Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

GSalazar

Üye
beyler aio patchten sonra iletim raporu klasörü kayboldu telefonum C5-03 ama hard formatta attım ikisinden biri yok etti nasıl geri getirebilirim?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
beyler aio patchten sonra iletim raporu klasörü kayboldu telefonum C5-03 ama hard formatta attım ikisinden biri yok etti nasıl geri getirebilirim?

Bunla ilgili çözümü konu olarak açacaktım bi kaç hafta önce neyse burdan yazıyım aio patci kurarken delete valueyi seçme o yok ediyor

GSalazar

Üye
yeniden kursam olur mu :D kaldırıp mı kurucam

GSalazar

Üye
hadi ya :D daha yeni attk nese olmazsa bi daha basarız :D çok sağol

oguzhan.civan

Üye
arkadaşlar merhaba ben c5-03 v21 hackleyemiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz.

Şimdiden teşekkürler.

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
telefonun döndürme sensörü acık olduğunda telefonu yana yatırıp hızlıca düzelttiğimde telefon reset atıyor hard format denedim olmadı servise mi yollamalıyım ?

pascal1

pascal1

Üye
Vodafone genç avantaj tarifesine geçtim internet ayarları telefonuma geldi ayarladım ama internete girerken sorun yaşıyorum.Bağlanılamıyor lütfen ağ ayarlarınızı gözden geçirin diyor. Ayarlar Bağlantı İnternette vodafone Internet vodafone mms ve vodafone live var.Multimedya da vodafone mms wap servislerinde de vodafone live şeklinde ayarlama.Girerken erişim noktasında sorduğunda vodafon live seçiyorum ama bağlanılamıyor hatası ne yapmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim.(İnternet ayarlarını da vodafone gönderdi olmayınca kaldırıp birde *3636# yaparak da denedim ama sorun aynı)

mert_fb_

Üye
Müzik kütüphanesi yenileme sorunu var şuan ben de, seçeneklerden yenile yaptığım halde 5 10 dk arıyor ama hiç bir şarkı çıkmıyor, çözümü nedir acaba. Bir de c5-03 için hackleme fw vs çıktı mı telefonu hacklemek istiyorum.

ahmetc503

telefonuma fertile cfw yükledim herşey süper fakat cfw atınca tel garanti dışına çıkıyormuş peki geri ofw yi yüklesem garnti ye girermi

hllkmn

Üye
Nokis Suite son güncellemeden önce çok rahat internete giriyordum. şu an hem giremiyorum hemde bilgilerimi senkronize edemiyorum. bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
.....

kerimetlec

kerimetlec

Üye
Vodafone live değil vodafon interneti seçeceksin. Bendede aynı hata vermişti.

cankan_6518

cankan_6518

Üye
ahizeden ses helip gidiyo neden acaba)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
merhaba benim sorunum yeni cıkan cfw denedim ekrana görüntü alamaz oldum hard format demeye calistim olmadı ne yapabilirim? Birde arkadasimın sorununu iletmek istedim onun sorunu sacma ama kafayı yıycek diye yolladm belki yol gösterirsiniz :) ekranin kenarında toz diye kürdan çöpü ile silerken kürdanin ucunu kirmis ekranin arasina gitmis cıkarmaya calisirken dibine dogru gittigini ve gözükmedigini söledi bir kürdani nasil cikarabilir ordan :) tesekkür ederim simdiden

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
merhaba benim sorunum yeni cıkan cfw denedim ekrana görüntü alamaz oldum hard format demeye calistim olmadı ne yapabilirim? Birde arkadasimın sorununu iletmek istedim onun sorunu sacma ama kafayı yıycek diye yolladm belki yol gösterirsiniz :) ekranin kenarında toz diye kürdan çöpü ile silerken kürdanin ucunu kirmis ekranin arasina gitmis cıkarmaya calisirken dibine dogru gittigini ve gözükmedigini söledi bir kürdani nasil cikarabilir ordan :) tesekkür ederim simdiden

hard format atamadın öyle mi :) yeşil tuş, ses açma tuşu, kilit tuşuna ellerini koy sakın çekme son olarak kırmızı tuşa da yok hepsine birden bas. Hafıza kartını pcye kopyala bicimlendırmen gerekecek çünkü. Arkadaşının sorununa gelince garanti dolduysa ekranı çıkartsın veya bildiği iyi bi telefoncuya çıkartsın

----------Eklendi @ 17:55:32 ---------- Yazıldı @ 17:50:14 ----------

ekranı sökmek isterse buraya baksın www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/c5-03-parcalama-d-521079.html

Üst Alt