ---------- Yazıldı @ 21:25:58 ----------

En son çıkan qt lazım fmobi kurcam da ancak rar lı veya zip li iseşifre olmicak malum mobilliz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Daha hacklemedin mi. Evet sertifikalı

azrock

azrock

Üye
Biz de aptalız ya, yedik. Sizin gibilerden çok var. Milleti yerine koyar. Nasıl yükledin deriz söylemez...:off::bann:

---------- Eklendi @ 17:27:12 ---------- Yazıldı @ 17:25:59 ----------

Arkadaşlar Nokia C5-03 ümü Symbian Belleye yükselttim kasma falan oluyor sakın yüklemeyin şimdi orjinal işletim sistemini yüklüyorum... Belle için 256mb ram gerekiyorm c5de 128mb var

Biz de aptalız ya, yedik. Sizin gibilerden çok var. Milleti yerine koyar. Nasıl yükledin deriz söylemez...:off::bann:

---------- Eklendi @ 17:28:51 ---------- Yazıldı @ 17:27:12 ----------

Mesajı düzenleyemiyorum. Bir kaç şey daha ekliyecektim.

Zvezdarea

Üye
beyler anna belle kullanıyorum telim c601 kameramdan daha ıyı faydalanmak ıcın eskı sıstememı gecmeliyim kameram 8 mpx. foto cektiğimde boyutu 700 kb civarı ama diger 8 px li telletin foto noyutları 2mb civarı ne yapçmalıyım

pepe341

Üye
doodle jump oyunu bulabilirmisiniz lütfen

Joker.

Joker.

Üye
Daha hacklemedin mi. Evet sertifikalı

Ya aslında hackliydi hard format attım sonra bi tema buldum yükledim sertifika istemedi bende yükledim birde walpers buldum ona göre o günden beri tele hiç bişi yapmıyom şimi fmobi yüklicem :)

Üst Alt