Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
hard format denedim ama ekrana görüntü gelmediği için birde sesde cıkmıyor sadece titriyor beyaz ekran gelip gözüküyor 1-2 sn sonra bişi gözükmüyor.Telefoncu yeremi düşürdün dedi bende hayır dedim baska sekilde bozulmaz dedi 110 TL İstiyor Ne Yapabilirim.Birde Arkadasimin Kürdan Meselesi :) Az Bişi Kaçti Dio Saç Teli Kadar Kaçmiş Telefona Bişi Olurmu Dedi Söktürmek İstemiyormuş Dedim Telefonda Her Hangi Bir İşlem Eksiği Kasma Vs. Bişi Varmi Dedim Yok Diyor Ne Yapalim Kardesim Söktürelimmi? Teşkkür Ederim Sana Saol Kardeşim Genede Hayırlı Aksamlar...

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hard format denedim ama ekrana görüntü gelmediği için birde sesde cıkmıyor sadece titriyor beyaz ekran gelip gözüküyor 1-2 sn sonra bişi gözükmüyor.Telefoncu yeremi düşürdün dedi bende hayır dedim baska sekilde bozulmaz dedi 110 TL İstiyor Ne Yapabilirim.Birde Arkadasimin Kürdan Meselesi :) Az Bişi Kaçti Dio Saç Teli Kadar Kaçmiş Telefona Bişi Olurmu Dedi Söktürmek İstemiyormuş Dedim Telefonda Her Hangi Bir İşlem Eksiği Kasma Vs. Bişi Varmi Dedim Yok Diyor Ne Yapalim Kardesim Söktürelimmi? Teşkkür Ederim Sana Saol Kardeşim Genede Hayırlı Aksamlar...

Sen Kendininkine Cfw Attım Demiştin Bide Orjinalini Yükle Ters Giden Bi Şeyler Olmuştur Belki Yine Olmazsa Garantiye Gönder Donanımsal Bi Arıza Vardır. Kürdana Gelince Herhangi Bir Sorun Çıkmaz Ondan :oke:

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar benim telefonum internete girerken sürekli hafıza dolu diyo telefonun hafızasına bakıyorum 44,2 mb hafıza kartıda 1,5 gb yeterli hafıza olduğu halde neden girmiyo yardım edebilirmisiniz

kalpsizreis

kalpsizreis

Üye
c5-03 için dokunmatik ekran oyunlar varmı ?

ahmetc503

arkadaşlar benim telefonum internete girerken sürekli hafıza dolu diyo telefonun hafızasına bakıyorum 44,2 mb hafıza kartıda 1,5 gb yeterli hafıza olduğu halde neden girmiyo yardım edebilirmisiniz
o hafıza dediği ram

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Açık uygulamaları kapatıp tekrar girmeyi dene. Ya da Opera Mini veya UC Browser ile girebilirsin :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Hangi Tarayıcı İle Bağlanıyorsun Opera Mobile İse Bırak Opera Mini İle Bağlan :oke:

djmumi

djmumi

Üye
hocam slmlar. Ben touch crypto die bir program la bazı resimlerime şifre koydum yanlız şifreyi unuttum. Şimdi resimler değişik bi uzantıyla gözüküyo uzantıyı ne kadar değiştirsemde açamadim o şifreyi nasıl bulabilirim yada başka bi çözüm varmi kaldırsamda olmuyo resimler açılmıyo. Şimdiden tsk.

erendoruk14

Üye
Selam.Ben daha yenı nokia c5-03 aldım 10 saat şarj et dediler yaptım ve bıraz bakim dıyordum.hattı falan taktım gezınırken bılgısayarda kararma karıncalanma gibi şeyler oldu ve tekrar nokia beyaz ekranı geldı.bu sorun sureklı devam edıyor.1-2 Dakka gezinirken hemen ekran donuyor ve bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorum.telefonu kullanamıyorum yani.lütfen yardımcı olursanız sevınırım. facebook'tanda mesaj atabılırsınız zahmet olmazsa.lütfen yardımcı olun.yarın garantiye götürmeyi düşünüyorum..

erendoruk14

Üye
yardım edın durup dururken donuyor baştan acıyor ekran kararıyor yardım

barlasmlh

barlasmlh

Üye
navigasyonda telefonunuza yüklü haritalar kısmı var türkiye dışındakileri nasıl silebilirim

20624758262

Üye
slm kardeş.. Ben telefonumda sensörlü oyun oynamak istiyorum ama telefonu hack lemem gerekiyomuş. Şimdi telefonu hack lesem garanti dışına çıkarmıyim yok eğer çıkmazsam bana nasıl hack licemi anlatırsan sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
slm kardeş.. Ben telefonumda sensörlü oyun oynamak istiyorum ama telefonu hack lemem gerekiyomuş. Şimdi telefonu hack lesem garanti dışına çıkarmıyim yok eğer çıkmazsam bana nasıl hack licemi anlatırsan sevinirim..

Evet Bir Kırşehirli Daha Çoğalıyoruz :D Telefonu Hacklesen Garanti Dışına Çıkar Ve Format Atınca Geri Garantiye Girer

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bütün haritaları nasıl silecem ovi suit ilemi yoksa hafıza kartındanmı
Hafıza Kartından Seçip Deleteye Basıp Silecen Haritayı Da Ovi Suite İle Güncelle Telefondan Güncelleme 30 Dk Sürüyo Kurması Yoksa

20624758262

Üye
Saolda nasıl hacklicem beni bi yönlendirsen..

20624758262

Üye
teşekkürler..:)

wodo18

Üye
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Bende C5-03 var ve Vodafone Cep net paketi var .
Önceden Pc'ye USB ile bağlıyor ovi suiteden bağlanıyordum Sonra Pc virüs girdi Problemlerden Ötürü girmez oldu Pc'ye Format attım Nokia suite yükledim Telefonu takıyorum tanıdı ama USB modem sihirbazında problem oluştu diye hata veriyor ondan ötürü Bağlanamıyorum Yardım Edermisiniz ? Bahsettigim Teli pc ye Bağlayarak nete girmek .

Üst Alt