Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

hsyn73

hsyn73

Üye

Kendi profiline gir sonra sol üstte logout var ona bas o siler

----------Eklendi @ 08:41:52 ---------- Yazıldı @ 08:40:44 ----------

Çok güzelmiş ama nerde satılır edilir hiç bilmiyorum

----------Eklendi @ 08:45:33 ---------- Yazıldı @ 08:41:52 ----------

Telefonu hackle sonu bunu kur www.maxicep.com/symbian-v9-4-ofis-u...-153-s60v5-symbianos9-x-unsigne-d-411494.html
Hata kodu:2153775107. Güncelleştirme hatası dedi ve yüklenemedi.....

eeeikg

Üye
arkadaşlar benm 2 sorum olacak ilki c5-03 telefonla symbian 3 oyun oynayabilirmiyim diğeride telefonumla internete girip gezindiğimde veya navigasyonu kullandığımda telefon hafızasında sürekli bi dolma oluyo internet geçmişlerini temizliyorum hafızayı taratıyorum 53mb diğer dosyalar diyo ancak diğer dosyalar yok tel hafızamda ne müzik ne tema ne fotoğraf hiçbişey yok bu diğer dosyalar neler ve nasıl silebilirim format atmıştım bi süre önce yine doldu hafızam bunun kalıcı bi çözümü varmıdır..? bu konu için çok teşekkür ediyorum epey aydınlattı beni sorularım daha önce sorulduysa affınıza sığınıyorum tüm yorumları henüz okuyamadım..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
symbian 3 ün hd olmayan küçük oyunlarını oynayabilirsin örnek swing mania ayrıyetten qt yüklemen gerekir ben çoğu oyunları indirdim ve birçoğu çalıştı. Diğer soruna gelelim tarayıcının önbelleğini temizle

eeeikg

Üye
symbian 3 ün hd olmayan küçük oyunlarını oynayabilirsin örnek swing mania ayrıyetten qt yüklemen gerekir ben çoğu oyunları indirdim ve birçoğu çalıştı. Diğer soruna gelelim tarayıcının önbelleğini temizle

The Settlers diye 160mglık bi oyun indirmeye niyetlendim sanırım hd oyun ancak açmazsa boşa zaman kaybı yapmak ve bu konuda bilgi almak istedim sizce symbian 3 160 mblık hb bi oyun açarmı bide tarayıcımın ön belleğini nasıl temizleyeceğim konusunda yardım eder misinz..?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
160 mblık oyunu açmaz 5, 6 mbnin altındaki oyunların bi kaçını açar

----------Eklendi @ 00:44:36 ---------- Yazıldı @ 00:43:19 ----------

web e gir ayarlardan gizliliğe gir sonra gizlilik verilerini sil de ordan önbelleği seç

eeeikg

Üye
160 mblık oyunu açmaz 5, 6 mbnin altındaki oyunların bi kaçını açar

hadi ya yanlız o zaman c5-03de oyun keyfi imkansız ve şuan pişman oluyorum aldığıma yazılımsal olarak bunu kırmanın bu tür oyunları çalıştırmanın bi yolu yok mu..?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hadi ya yanlız o zaman c5-03de oyun keyfi imkansız ve şuan pişman oluyorum aldığıma yazılımsal olarak bunu kırmanın bu tür oyunları çalıştırmanın bi yolu yok mu..?

Maalesef Polarbit Oyunu Var Sensörlü Olarak Çalışan Tek Oyun Onu Kur Ama O Da Sertifika İstiyor Hackle Gitsin Telefonu

nmuslu

nmuslu

Üye
slm telefonum c5 03 kms 9 yükledim ama şimdi, kaldıramıyorum yardımınu-ız için tş

nmuslu

nmuslu

Üye
...

----------Eklendi @ 11:54:30 ---------- Yazıldı @ 11:52:04 ----------

şifre istemiyor
anladığım kadarıyla sistem tarafından kullanıyor diyor

wodo18

Üye
Arkadaşlar C5-03 ile video çekimi yapıyorum gayet güzel ama izlerken her 2 saniyede bir kayıyo ekran sorun nedir acaba ??

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
... ----------Eklendi @ 11:54:30 ---------- Yazıldı @ 11:52:04 ---------- şifre istemiyor anladığım kadarıyla sistem tarafından kullanıyor diyor
Korumayı Kapat Sonra Kaldırmayı Dene

Miss Holmes

Üye
Merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim telefonum da c5-03 galeriyi açınca bütün fotoğrafları aaynı gösteriyordu tararttım bir sürü virüs buldu temizledim yine de geçmedi. telefona da hafıza kartına da format attım tekrar tarattığımda virüs sayısı azalmıştı ama hala 20 tane var ve ne yaptıysam kurtulamadım onlardan bir türlü.
Bir de şu an telefona bilgisayardanattığım şeyler telefonda gözükmüyor.
Dosya yöneticisinden yüklediğim programları kurmaya çalışınca içerik desteklenmiyor diyor ne yapabilirim ?

Miss Holmes

Üye
İnstalla attığım programlar installer.exe şeklinde gözüküyor telefon da açmıyor desteklenmiyor diyip napabilirim

kalas01

Üye
beyler bi albüm attım telefona müzikler 10mb lik 320kbps lik kütüphanede gözükmüyor yeniliyorum yine de olmuyor el atsanız bi

----------Eklendi @ 22:20:46 ---------- Yazıldı @ 22:17:21 ----------

ha bi de dosya yöneticisinden girince müzikleri açabiliyorum

seynes

Üye
mp4 player arıyorum fakat agır dosyalarda donmayacak kadr guzel ıstıyorum rica etsem yardımcı olabılır mısınız?

Üst Alt