Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

smac92

Üye
telefonu alalı 1 hafta oldu ekranın ortasında çizgi çıkıyor sonra telefon kendini resetliyor neden olabilir

LeoN-0101

LeoN-0101

Üye
Telefonumda şebeke göstergesinin altında 3g yazmıyor.2-3 arkadaşınkine baktım onlarda yazıyor.Sebep ne olabilir?

devil1903

devil1903

Üye
Telefonumda şebeke göstergesinin altında 3g yazmıyor.2-3 arkadaşınkine baktım onlarda yazıyor.Sebep ne olabilir?
Menü/Ayarlar/Bağlantı/Şebeke/Şebeke Modu; Çift mod değildir muhtemelen. Çift mod yaparsan şebeke göstergesinin altında 3G yazar.

----------Eklendi @ 13:38:59 ---------- Yazıldı @ 13:31:11 ----------

Ben usb ile telefonu bilgisayara taktım bi kaç fotograf aldım içinden sonra virüs bulaştı fotograflarımın hiç biri açılmıyor dosya yöneticisine giriyorum hiç bi dosyayı görmüyor ama usb ile bagladıgımda bilgisayardan tüm dosyaları görebiliyorum.hafıza kartını tarattım 311 tane virüs cıktı temizledim hepsini yine aynı sürümünü güncelledim format attım yine düzelmedi.dosyaların hiç birini göremiyorum.fotoğraflarımın hiç biri açılmıyor.ne yapmalıyım?bi çözüm yolu bulun lütfen..
Resim, video ve önemli dosyalarını bilgisayarına kopyalayıp hafıza kartını biçimlendir. Telefonuna tekrar format at daha sonrasında hafıza kartına gerekli dosyalarını koyup resimlerine birde öyle bak. Hafıza kartındaki virüs muhtemelen root tabanlıdır bilgisayar hardisklerine bulaşan gibi

sadesoner

Üye
bendeki c5-03 arada ekrandaki renkler birbirine giriyor 5 sn kadar sürüyor daha sonra reset atıyor telefon otomatik düzeliyor bu neden oluyor ve nasıl sorunu çözebilirim...

----------Eklendi @ 02:09:57 ---------- Yazıldı @ 02:08:57 ----------

birde en yüksek kalitede çektiğim fotoğrafları direk telefondan gönderemiyorum pc ye uyumlu fotoğraf deil diyor telin içine girip ordan çekmek gerekiyor o neden kaynaklanıyor

devil1903

devil1903

Üye
bendeki c5-03 arada ekrandaki renkler birbirine giriyor 5 sn kadar sürüyor daha sonra reset atıyor telefon otomatik düzeliyor bu neden oluyor ve nasıl sorunu çözebilirim...

----------Eklendi @ 02:09:57 ---------- Yazıldı @ 02:08:57 ----------

birde en yüksek kalitede çektiğim fotoğrafları direk telefondan gönderemiyorum pc ye uyumlu fotoğraf deil diyor telin içine girip ordan çekmek gerekiyor o neden kaynaklanıyor
Ekrandaki renklerin birbirine girdiği ve reset attığı anda; oynadığın bir oyun, açtığın bir veya birden fazla program, kendi web browseri haricinde kullandığın başka bir tarayıcı oluyor mu? Kendi telefonumu yazılımsal olarak bazen aşırı yoruyorum telefonun kilitlenip ekran renklerinin karıştığı ve resetlendiği olayı bende yaşıyorum. Bendeki sebebi az önce yazdığım gibi telefonu aşırı yormam işlemci ve rami zorlamamdan dolayı telefonun donması problemi.

windovs xp kullanıyorum pc'ime görüntü aktarımı olarak telefonu bağladığımda uzun bir süre bekledim micro sd kartımın kalitesiz oluşu yüzünden. 5dk sonra windovs Tarayıcı ve Kamera Sihirbazı açıldı. Benim telefona yüklediğim veya telefonun kendi kamerasından çektiğim fotoğrafları hiç bir uyarı almadan pc'ime kopyaladım. Yalnız fotoğraflarının tümünü micro sd karta saklarsan depoloma modunda daha kolay erişebilirsin fotoğraflarına...

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
benim telefon paket veri ayarı istiyor nasıl yapabilirim ?????

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
telefondan modeme bağlanıp herhangi bi siteye giremiyorum ana ekranda "modem adı" ile bağlı diyor ama hiç bir yere giremiyorum *#7370# den format attım düzelmedi yardımcı olur musunuz ?

djs.o.s

Üye
ya beyler merhaba bende c5 - 03 var you tube video açmıyo sunucu gerek diyo tmm diyoum yüzde 0 yazıyo sonra 5dak bekliyo kaydedilsinmi diye hafıza seçeneklerini gösteriyo...... Yani online video açılmıyo

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ya beyler merhaba bende c5 - 03 var you tube video açmıyo sunucu gerek diyo tmm diyoum yüzde 0 yazıyo sonra 5dak bekliyo kaydedilsinmi diye hafıza seçeneklerini gösteriyo...... Yani online video açılmıyo

Bunu kullan www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-internet-uygulamalari/youtube-v2-4-4-s60v3-v5-symbianos9-x-signed-420387.html

apply5555

Üye
Selam Kardeşim,
Benim C5-03'e Tema attırdım temada vrus cıkdı buyuk ıhtımal temayı uyguladım sonra tema deısme yerıne gırınce Ayarlar < Kişisel <Temalar diyince direk rengarenk renkler çıkıp telefon res atıyo o kdr format res attım lütfen bi el atıver napmalıyız?

Joker.

Joker.

Üye
Hafıza karttını çınak harformat at sonrhafıza katını pc takıp tarattır vürüs çıkarsa sil ssonra biçşm at

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Selam Kardeşim,
Benim C5-03'e Tema attırdım temada vrus cıkdı buyuk ıhtımal temayı uyguladım sonra tema deısme yerıne gırınce Ayarlar < Kişisel <Temalar diyince direk rengarenk renkler çıkıp telefon res atıyo o kdr format res attım lütfen bi el atıver napmalıyız?

Hafıza kartını çıkar pcde biçimlendir telefona takmadan önce telefona hard format çek sonra hafıza kartını tak düzelir.

wodo18

Üye
Pc suite den internete baglanmasını istiyorum telin ama modem yok dio (C5-03)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Pc suite den internete baglanmasını istiyorum telin ama modem yok dio (C5-03)

Program ekle kaldırdan nokia ile olan herşeyi kaldır pcyi yeniden başlat sonra pc suiteyi kur ama telefon takılı olmasın kurduktan sonra tak telefonu telefonu tanısın sonra modem olarak görür

hsyn73

hsyn73

Üye
c5-03 te rehberde kişi isimleriyle birlikte tel numaralarının aynı anda aramada, aranmada vb. durumlarda görünmesini nasıl sağlayabiliriz? ...... Teşekkürler...

frknklyci

Üye
arkadaşlar ben c5-03ü nasıl hackleyebilirim. bide uygulama yöneticisi yüklü uygulamalara girince tel kasıyor biraz fazla kalıncada takılılyor birtane uygulama kaldırdıktan sonra tamamen takılıyor zar zor bi zaman sonra zar zor kapanıyor. birde bu tel hafızasındaki uygulamaları hafıza kartına nasıl taşırız ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar ben c5-03ü nasıl hackleyebilirim. bide uygulama yöneticisi yüklü uygulamalara girince tel kasıyor biraz fazla kalıncada takılılyor birtane uygulama kaldırdıktan sonra tamamen takılıyor zar zor bi zaman sonra zar zor kapanıyor. birde bu tel hafızasındaki uygulamaları hafıza kartına nasıl taşırız ?

Yazılım destek bölümünde 3 dkda hackleme var oraya bak. Uygulama kaldırmaya gelince uninstall king kur imzalısı varsa. Taşımaya gelince kurulunlarini bulursan kurarken sana sorar nereye kursun diye ama bazen sormaz sistem dosyası ise direk c ye kurar.

• Beğen
Tepkiler: frknklyci

frknklyci

Üye
peki hacklemenin telefona herhangi bir zararı olurmu veya ilerde sorun çıkarırmı

sayfer

sayfer

Üye
Bu c5-03 ün cevapsız arama ve mesaj ekranda beklerken gönderenin görünmesini sağlayacak adam gibi bi düzen bulan arkadaş varmı ???

Üst Alt