arkadaşlar ben telefonuma nUnLock lite yükledim uygulama sürekli açık duruyo şarj gidermi?
Herkes c5-03 kilidine özenirken , nUnLock gereksiz bence![]()

Herkes c5-03 kilidine özenirken , nUnLock gereksiz bence![]()
Merhaba,
Nokia C5-03 aldım, 2 GB SD kart hediyeli. Her ne hikmetse SD kartta boş alan 281 MB gösteriyor sanırım içine yüklüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgilerden ötürü.
Benim problemim;
1) Navigasyona girip harita dedikten sonra bir yer aratıyorum tamam diyorum "hafıza dolu, açılı bulunan programları kapatıp tekrar deneyin" hatası veriyor. Bu problemi nasıl aşabilirim?
2) Bir de eğer ben 8 gb 'lık bir SD kart takarsam 0 bu navigasyon gibi özelliklerini kullanabilir miyim? Yoksa 2 GB lık telefonla gelen SD kartın içindeki içerikleri yeni SD karta aktarmam mı gerekiyor?
Teşekkür ederim.
Hafıza kartında o kadar yer kalmasının nedeni içinde 600 mblık harita ve bi kaç program olması. Sorularına gelince 8 gblık kart alırsan yine haritayı kullanabilirsin sadece nokia suite ile Türkiye haritasını karta indirmen gerek. Diğer soruna gelince harita ile birlikte çok mu uygulama açıyorsun ayrıca telefonu güncelleştirmediysen güncelleştir
Hafıza dolu uyarısı , telefon hafızasından kaynaklanır.Telefon hafızan kaç mb ?
Telefonu standartı neyse o işte 40 MB. Ayrıca bence hafıza dolu dediği o 40mb değil bu arkadaş RAM den bahsediyor bence kendine ait uygulamalarına kendi RAM'i yetmiyor gibi bence.
Tamam da yani saçma değil mi ben hiç bir şey yüklemedim telefona daha yep yeni nasıl aldıysam öyle. Wireless dan internete ya da navigasyona girdiğim zaman ilerlediğimde aldığım hata bu. Telefon hafızasından çalışmamasını ayarlayamıyor muyuz yahu?
Android navigasyonumda de böyle bir saçmalık yok ya.
Arkadasım telefonu yeni aldıysan nasıl 40 mb hafıza oluyo ?
+ olarak
Tele hard format atta ne kadar hafızaaı olduğunu gör
c5-03 de diyelim ki ekran kırıldı değiştirmek gerekiyor maliyeti nedir?
Arkadasım telefonu yeni aldıysan nasıl 40 mb hafıza oluyo ?