Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Rica Ederim :)

----------Eklendi @ 23:31:19 ---------- Yazıldı @ 23:29:25 ----------

Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Bende C5-03 var ve Vodafone Cep net paketi var .
Önceden Pc'ye USB ile bağlıyor ovi suiteden bağlanıyordum Sonra Pc virüs girdi Problemlerden Ötürü girmez oldu Pc'ye Format attım Nokia suite yükledim Telefonu takıyorum tanıdı ama USB modem sihirbazında problem oluştu diye hata veriyor ondan ötürü Bağlanamıyorum Yardım Edermisiniz ? Bahsettigim Teli pc ye Bağlayarak nete girmek .

Ovi Suite Yerine Pc Suite Dene Nokia İle İlgili Herşeyi Kaldır Sonra Kur Pc Suiteyi Ben Şuan Pc Suite İle Oluşturdum Modemi Öyle Giriyorum

wodo18

Üye
Pc suite kurdum modem sürücüsü ordada hata verdi anlamadığım sürücü yüklenirken hataverdi yazması sihirbazı yüklüyememesi
Pc suiteden Bağlan diyorum Doğal olarak modem yok yazıyor.

sewerim

Üye
Merhaba.
Benim sorunum çok garip. Kabloyla bağlayınca şebeke gidiyor güncellemelerde tamam. sorun neden olabilir ki?

djmumi

djmumi

Üye
Niye kimse ilgilenmiyoooooo forumun bütün destek bölümlerine yazdım.
Sorunum şu; 5800 ima touch crypto die bir program la bazı resimlerime şifre koydum yanlız şifreyi unuttum.s Şimdi resimler değişik bi uzantıyla gözüküyo tcp die. Uzantıyı ne kadar değiştirsemde açamadim resimleri dosya yöneticisinde görünüyolar ama açılmıyorlar. O şifreyi nasıl bulabilirim yada başka bi çözüm varmi kaldırsamda olmuyo programı resimler açılmıyo. Lütfenmn yardım edinnnn:-(

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Merhaba.
Benim sorunum çok garip. Kabloyla bağlayınca şebeke gidiyor güncellemelerde tamam. sorun neden olabilir ki?

Güncelleme yaparken usb bağlantısı kesiliyor o yüzden yapamazsın *#0000# yap seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de pcde 160 mb indiriyor telefonda 2,3 mb indirip güncelliyor ben hep telefondan güncelliyorum bir sorun çıkmadı daha

----------Eklendi @ 11:28:17 ---------- Yazıldı @ 11:26:00 ----------

Pc suite kurdum modem sürücüsü ordada hata verdi anlamadığım sürücü yüklenirken hataverdi yazması sihirbazı yüklüyememesi
Pc suiteden Bağlan diyorum Doğal olarak modem yok yazıyor.

İşletim sistemin nedir

wodo18

Üye
Işletim sistemi derken kardeşim XP'de işletim sistemi nasıl öğrenip söylerim ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Işletim sistemi derken kardeşim XP'de işletim sistemi nasıl öğrenip söylerim ?

Pc Suiteyi Kurarken Telefonun Takılı Oluyor Mu Pcye Veya Telefondan Usb Bağlantısı Ovi Suite Olarak Seçili Demi

wodo18

Üye
Evet oluyor yazılımlar yüklenirken bekleyin diyor usb modem sihirbazı yüklenemedi diyor. ovi suite seçmez isem hiç görmüyor sadece Flash bellek gibi gözüküyor . neden modem sihirbazı yüklüy'e miyor telefondan bissey mi sildim acaba ?

wodo18

Üye
Evet oluyor yazılımlar yüklenirken bekleyin diyor usb modem sihirbazı yüklenemedi diyor. ovi suite seçmez isem hiç görmüyor sadece Flash bellek gibi gözüküyor . neden modem sihirbazı yüklüy'e miyor telefondan bissey mi sildim acaba ?

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar size iki soru soracağım

1-telefonun kulaklığı bozuldu garantiye vereceğim ama kulaklık garanti kapsamına girermi ?

2-telefona bir kaç uygulama attım telefon garantiden geçermi yoksa kaldırmamı gerek ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Muharrem Xp De İken Bende Karşılaştım Ama Çözmüştüm Ama Nasıl Çözmüştüm Onu Hatırlamıyorum. Aygıt Yöneticisinden Kaldırıp Modemi Baştan Mı Tanıtmıştım Öyle Bi Şeyler Yapmıştım Galiba

----------Eklendi @ 23:37:52 ---------- Yazıldı @ 23:33:07 ----------

arkadaşlar size iki soru soracağım

1-telefonun kulaklığı bozuldu garantiye vereceğim ama kulaklık garanti kapsamına girermi ?

2-telefona bir kaç uygulama attım telefon garantiden geçermi yoksa kaldırmamı gerek ?

1-) Bilgim Yok
2-) Hack İle Cfw Atma Yeter Ki

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
yüklediğim uygulamalar bunlar cwf veya hack'li olup olmadığını nasıl anlıyacaz

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
yüklediğim uygulamalar bunlar cwf veya hack'li olup olmadığını nasıl anlıyacaz
Bunlardan Bi Sorun Çıkmaz. Benim Dediğim Hack İle Cfw Başka Program Falan Değil Onlar Direk Nokianın Dosyalarıyla Falan Oynuyon Kısaca Böyle Anlatıyım Garantiyi Devre Dışı Bırakıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
teşekkürler

wodo18

Üye
Kardeş'M Lütfen hatırla yaau =\ 3 Aydır uğraşıom

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
beyler bişey soracaktım ben bu telefonun yan çevirdiğimde dönüp dönmediğine daha emin olamadım yani sensör çalışıyor mu çalışmıyormu emin olamadım menüde filan yan dönüyormu ekran yada mesajlarda klavye için yan dönüyormu ekran bendeki cihazda dönmüyorda yardımcı olurmusunuz sensörde açık ama

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
beyler bişey soracaktım ben bu telefonun yan çevirdiğimde dönüp dönmediğine daha emin olamadım yani sensör çalışıyor mu çalışmıyormu emin olamadım menüde filan yan dönüyormu ekran yada mesajlarda klavye için yan dönüyormu ekran bendeki cihazda dönmüyorda yardımcı olurmusunuz sensörde açık ama

Ev ekranı hariç diğerlerinde döner

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Fertile Ceres FP1 cfw attım her şey dogru ama malesef uygulamlar > araçlar > telefon ayarları acilmiyor nasil çözerim

ececeee

Üye
daha önce böyle bi problem yazıldı mı bilmiyorum, onca sayfayı okuyacak zamanım da yok açıkçası. bu yüzden bir daha soruyorum.
telefonum gayet kullanışlıydı 1 senedir. ancak son zamanlarda 1 sorunu var.
facebook, ovi mağaza, cnn, ntv, ve indirdiğim bir kaç oyun gibi uygulamalar açılmıyor. simgesine dokunuyorum açılıyormuş gbi yapıyor ama hiçbir faaliyet yok. telefonu kapatıp tekrar açtığımda aynı işlemi yapıyorum, o zama 1 seferliğine aaçılıyor ama sonrasında durum yine aynı. bu neden olur ki?
bir de sizin de telefon açık olduğu halde arayanların ulaşamaması gibi bir durum oluyor mu? bu durumda hatsız a alıyorum "hatsız modu etkinleştirilemiyor" diyerek kendini kapatıp açıyor. ya da ben direkt telefonu kapatıp açıyorum bu şekilde düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN

Üst Alt