ahmetc503
fertile ceresi yükle benim şu anda 62 mbtesekkur kardesim simdi max ram 43 oldu baska ne edeyim daha cok ram elde etmek icin
fertile ceresi yükle benim şu anda 62 mbtesekkur kardesim simdi max ram 43 oldu baska ne edeyim daha cok ram elde etmek icin
fertile ceresi yükle benim şu anda 62 mb
nerden ben indirim uygulamayi
Dead Flashla kurtarabilirsin. Burda da nasıl yapacağına dair resimli anlatım mevcut. http://www.maxicep.com/modifikasyon...-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.htmlya nokia suite den yazılım güncellerken yanlışlıkla kabloyu çıkardım sonra da bilgisayara reset attım telefon açılmıyo şimdi nasıl açabilirim yardım edebilirmisiniz
Telefonumu usb kablosuyla pc ye bağlıyorum telefon hiçbir tepki vermiyor başka bir kablo ile denedim yine değişmedi telefonun başka bir problemi sorunu yok, ne yapmalıyım arkadaşlar telefonun usb girişi bozulmuş olabilir mi? Hard Format attım düzelmedi, garantiye yollasam hemen gönderirler mi? Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.
j baktaskmanın c5-03 e göre olanı yokmu arkadaşlar aradım bulamadım yardım sis leri yüklemiyor biz hangilerini yüklemeliyiz
yardım lütfen
j baktaskmanın c5-03 e göre olanı yokmu arkadaşlar aradım bulamadım yardım sis leri yüklemiyor biz hangilerini yüklemeliyiz
yardım lütfen

​böyle daha iyi
----------Eklendi @ 23:51:12 ---------- Yazıldı @ 23:50:30 ----------
​link haline gelmiş oldu![]()