Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

newguard

newguard

Üye
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar ben telefonuma nUnLock lite yükledim uygulama sürekli açık duruyo şarj gidermi?

trallend

trallend

Üye
Herkes c5-03 kilidine özenirken , nUnLock gereksiz bence :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
merhabalar .ram ile biten tv programlari var onları aciyorum sebeke baglantısına evet dedikten sonra önce varsayılan erisim noktasını tanımlayın hatasi alıp kapanıyor. Cepnet kullanyorum

yigitcoskunkan

Üye
Merhaba,

Nokia C5-03 aldım, 2 GB SD kart hediyeli. Her ne hikmetse SD kartta boş alan 281 MB gösteriyor sanırım içine yüklü gilerden ötürü.
Benim problemim;

1) Navigasyona girip harita dedikten sonra bir yer aratıyorum tamam diyorum "hafıza dolu, açılı bulunan programları kapatıp tekrar deneyin" hatası veriyor. Bu problemi nasıl aşabilirim?

2) Bir de eğer ben 8 gb 'lık bir SD kart takarsam 0 bu navigasyon gibi özelliklerini kullanabilir miyim? Yoksa 2 GB lık telefonla gelen SD kartın içindeki içerikleri yeni SD karta aktarmam mı gerekiyor?

Teşekkür ederim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Merhaba,

Nokia C5-03 aldım, 2 GB SD kart hediyeli. Her ne hikmetse SD kartta boş alan 281 MB gösteriyor sanırım içine yüklü gilerden ötürü.
Benim problemim;

1) Navigasyona girip harita dedikten sonra bir yer aratıyorum tamam diyorum "hafıza dolu, açılı bulunan programları kapatıp tekrar deneyin" hatası veriyor. Bu problemi nasıl aşabilirim?

2) Bir de eğer ben 8 gb 'lık bir SD kart takarsam 0 bu navigasyon gibi özelliklerini kullanabilir miyim? Yoksa 2 GB lık telefonla gelen SD kartın içindeki içerikleri yeni SD karta aktarmam mı gerekiyor?

Teşekkür ederim.

Hafıza kartında o kadar yer kalmasının nedeni içinde 600 mblık harita ve bi kaç program olması. Sorularına gelince 8 gblık kart alırsan yine haritayı kullanabilirsin sadece nokia suite ile Türkiye haritasını karta indirmen gerek. Diğer soruna gelince harita ile birlikte çok mu uygulama açıyorsun ayrıca telefonu güncelleştirmediysen güncelleştir

nub

nub

Üye
Ayarlar/Telefon Ayarları/Uygulama Ayarları/Real Player /Videoya gir ordan üstte Akış Ayarlarına gir Şebekeye gir.Ordan ayarlarsın

yigitcoskunkan

Üye

Hafıza kartında o kadar yer kalmasının nedeni içinde 600 mblık harita ve bi kaç program olması. Sorularına gelince 8 gblık kart alırsan yine haritayı kullanabilirsin sadece nokia suite ile Türkiye haritasını karta indirmen gerek. Diğer soruna gelince harita ile birlikte çok mu uygulama açıyorsun ayrıca telefonu güncelleştirmediysen güncelleştir

Hayır canım açık uygulamalara bakıyorum hiç bir şey yok. Hafıza dolu uyarısı veriyor işte dediğim gibi. Hafıza 281 mb boş zaten şuan yani yetmiyor mu alete bir haritada yön tarif etmek için? Yoksa bu navigasyon ve internet telefon hafızasından mı yiyor? Öyleyse nasıl değiştirebilirim?

Hayır yeni aldım hiç bir güncelleştirme yapmadım. suite dan mı yapacağım?

tşkler.

nub

nub

Üye
Hafıza dolu uyarısı , telefon hafızasından kaynaklanır.Telefon hafızan kaç mb ?

yigitcoskunkan

Üye
Hafıza dolu uyarısı , telefon hafızasından kaynaklanır.Telefon hafızan kaç mb ?

Telefonu standartı neyse o işte 40 MB. Ayrıca bence hafıza dolu dediği o 40mb değil bu arkadaş RAM den bahsediyor bence kendine ait uygulamalarına kendi RAM'i yetmiyor gibi bence.

Tamam da yani saçma değil mi ben hiç bir şey yüklemedim telefona daha yep yeni nasıl aldıysam öyle. Wireless dan internete ya da navigasyona girdiğim zaman ilerlediğimde aldığım hata bu. Telefon hafızasından çalışmamasını ayarlayamıyor muyuz yahu?
Android navigasyonumda de böyle bir saçmalık yok ya.

nub

nub

Üye
Telefonu standartı neyse o işte 40 MB. Ayrıca bence hafıza dolu dediği o 40mb değil bu arkadaş RAM den bahsediyor bence kendine ait uygulamalarına kendi RAM'i yetmiyor gibi bence.

Tamam da yani saçma değil mi ben hiç bir şey yüklemedim telefona daha yep yeni nasıl aldıysam öyle. Wireless dan internete ya da navigasyona girdiğim zaman ilerlediğimde aldığım hata bu. Telefon hafızasından çalışmamasını ayarlayamıyor muyuz yahu?
Android navigasyonumda de böyle bir saçmalık yok ya.

Arkadasım telefonu yeni aldıysan nasıl 40 mb hafıza oluyo ?

yigitcoskunkan

Üye
Arkadasım telefonu yeni aldıysan nasıl 40 mb hafıza oluyo ?

Arkadaşım telefonun özelliklerini bilmiyorsun sanırım?. Ya boşver bana soru sormayı da yardımcı olacaksanız olun birader. On kere aynı soruyu soruyoruz. 40 MB olsa ne farkeder bu alet internete navigasyona SD kart kullanarak ulaşamıyor mu neden bu hafıza dolu uyarısını veriyor. SD kartta da 280mb yer var.

Hard format nasıl atılıyor bu alette ?

Üst Alt