slm bende c6-01 var bunların dosya gizleme proğramı varmı x-plore gibi...
arkadaşlar ben c3 için bi dosya şifreleme programı arıyorum varmı öyle birşey varsa link atabilirmisiniz ???
Ben yanlışlıkla c5-03 teki temayı silmişim çok kötü çok kasan bir tema ile uğraşıyorum şuan lüfen yardım edin bu siteden indirdiğim orijinal temayı yüklemeyi denediğimde ise sertvika hatası diyorr acill
selam arkadaşlar ben telefonumu 5800 larda hani şu uygulamalara falan girerken 3 boyutlu gibi estetik olarak açılıyor ya hani ve işlem yaparken kırmızı bir nokta çıkıp sönüyor böyle yapabilir miyim?
pdf dosyalarını nasıl açabilirım c5-03de bulamadım yardımcı olabilirmisiniz![]()
Arkadaşlar merhaba belki daha önce yanıtlandı fakat çok sayfada gezmeme rağmen net bir cevap bulamadım yarım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
Yaklaşık 6 aydır C5-03 Kullanıyorum, telefon bellek şişmesi, ağırlaşması nedeni ile bir öneri üzerine hard format attım fakat şuan telefonda daha önce sertifikalı ve otomatik olarak gelen sosyal paylaşım ağları klasörü boş, çeşitli yerlerden arasam bie çözemedim, zira yaklaşık 15 gün içerisinde Nokia Suit uygulaması ile bütün güncelleştirmeleri yapmama rağmen bu uygulamalar mevcuttu, şuan hiçbirini ulaşamıyorum orginal ve çok kullanışlıydı bildiğiniz üzere youtube, facebook, twitter, messenger gibi şık uygulamaları mevcuttu...
arkadaşlar telefonuma su kaçti ekranına napabilirim yardım lütfen 5800 garantisi var yaparlarmı
Bura C5-03 Konusu Gönder Bakalım Ama Kullanıcı Hatası Derler Masraf Çıkarırlar