Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

fzt.şahin

Üye
arkadaşlar ben telefonun ters çevirince sessize alma özelliğini kullanamıyorum ayrıca adobe flash player dosyalarınıda açamıyorum ve kronometre vs de yok ...

zebanikaan

Üye
arkadaslar internette dolasırken ekrana 2 kere tıklayınca yakınlasıyor bir kez daha 2 kere basınca düzeliyordu ama artık olmuyor bana yardımcı olabilirmisiniz

Joker.

Joker.

Üye
arkadaslar internette dolasırken ekrana 2 kere tıklayınca yakınlasıyor bir kez daha 2 kere basınca düzeliyordu ama artık olmuyor bana yardımcı olabilirmisiniz

Zaten olmuyor v21 den itibaren olmuyor

EkO_37

EkO_37

Üye
arkadaşlar bizim telefonda ekran koruyucu oluyormu mesela gif hareketli resimler buldum bunu ekran koruyucu olrak nasıl ekleybilirm :D_?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: EkO_37
warriorname

warriorname

Üye
Arkadaşlar bi tane film indirmek istiyorum fakat film al yazılı bunun altyasını gömüp türkçe olabilirmi bu olmazda indireceğim filmin adı "Teen Wolf" belki bilirsiniz film e2 kanalinda türkçe olarak yayımlanıyor.Eğer bu filmin türkçesini bulup bana linkini verirseniz sizin duacınız olurum.Ben aradım ama bulamadım Türkçe altyazılısını...Eğer siz bulursanız ve linkini bana atarsanız çok sevinirim..Symbian ailesi şimdiden teşekkürler.....

gunseli

Üye
mesaj saklama yerini hafıza kartı yapmaya çalıştığımda mesaj saklama yeri taşınamıyor diyor yardımcı olabilir misiniz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
mesaj saklama yerini hafıza kartı yapmaya çalıştığımda mesaj saklama yeri taşınamıyor diyor yardımcı olabilir misiniz
Hafıza Kartını Çıkarıp Tak Sonra Tekrar Dene

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tel hafızasına ve sim'e ancak kaydedilıyordu bildiğim kadarıyla

gunseli

Üye
Hafıza Kartını Çıkarıp Tak Sonra Tekrar Dene
denedim birşey degısmedi

----------Eklendi @ 17:20:54 ---------- Yazıldı @ 17:20:13 ----------

tel hafızasına ve sim'e ancak kaydedilıyordu bildiğim kadarıyla
hayır hafıza kartında suan mesajlar malesef

----------Eklendi @ 17:33:25 ---------- Yazıldı @ 17:20:54 ----------

farklı bi hafıza kartıyla denedim sorun olmuyo. bu hafıza kartındakı mesajlara ulasmamın bı yolu yok mu

sarı bordo

Üye
arkadaşlar c5 03 um sadce pes 2011 yuklu olmasına ragmem dakıka basi telfon hafızası az dıo bakıyorum Qt Qtmoblty Qtvebkıt sglite 3 die bosu bosuna bılmdigım seyler war bunlar tum hafızayı dolduruyo siliyim mi bunlar ne ise yarıyor ne yapmam lagzim lütfen yardım edin

Secret26

Secret26

Üye
Şaka!? Bu güncelleme ne ile alakalı ve boyutu neden bu kadar büyük ve kalan süre de :D
Hattım AVEA. İnternet de bayağı hızlıydı. Bu kalan süre ne :D

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar telefonum kendiliğin den kapanıyo hard fotmat attım ama yinede kendiliğinden kapanıyo ne yapabilirim

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
v22 yaptigimdan beri ovi magaza ve lyrics uygulamasini acinca oradaki reklamlar ve resimler galeriye geliyo benden baska bu sorunu yasayan var mi

delorean35

Üye
arkadaşlar telefona güncellemelerle birlikte quick office geldi bi türlü kaldıramıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Joker.

Joker.

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]O zaten gömülmüş bir uygulama kaldıramazsın[/SIZE][/COLOR]

delorean35

Üye
daha önce smart picsel vardı o açıyodu pdf leri şimdi bu düzgün açmıyo dosyaları satın al uyarısı çıkıyo devamlı smart picseli yine kullanabilmek için napmam gerekiyo?

2nobles

2nobles

Üye
Arkadaşlar Nokia C5-03 ümü Symbian Belleye yükselttim kasma falan oluyor sakın yüklemeyin şimdi orjinal işletim sistemini yüklüyorum... Belle için 256mb ram gerekiyorm c5de 128mb var

Üst Alt